2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

öyle düşünme ama. o senin karakterinle de alakalı bir durum. ben oğlumda çok rahat hamilelik geçirdim ama oğlum çok sinirli bir çocuk mesela

benimde kızım öyle. kızımda çok sakindim evdeydim eylül koca insan gibi sinir yapıyor şimdi. bende ona takılıyorum üzülüyorum sonra bu etkileniyor. aman yaaa yemişim siniri . olmuyor yapamıyorum ben sakinliği beceremiyorum

bendede ince ince sızı şeklinde kasıklarıma vurmasına alıştımda oraya vuruyca korkuyom normalmidir yani oraya vurması benim randevumun ayın 8 inde erkek doktor bide arayıp nasıl sorcam ki benim oram sızlıyomu dicemmm utanırımmm yaaaaaa:93::93:

c.tesi günü misafirler gelecek yemekli onun için özelden at istersen canım

Ege yazmış ben de yazayım....
Elmalı yalancı profiterol

4 elma (iri ve tatlı)
1 bardak kadar ceviz(yarım da olabilir)
1 kaşık şeker
1 paket petit beurre bisküvi..
1 paket kakaolu puding
Biraz hindistancevizi.

Elmaları rendele..Dövülmüş cevizle,şekerle ve rondoda çekilmiş bisküviyle karıştır... Minik toplar yap, hindistan cevizine bula..Dolaba koy..
Pudingi tarifine göre pişir, ılıyınca elmalı topların üzerine dök....

Hem çok basit,hem çok lezzetli, bunu eşim bile yapıyor sık sık....

Son düzenleme:

anne sinirimi tutamıyorum diyor bana yabacak kadar b...ktaki sinire bak.ama olmuyor.özellikle arkadaşlarıyla oynarken sinirlenirse bide sinirden ağlıyor,ağlamaktan anlatamıyor . arkadaşlarıda durumu farketti onu daha çok sinir edecek ieyler yapıyorlar.ben daha çok üzülüyorum bu sefer

benimde oluyor bişey olmaz üşütmüş olabiliriz ne bilyim. vajinaya doğru bir ağrıdersin:)))))))) çok fazla ağrıyorsa gi dr ama arada oluyor diyorsan benim arada oluyor. bi sorun olcağını sanmıyorum

benimde oluyor bişey olmaz üşütmüş olabiliriz ne bilyim. vajinaya doğru bir ağrıdersin:)))))))) çok fazla ağrıyorsa gi dr ama arada oluyor diyorsan benim arada oluyor. bi sorun olcağını sanmıyorum

doktora gidince idrar tahlili yapıyorlar hemen...
Ben 6-7 kez yaptırdım..Ama hep iyi çıktı..Hamilelikten dedi gönderdi doktor beni geriye...

arada vuruyo sürekli deil bi sızı şeklinde geçmezse arıcam mecbur ne yapım saol en azından rahatladım sade bende olmuyomuş çokkk teşküürr

selam kızlar
sabah doktora gittim kendi dr um değildi ama tıp fakültesine gittim bebek iyiymiş ama bebeğin eşi rahimden ayrılmış biraz kanamam bu yüzdenmiş yine kanama alanım var dikkatli olmam gerek

kordonu bacağına dolamış sıpa cinsiyetini göstermedi yine bir daha ki kontrole kaldı

ayyyy kıyamam yaa:)) o herkesde var hırsını alamzsa otouru ağlar ya insan demek sinirini çıkaramıyor.
bizimkide umrunda değil dünya. şimdi aradım annem diyor okul saati geldi hala aynada şarkı söylüyor servis gelcek demiş annem daha var diyormuş. bana verdi telefonu kızım hadi diyorum bıktım sizden bıktım sus konuşma diyor. ölürmüsün öldürürmüsün. :)) napıcağımı şaşırdım.

aman dikkat et o zaman.bol bol dinlen

Aman canım dikkat et kendine..Sürekli yat dinlen....

doktora gidince idrar tahlili yapıyorlar hemen...
Ben 6-7 kez yaptırdım..Ama hep iyi çıktı..Hamilelikten dedi gönderdi doktor beni geriye...
aman evet yaa habire tahlil böööö yeter

bunu biliyorum bende çok hafif bişey güzelll

canım gemiş olsun en azından önemli bişey yok bebişinin iyi olması en güzel haber

valla naparsan yap bişey değişmiyo. biz kendimizi üzmekle kalıyoruz. bi de karnımızdakileri üzüyoruz. demekki büyüdükçe dertleri de büyüyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…