2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

öyle düşünme ama. o senin karakterinle de alakalı bir durum. ben oğlumda çok rahat hamilelik geçirdim ama oğlum çok sinirli bir çocuk mesela
valla canım karakter mi ne olduğunu ben bilmem. psikoloğum var benim gidiyordum bi dönem rahatlamak ve hayatımı kolaylaştırmak için. orada gördüm annenin bebeği nasıl etkileyebileceğini..
herkesin elbette belli bi karakteri huyu var, bi yere kadar bişeyler yapılabilir ama..madem herşey bebekler için. öyle değil mi..

kızlar ben dün cinsiyet öğrendim ya hani erkek die benimki de uymadı free beta hcgyle..beta 113 mü ne çıkmıştı bebiş erkekmiş..çin takviminde de kız çıkmıştı....nesse şidi üstümü giyinip okula gitcem..hepinize mutlu mesut kuş tüğü gibi hafif günler:)

ya tabii doğru. herşey bebekler için.şimdi bi tane oğlum var bide karnımda var.dünyayı onların etrefında döndürüyoruz!

Hayalbaz, öncelikle tebrikler..Akşam yazmışsın ben yoktum...
egenin de tutmamıştı beta hch ile..Demek ki doğru değil...

hoşgeldin suzii. biz bu bebekleri doğurunca internete girmeye vaktimiz olacakmı acaba?

günaydın canmm valla bende düşünüyorum da aslında ozaman çok daha ihtiyacımız olacak , yok ateşi çıktı, yok dişi çıktı .... vs. ama bilemem ozaman izin verirlermi ki bize... anne sen yazış ben beklerim de demezler.. bi bağırdımı ciyakkkkk diye asker gibi dikilcez mecburr... ama inşallah hepimizin uslu bizi çok yormayan bebişleri olur..

Günaydın suzii...
Valla bi daldın pir daldn haa...Bomba gibisin..Maşallah...

günaydınn kuzuuu bomba gibiyim şükür, sabahları böle güzel olr keyfim sonradan sonraya karnıımla beraber şişiyorum bende... ama bazen tabi çevremdeki insanlar şişiriyor sinirden:)) bugün iyiiim çook iyiyimm, onlarıda takmıcammmm hıııhh:)) öle yapim demii.. sen nasılsınız...

kızlar hepinizde iyisiniz demiiii:) amann iyi oln hepiniz hiçbirşey sizden ve bebğinizden daha değerli ve önmeli değil...

hayırlı olsun canım oğluşun :) Allah hayırlı bi evlat etsin inşallah..

geçmiş olsun canım dikkat et kendine

günaydınn kuzuuu bomba gibiyim şükür, sabahları böle güzel olr keyfim sonradan sonraya karnıımla beraber şişiyorum bende... ama bazen tabi çevremdeki insanlar şişiriyor sinirden:)) bugün iyiiim çook iyiyimm, onlarıda takmıcammmm hıııhh:)) öle yapim demii.. sen nasılsınız...

kızlar hepinizde iyisiniz demiiii:) amann iyi oln hepiniz hiçbirşey sizden ve bebğinizden daha değerli ve önmeli değil...[/QUOTE]

kuzuuuu sen nasılsınız da güzel olmuşşş .. o nasıl bi şeyy yaaa koptummm

Senin yazışından pozitif biri olduğun belli zaten...Takma tabi kimseyi..Bende takmıyorum valla..
Hepimiz iyiyiz canım, dün biraz yakamozun canını sıkmışlar ona bozulduk..Ama herkes iyi çok şükür...

dikkat et kendine canım yorulma fazla

Bugün Öykünün pek keyfi yok sanırım...Sürekli kasıklarıma ağrı giriyor...
Ya sıpacım büyüyor, ya da hareket ediyor sıkıntıdan bana ağrı veriyor...

kuzu yakomozun canını kim sıkmış?

Kayınbiraderi...
ÇAtlak ya, buna mesaj falan atmış,kardeşim senin yüzünden borç ödüyo(düğün borcu),cart curt falan filan...
Bu akıllım da, bütün gece ağlamış...Canını sıkana değil de, bunun kafaya takışına sinirlendim bende..Salla gitsin...Koca onun değil mi, ister borca sokar, ister başka bişeyee...Borç olmasa para bekliyo herhalde ailesi...

Senin yazışından pozitif biri olduğun belli zaten...Takma tabi kimseyi..Bende takmıyorum valla..
Hepimiz iyiyiz canım, dün biraz yakamozun canını sıkmışlar ona bozulduk..Ama herkes iyi çok şükür...

cnm bende geçmişi okuyorm bi taraftanda... çok vicdansız, merhametsiz insanlar var bu dünyada.. biz dışardayken bizi hayatları boyunca tanımayan insanlar hamileyiz diye yardımcı olur, arabalar durur bekler hamilelelri, ( bana daha olmadı ama çevremdeki hamileller hep yaşadı böle güzel şeler) ama bi taraftanda asıl bizi tanıyan ve hatta o bebbeğin amcası olacak insanlar o duyarlılığa sahip olmazlar.. insan demiyorm ben onlara insan kılığına bürünmüş yaratıklar.. yakamoza çok üzüldüm bende.. bende de var bitane öle kayın .. deli normal değil.. eziyet eder bana.. 10 görümceye bedel.. ama napimm takmıcaz.. bebişi düşüncezz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…