secemce göünaydın, bak ne güzel haberlerle gelmişsin. boşuna endişelendin. artık aklına kötü şeyler getirmemeye çalış, kaşıntılar da geçer. her şey strese bağlı oluşuyor vücudumuzda.
Oooo bugün yeni arkadaşlar gelmiş, hoşgelmiş
Hasret, 3 lü taramaya gidecektin nasıl geçti canım,
Bodrum inşallah gönlünüze göre bir ev bulursun,
Birceciğim üzerinden atabildinmi endişelerini,
Kuzu ve Yakamoz sizlerle muhabbeti özledim ama gündüz bir türlü oturamadım maalesef,
İsmini sayamadığım arkadaşlarım hep geç giriyorum buraya sizlerlede sohbet etmek isterim.
bugün bende gündüz giremedim canım bu aralar gece tercih yapmaya kafa yordugum için gündüz geç uyanıyorum bende özledim ege kuzu sen bebekpoyraz gökyüzü ve diğer kızlarla sohbet etmeyihayalbazda cinsiyet öğrenecekti geçmişe göz attım ama göremedim bende cuma gidecem inşallah söyler cuma günü hem atama sonuçları belli oluyor hem bebekimin cinsiyetini öğrenmeye gidecem çifte süpriz yaşarım belki yada doktorda söylemez atanamazmışımda hehe haberleri veririm hemen size öpüyorum herkesiiiii
İyi düşün, iyi olsun canım, inşallah istediğin sonuçlarla dönersin cuma günü
Bende daha cinsiyet öğrenemeyenlerdenim ayın 3 ünden sonra tsh ve 3 lü taramam var,
Dr um o zaman kesin cinsiyetinin belli olacağını söyledi
Dün gece bende hiç uyuyamadım bi su iç bi wc ye git
benimde sanki yediklerim mideme değilde başka bir yere gidiyor.sofradan aç kalkıyorum. doymuyorum .
bugün bende gündüz giremedim canım bu aralar gece tercih yapmaya kafa yordugum için gündüz geç uyanıyorum bende özledim ege kuzu sen bebekpoyraz gökyüzü ve diğer kızlarla sohbet etmeyihayalbazda cinsiyet öğrenecekti geçmişe göz attım ama göremedim bende cuma gidecem inşallah söyler cuma günü hem atama sonuçları belli oluyor hem bebekimin cinsiyetini öğrenmeye gidecem çifte süpriz yaşarım belki yada doktorda söylemez atanamazmışımda hehe haberleri veririm hemen size öpüyorum herkesiiiii
kızlar hamılelıgın kacıncı haftasından berı boylesınız? bende de tam tersı bulantım kalmadı ama yemek yemek ıskence gıbı sırf bebek ıcın bır seyler yıyorum zorla.daha hıc kılo almamısım hatta bazen beslenıyormudur dıye endıselenıyrm .hamılelık oncesınden daha az yıyorum ozellıkle aksamları mıdem agzma gelıyor sankı
mrh yakomoz bende genelde sabah girip sohbet ediyorum burda senin yazılarınıda okumuştum dün yazcaktım ama fırsat bulamadım bende senin gibi sözleşmeli öğretmenlik başvurusunda bulundum cumayı bekliyorum benim branşım fen senin ne inşallah bebeklerimiz bize nasipleriyle gelicek mutlu haberler alıcaz bu atamada kötü yerler açılmış ama hayırlısı artık ben tercihlerimi tamamladım sen tamamlayabildinmi
senin fense puanın 85 üstüdür o zaman :)) bizim puanlar baya düşük sizinkiyle kıyaslanamaz bilemrh yakomoz bende genelde sabah girip sohbet ediyorum burda senin yazılarınıda okumuştum dün yazcaktım ama fırsat bulamadım bende senin gibi sözleşmeli öğretmenlik başvurusunda bulundum cumayı bekliyorum benim branşım fen senin ne inşallah bebeklerimiz bize nasipleriyle gelicek mutlu haberler alıcaz bu atamada kötü yerler açılmış ama hayırlısı artık ben tercihlerimi tamamladım sen tamamlayabildinmi
mrb kızlar bende aranızda yeniyim. ekim hamişlerinde takılıyordum ama bura daha kalabalıkmış hoşuma gitti. çok sık nete giremiyorum ama arada katılırım aranıza. bende senin gibiyim bulantı tiksinme şimdi biraz azaldı ama yinede canım çok yemek istemiyor. önceki hamileliğimde o kadar çok yerdimki canım sürekli yemek isterdi bu farklı zaten cinsiyeti de farklıymış.ilk üç ay bebek anneden alırmış besinini illa yemeye gerek yokmuş endişelenme asıl bundan sonra yememiz gerekiyor.
bende 5 yıldır sözleşmeli öğretmenlik yapıyorum hiç olmamasındansa böylesi iyi en azından maaşımız iyi. umarım Allah gönlünüze göre verir ve ikinizde atanırsınız.bebişleriniz nasibiyle gelir inşallah
bende 5 yıldır sözleşmeli öğretmenlik yapıyorum hiç olmamasındansa böylesi iyi en azından maaşımız iyi. umarım Allah gönlünüze göre verir ve ikinizde atanırsınız.bebişleriniz nasibiyle gelir inşallah
senin fense puanın 85 üstüdür o zaman :)) bizim puanlar baya düşük sizinkiyle kıyaslanamaz bileokul öncesi canım ama hep köy okulları açılmış ya neyse bi yer gelsinde neresi olursa razıyım ben, dün tamamladım bugün kaydettim yarında il milli eğitime onaylatacam canım inşallah hayırlısı olur hepimiz için ...
hoşgeldin canımmm, ben hala günde bi öğünle idare ediyorum inşallah bebek besleniyodur ...
hoşgeldin canımmm, ben hala günde bi öğünle idare ediyorum inşallah bebek besleniyodur ...
canım ne yazıkki bizde yüksek almak şart 87,523 aldım kadrolu olmadı kıl payı kaçırdım ama sözleşmeli kesin sadece neresi olcak onu merak ediyom cuma inşallah hayırlı haberler veririz
kızlar ben amasya nın suluova ilçesindeyim eğer bu tarafları düşünürseniz size okullar hakkında yardımcı olabilirim.
güzel yerdesin canımm bu arada ilk bebeğinmi
ne güzel inşallah istediğin bi yer gelir o zaman canım ben atanim başka bişy istemiyorum köy okuluda olsa razıyım durum kritik çünkü :)) 26 yı açtım inşallah hayırlı haberler veririm bende bebeğimin şansına atanırım inş.canım ne yazıkki bizde yüksek almak şart 87,523 aldım kadrolu olmadı kıl payı kaçırdım ama sözleşmeli kesin sadece neresi olcak onu merak ediyom cuma inşallah hayırlı haberler veririz
hoşbulduk canım . bundan sonra zorlada olsa yememiz lazım. bugün yiyeceğim yarın yiyeceğim diye geçiriyorum günleri maalesef gerçi bi iki gündür daha iyi yiyorum sanki.
bu ikinci bebeğim olacak inşallah allah sağlıkla kucağıma almayı nasip ederse avatarımdaki kızım bu da erkek olacakmış. hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?