2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yapamam. o anda aklıma bile gelmez sinirle.bide ben sigarayı bıraktım bu sinir birazda ondan galiba

bakın bizim dışımızda yani evde bi çocuğu olanları dışında sinir krizi geçiren yok:) hepsi gayet mantıklı konuşuyorlar bende burdan gülüyorum. ahhh ahhhh bi doğsun 1-2-3 derken büyüsün cevap versin size ozaman ne yapacaksınız merak ediyorum..

bende sigarayı bıraktım ama doğurunca başlıycam:)))))))
seviyorum sigara içmeyi ben ya muhabbet ederken kahve içerken. çok değil ama 3-5 tane içerim gnde..

aynen katılıyorum aynen . benim hissettiklerimi yazmışsın sanki

canım sinir krizi herkes geçiriyor bunun için çocuğun olmasına gerek yok :)) valla sebep arasan o kadar çok ki :)) herkesin bi şekilde derdi başından aşkın. sadece hamilelikte bebeğe zarar o yüzden, ben mesela çabuk sinirlenen bi insanım çabuk suçluluk duyan bi insanım. bunların hep annemin bana hamileyken yaşadığı sinir stresten olduğunu düşünüyorum.
annem diyo ki ben ağlardım üzülürdüm sen karnımda bi top gibi sımsıkı olurdun. bak yazık değil mi bana neler yaşatmış. o da üzülüyor ama bazı şeyler taa anne karnında yerleşince değişmiyor.

aynen. aramıyorum ama sinir kaldı. geçsin diye bekliyorum.ben bırakalı 2,5 ay oldu.

valla aynı sıkıntı ilk başlarda bende de vardı.Kötü bir alışkanlık ama sanki sinirlenince aklıma ilk gelen şey ama neyse ki tiksindim ben kokusuna bile tahammül edemiyorum şimdi.İnşallah bir daha hiç içmem

herkese selam güzel anneler bakıyorum bugun herkes güne güzel başlamış çok mutlu oldum sabah milli eğitime gitmiştim tercihlerimi onaylatmaya bide geçmişi okudum sohbete dalayım dedim

Ben sigara içmem zaten ama, acayip kahve istiyor canım...Hem de en koyusundan,içiyorum gerçi ama kahvesini az atıyorum..Eskisi kadar çok da içmeyince çok özledim...

Ben sigara içmem zaten ama, acayip kahve istiyor canım...Hem de en koyusundan,içiyorum gerçi ama kahvesini az atıyorum..Eskisi kadar çok da içmeyince çok özledim...

inanırmısın ben artık kahve bile içmiyorum.sigara ve kahveyi öyle bir ikili yapmışımki kafamda birisini bırakınca diğerini de bıraktım otomatik olarak :)))

inanırmısın ben artık kahve bile içmiyorum.sigara ve kahveyi öyle bir ikili yapmışımki kafamda birisini bırakınca diğerini de bıraktım otomatik olarak :)))

Ne güzel..Keşke bende bırakabilsem kahve alışkanlığımı..
Çay-kahve çok içerdim, çaydan tiksindim ama kahveyi çok arıyorum..

teşekkür ederim kızlar inşallah cuma hayırlı haberlerimi veririm bu arada benim orama doğru anlamışsınızdır sanırım 2-3 gündür ağrı ve sızı vuruyo korkuyom sizdede oluyomu yaaaa:93:

kızlar bana kolay güzel bir tatlı tarifi verebilirmisiniz

yalancı tavuk göğsü:))
1 kilo süt
1 brdak şeker
1 bardak un
1 paket vanilya
1/2 sana yağı

ocakta muhallebi kıvamına gelinceyee kadar kaynat.sonra mikserden geçir dümdüz lsun içine damla sakızı yada ince tavuk göğsü ilave edebiliresimn. sonra borcama dök buzdalabıda koy soğusun..

öyle düşünme ama. o senin karakterinle de alakalı bir durum. ben oğlumda çok rahat hamilelik geçirdim ama oğlum çok sinirli bir çocuk mesela

teşekkür ederim kızlar inşallah cuma hayırlı haberlerimi veririm bu arada benim orama doğru anlamışsınızdır sanırım 2-3 gündür ağrı ve sızı vuruyo korkuyom sizdede oluyomu yaaaa:93:

Benim hiç geçmiyo ağrım, ama doktrum dedi bebeğin kasığında duruyo, kıpırdamadığından yukarı çıkamıyo tembel..çok şiddetli de olsa ağrın korkma dedi, o yüzden endişelenmiyorum...

aaaa bende de var. ince nce bıçak saplanması gibi. bende korkuyorum ama eylülde de olmuştum. arada oluyor. geçiyor. (( of yaa haftaya salı olsada bebişimi görsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…