2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ay ne kadar üzülmüştür kız.bi de kayınbiraderine ne ya? ben bu oğullarıyla konuşmayıp gelinleri bunaltıp,laf sokmalarına sinir oluyorum. bu sıra zaten sinirliyim

Valla ben hiç takmıyorum, bişey dedilr mi ben de esirgemem lafımı...
Tatlı dille şakayla karışık söylerim ama, mutlaka dokundururum....
Dediğin gibi dışardaki insanlar daha merhametli...Mesela bizim araba tamirdeydi, eşimin arkadaşı bize sormadı bile,arabasını getirmiş, kuzu hamile araç lazım olur diye...1 hafta bizde kaldı..Akrabalardn teklif eden bile olmadı, ki bizde istemedik bile...Ama ben mesela onların iyiliğini hiç unutamam...

kuzuuuu sen nasılsınız da güzel olmuşşş .. o nasıl bi şeyy yaaa koptummm[/QUOTE]

Ben iyiyiz bacım,sen nasılsınız... [/QUOTE]

Bugün Öykünün pek keyfi yok sanırım...Sürekli kasıklarıma ağrı giriyor...
Ya sıpacım büyüyor, ya da hareket ediyor sıkıntıdan bana ağrı veriyor...

ayyy ne güzel ismi öykü mü senin bıcırığınn... ismiyle büyüsün inş.. öykü hanım kendine yer açıyo annesii, dar geldi orası ona , büyüyo demekki.. kuzucum ayaklarını bi sandalyeye felan ''V'' şeklinde koyarsan ağrın biraz hafifleyebilir, ben öle yapıyorummm..

arkadaş bazen daha yakındır akrabalarından.helede gurbetteyken!

kuzuuuu sen nasılsınız da güzel olmuşşş .. o nasıl bi şeyy yaaa koptummm

Ben iyiyiz bacım,sen nasılsınız... [/QUOTE]

ayyy ne güzel ismi öykü mü senin bıcırığınn... ismiyle büyüsün inş.. öykü hanım kendine yer açıyo annesii, dar geldi orası ona , büyüyo demekki.. kuzucum ayaklarını bi sandalyeye felan ''V'' şeklinde koyarsan ağrın biraz hafifleyebilir, ben öle yapıyorummm..[/QUOTE]

Sorma,ayakkabıları çıkardım masanın tepesine diktim..Biraz rahatım...
Patronlar da hanfendi ne emredersiniz diye soruyorlar arada, izin ve para diyorum bende..
Alıştılar deli olduğuma ses etmiyorlarr..Dediğin gibi yer açıyo herhalde kendine...
Ben buraya geldiğimden beri Öykü kızım,nazlı kızım diyorum hep, kız olduğunu bilmeden bile diyordum,kızlar kızıyordu kızım deme şuna diye..Belki erkek diye..Ama Allah gönlüme göre verdi, kızım olacak inşallah...

Ben iyiyiz bacım,sen nasılsınız...

ayyy ne güzel ismi öykü mü senin bıcırığınn... ismiyle büyüsün inş.. öykü hanım kendine yer açıyo annesii, dar geldi orası ona , büyüyo demekki.. kuzucum ayaklarını bi sandalyeye felan ''V'' şeklinde koyarsan ağrın biraz hafifleyebilir, ben öle yapıyorummm..[/QUOTE]

Patronlar da hanfendi ne emredersiniz diye soruyorlar arada, izin ve para diyorum bende..
Alıştılar deli olduğuma ses etmiyorlarr..Dediğin gibi yer açıyo herhalde kendine...
Ben buraya geldiğimden beri Öykü kızım,nazlı kızım diyorum hep, kız olduğunu bilmeden bile diyordum,kızlar kızıyordu kızım deme şuna diye..Belki erkek diye..Ama Allah gönlüme göre verdi, kızım olacak inşallah...[/QUOTE]

Büyüyor ohhh maşallahh büyüsünlerr :)

Ben iyiyiz bacım,sen nasılsınız...

Ben buraya geldiğimden beri Öykü kızım,nazlı kızım diyorum hep, kız olduğunu bilmeden bile diyordum,kızlar kızıyordu kızım deme şuna diye..Belki erkek diye..Ama Allah gönlüme göre verdi, kızım olacak inşallah...[/QUOTE]

sen şanslılardansın canım . allah tamamına erdirsin

cnm hepsini aynı anda tiklesen sonrada cevap yazarken en altta bikaç enter yapıp yazsan da olmazmı..

işte yaptım galiba

[/QUOTE]

alemsin valla kuzuuuu .. neskacafede iste kız..

doru diyon canmcm.. bende yeri gelince pat pat sölüyorum, bazen tatlı dille bile olmuyor, ama ben öle yapmazsam tepeme kesin çıkarlar.. kesinn.. sadece kaynıma bi çözüm bulamıyorum uzak durmak haricinde.. dili acayip uzun, çok laubali.. bende evime çağrmam olduğu yere pek gitmem gitsemde pek görmememye çalışırım ama o beni mutlaka bulur, çağırmasamda gelir, bana eziyet etmek için ..

kuzu cevap yazmak istediklerinin mesajlarının altında alıntı ile cevapla yazıyor ya onun yanındaki ikona tıklıyorsun.kaç tane istersen . sonra en sonuncuda alıntı ile cavaplaya tıklıyorsun. mesaj kutusunda hepsi gözüküyor. aralarına cevaplarını yazıyorsun.

sen şanslılardansın canım . allah tamamına erdirsin

işte yaptım galiba[/QUOTE]

alemsin valla kuzuuuu .. neskacafede iste kız..

doru diyon canmcm.. bende yeri gelince pat pat sölüyorum, bazen tatlı dille bile olmuyor, ama ben öle yapmazsam tepeme kesin çıkarlar.. kesinn.. sadece kaynıma bi çözüm bulamıyorum uzak durmak haricinde.. dili acayip uzun, çok laubali.. bende evime çağrmam olduğu yere pek gitmem gitsemde pek görmememye çalışırım ama o beni mutlaka bulur, çağırmasamda gelir, bana eziyet etmek için ..[/QUOTE]

Denemeeeeeeeee...............

Yaptım canım sağol...

ya kızlar bu isim olayına takdı eşim diyoki senle ben karar verıcez sakin kimseye o mu olsun bumu dıye sorma yarın öbürgün biri cıkar ben begendım de koydunuz derse bozusuruz diyo napcam yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…