günaydın kızlar bu araada..
selda yine gelmemiş..
umarım sorun yoktur
günaydın hatunlaaaarrr ogum hikayelerini okumaya dalmışım
nasılsın canım. bügün düne göre iyiyim ç dün azkalsın çıldıracaktım. ay insanla uğraşmak ne zor yaa. müşteriler lakayit esprili bende sinirli iken espri yapılmasınıdan nefret ederim. bide burdaki insanlarıda sevmiyorum artık . sııkıldım buradan. piyangodan para çıksada evde çocuklarıma baksam. klasik anne olsam.:)))))
sende ne var ne yok. ekledim akşam seni . artistttttttttttttt.süpersin yaa
günaydın hatunlaaaarrr ogum hikayelerini okumaya dalmışım
Düne göre iyi olmana sevindim...Senin dün bi sıkıntın olduğu belliydi zaten...Espri yapan müşterileri ben de sevmem hiç...Piyangodan para çıksa....Aahhh, o para bi çıksa var ya....
Ben bugün çok iyiyim, dün rüyamda rahmetli annanem ve dedemi gördüm...Hiç görmüüyordum rüyamda..Beni onlar büyüttü sayılır...Sanırım bebeğim olacağını hissediyorlar oralardan......Öyle düşündüm ben, o yüzden keyfim yerinde bugün...
allah rahmet eylesin cnm. bende dedemi görünce öyle oluyorum. çünkü 20 yılda ancak bir iki defa görmüşümdür rüyamda.. dua oku bu gece onlara... ruhlarına gitsin. ben gene gerneştim kuzu yaa karnım ağrıyor şimdi. off kızıcan bana biliyorum ama farkında olmadan yapıyorum sonra canım acıdı resmen.
günaydın herkeze güzel günlerrr olsun inş.
oykum ve ipekk hoşgeldiniz kızlar...
hadi be abartma. utandım:))ege ekledim seni face den çok tatlı hatunsun yaa::):):):)
valla benim çok hoşuma gitti hikayeler burda kimse olmasa hüngür hüngür aglardım :):):)
kız kenidmde değilim bunu yaarken acıyınca duruyorum anlıyorum ki yine gerneşmişim .. allaha emanet ya napalımSabahtan hallettim ben o işi...Bizde öyle bi adet vardır,ölmüşlerimiz rüyamıza girersee hemen yasin okuruz...Allah kabul eder inşallah...
Ya farkında olmuyorsun niye kızayım,bişey olmaz...Sonuçta bilerek yapmıyorsun ki..Hem ondan zarar gelmez artık ya,kocaman oldu kuzular...Millet hamile plates yapıyor ya, bişey olmuyor,sen kalbini kötüye yorma,ama yapıyorsan da az yap ya,canın acıyasıya kadar nasıl yapıyon...Ben bacak bacak üstüne bile atamıyorum artık, sanki karnımın altı acıyor....
herkese günaydın
Günaydın arkadaşlar...
geçmişi okudumda yakamozz canım üzme kendini haddini bilmez insanlar için. herkes iyidir inşallh. Bugün yine kasvetli bir hava var İstanbul da çok sıkıcı yahu... Kendimi oyalamaya çalışıyorum bende. Bu arada doğum hikayelerini okudumda hepsi çok güzel. Hiç öyle korkulacak birşey yok anlatılanlarda tavsiye derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?