benim de aynı sıkıntı galiba.. Aramıyorum ama bir sinir yapıyor demek ki o kadar seneden sonra..
yapamam. o anda aklıma bile gelmez sinirle.bide ben sigarayı bıraktım bu sinir birazda ondan galiba
bakın bizim dışımızda yani evde bi çocuğu olanları dışında sinir krizi geçiren yok:) hepsi gayet mantıklı konuşuyorlar bende burdan gülüyorum. ahhh ahhhh bi doğsun 1-2-3 derken büyüsün cevap versin size ozaman ne yapacaksınız merak ediyorum..
bende sigarayı bıraktım ama doğurunca başlıycam:)))))))
seviyorum sigara içmeyi ben ya muhabbet ederken kahve içerken. çok değil ama 3-5 tane içerim gnde..
bakın bizim dışımızda yani evde bi çocuğu olanları dışında sinir krizi geçiren yok:) hepsi gayet mantıklı konuşuyorlar bende burdan gülüyorum. ahhh ahhhh bi doğsun 1-2-3 derken büyüsün cevap versin size ozaman ne yapacaksınız merak ediyorum..
bende sigarayı bıraktım ama doğurunca başlıycam:)))))))
seviyorum sigara içmeyi ben ya muhabbet ederken kahve içerken. çok değil ama 3-5 tane içerim gnde..
kızlar ben kaçtımm öğlen yine geleceğim..
aynen. aramıyorum ama sinir kaldı. geçsin diye bekliyorum.ben bırakalı 2,5 ay oldu.
valla aynı sıkıntı ilk başlarda bende de vardı.Kötü bir alışkanlık ama sanki sinirlenince aklıma ilk gelen şey ama neyse ki tiksindim ben kokusuna bile tahammül edemiyorum şimdi.İnşallah bir daha hiç içmem
herkese selam güzel anneler bakıyorum bugun herkes güne güzel başlamış çok mutlu oldum sabah milli eğitime gitmiştim tercihlerimi onaylatmaya bide geçmişi okudum sohbete dalayım dedim
herkese selam güzel anneler bakıyorum bugun herkes güne güzel başlamış çok mutlu oldum sabah milli eğitime gitmiştim tercihlerimi onaylatmaya bide geçmişi okudum sohbete dalayım dedim
Ben sigara içmem zaten ama, acayip kahve istiyor canım...Hem de en koyusundan,içiyorum gerçi ama kahvesini az atıyorum..Eskisi kadar çok da içmeyince çok özledim...
inanırmısın ben artık kahve bile içmiyorum.sigara ve kahveyi öyle bir ikili yapmışımki kafamda birisini bırakınca diğerini de bıraktım otomatik olarak :)))
kızlar bana kolay güzel bir tatlı tarifi verebilirmisiniz
kızlar bana kolay güzel bir tatlı tarifi verebilirmisiniz
canım sinir krizi herkes geçiriyor bunun için çocuğun olmasına gerek yok :)) valla sebep arasan o kadar çok ki :)) herkesin bi şekilde derdi başından aşkın. sadece hamilelikte bebeğe zarar o yüzden, ben mesela çabuk sinirlenen bi insanım çabuk suçluluk duyan bi insanım. bunların hep annemin bana hamileyken yaşadığı sinir stresten olduğunu düşünüyorum.
annem diyo ki ben ağlardım üzülürdüm sen karnımda bi top gibi sımsıkı olurdun. bak yazık değil mi bana neler yaşatmış. o da üzülüyor ama bazı şeyler taa anne karnında yerleşince değişmiyor.
teşekkür ederim kızlar inşallah cuma hayırlı haberlerimi veririm bu arada benim orama doğru anlamışsınızdır sanırım 2-3 gündür ağrı ve sızı vuruyo korkuyom sizdede oluyomu yaaaa:93:
teşekkür ederim kızlar inşallah cuma hayırlı haberlerimi veririm bu arada benim orama doğru anlamışsınızdır sanırım 2-3 gündür ağrı ve sızı vuruyo korkuyom sizdede oluyomu yaaaa:93:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?