- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
valla canım karakter mi ne olduğunu ben bilmem. psikoloğum var benim gidiyordum bi dönem rahatlamak ve hayatımı kolaylaştırmak için. orada gördüm annenin bebeği nasıl etkileyebileceğini..öyle düşünme ama. o senin karakterinle de alakalı bir durum. ben oğlumda çok rahat hamilelik geçirdim ama oğlum çok sinirli bir çocuk mesela
günaydınn güzell annelerrrr... bugün bebişlerimizle bombaaa gibi süper bir gün olsunn inşallahhh
valla canım karakter mi ne olduğunu ben bilmem. psikoloğum var benim gidiyordum bi dönem rahatlamak ve hayatımı kolaylaştırmak için. orada gördüm annenin bebeği nasıl etkileyebileceğini..
herkesin elbette belli bi karakteri huyu var, bi yere kadar bişeyler yapılabilir ama..madem herşey bebekler için. öyle değil mi..
kızlar ben dün cinsiyet öğrendim ya hani erkek die benimki de uymadı free beta hcgyle..beta 113 mü ne çıkmıştı bebiş erkekmiş..çin takviminde de kız çıkmıştı....nesse şidi üstümü giyinip okula gitcem..hepinize mutlu mesut kuş tüğü gibi hafif günler:)
hoşgeldin suzii. biz bu bebekleri doğurunca internete girmeye vaktimiz olacakmı acaba?
Günaydın suzii...
Valla bi daldın pir daldn haa...Bomba gibisin..Maşallah...
kızlar ben dün cinsiyet öğrendim ya hani erkek die benimki de uymadı free beta hcgyle..beta 113 mü ne çıkmıştı bebiş erkekmiş..çin takviminde de kız çıkmıştı....nesse şidi üstümü giyinip okula gitcem..hepinize mutlu mesut kuş tüğü gibi hafif günler:)
selam kızlar
sabah doktora gittim kendi dr um değildi ama tıp fakültesine gittim bebek iyiymiş ama bebeğin eşi rahimden ayrılmış biraz kanamam bu yüzdenmiş yine kanama alanım var dikkatli olmam gerek
kordonu bacağına dolamış sıpa cinsiyetini göstermedi yine bir daha ki kontrole kaldı
günaydınn kuzuuu bomba gibiyim şükür, sabahları böle güzel olr keyfim sonradan sonraya karnıımla beraber şişiyorum bende... ama bazen tabi çevremdeki insanlar şişiriyor sinirden:)) bugün iyiiim çook iyiyimm, onlarıda takmıcammmm hıııhh:)) öle yapim demii.. sen nasılsınız...
kızlar hepinizde iyisiniz demiiii:) amann iyi oln hepiniz hiçbirşey sizden ve bebğinizden daha değerli ve önmeli değil...
selam kızlar
sabah doktora gittim kendi dr um değildi ama tıp fakültesine gittim bebek iyiymiş ama bebeğin eşi rahimden ayrılmış biraz kanamam bu yüzdenmiş yine kanama alanım var dikkatli olmam gerek
kordonu bacağına dolamış sıpa cinsiyetini göstermedi yine bir daha ki kontrole kaldı
Senin yazışından pozitif biri olduğun belli zaten...Takma tabi kimseyi..Bende takmıyorum valla..
Hepimiz iyiyiz canım, dün biraz yakamozun canını sıkmışlar ona bozulduk..Ama herkes iyi çok şükür...
kuzu yakomozun canını kim sıkmış?
Senin yazışından pozitif biri olduğun belli zaten...Takma tabi kimseyi..Bende takmıyorum valla..
Hepimiz iyiyiz canım, dün biraz yakamozun canını sıkmışlar ona bozulduk..Ama herkes iyi çok şükür...
kızlar birkaç kişiye birden nasıl aynı sayfada alıntı ile cevap verebiliyorsunuz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?