Kayınbiraderi...
ÇAtlak ya, buna mesaj falan atmış,kardeşim senin yüzünden borç ödüyo(düğün borcu),cart curt falan filan...
Bu akıllım da, bütün gece ağlamış...Canını sıkana değil de, bunun kafaya takışına sinirlendim bende..Salla gitsin...Koca onun değil mi, ister borca sokar, ister başka bişeyee...Borç olmasa para bekliyo herhalde ailesi...
Ahh,ben de onu blmiyorum, bazen bi kaç kişi günaydın diyor, hepsine ayrı ayrı yazıyorum...Bilsem ben de yapıcam da...
cnm bende geçmişi okuyorm bi taraftanda... çok vicdansız, merhametsiz insanlar var bu dünyada.. biz dışardayken bizi hayatları boyunca tanımayan insanlar hamileyiz diye yardımcı olur, arabalar durur bekler hamilelelri, ( bana daha olmadı ama çevremdeki hamileller hep yaşadı böle güzel şeler) ama bi taraftanda asıl bizi tanıyan ve hatta o bebbeğin amcası olacak insanlar o duyarlılığa sahip olmazlar.. insan demiyorm ben onlara insan kılığına bürünmüş yaratıklar.. yakamoza çok üzüldüm bende.. bende de var bitane öle kayın .. deli normal değil.. eziyet eder bana.. 10 görümceye bedel.. ama napimm takmıcaz.. bebişi düşüncezz
Bugün Öykünün pek keyfi yok sanırım...Sürekli kasıklarıma ağrı giriyor...
Ya sıpacım büyüyor, ya da hareket ediyor sıkıntıdan bana ağrı veriyor...
Valla ben hiç takmıyorum, bişey dedilr mi ben de esirgemem lafımı...
Tatlı dille şakayla karışık söylerim ama, mutlaka dokundururum....
Dediğin gibi dışardaki insanlar daha merhametli...Mesela bizim araba tamirdeydi, eşimin arkadaşı bize sormadı bile,arabasını getirmiş, kuzu hamile araç lazım olur diye...1 hafta bizde kaldı..Akrabalardn teklif eden bile olmadı, ki bizde istemedik bile...Ama ben mesela onların iyiliğini hiç unutamam...
kuzuuuu sen nasılsınız da güzel olmuşşş .. o nasıl bi şeyy yaaakoptummm
aynen. napalım bizde ayrı ayrı yazarız ama yazarız alimallah!
arkadaş bazen daha yakındır akrabalarından.helede gurbetteyken!
Ben iyiyiz bacım,sen nasılsınız...
Ben iyiyiz bacım,sen nasılsınız...
cnm hepsini aynı anda tiklesen sonrada cevap yazarken en altta bikaç enter yapıp yazsan da olmazmı..
Valla ben hiç takmıyorum, bişey dedilr mi ben de esirgemem lafımı...
Tatlı dille şakayla karışık söylerim ama, mutlaka dokundururum....
Dediğin gibi dışardaki insanlar daha merhametli...Mesela bizim araba tamirdeydi, eşimin arkadaşı bize sormadı bile,arabasını getirmiş, kuzu hamile araç lazım olur diye...1 hafta bizde kaldı..Akrabalardn teklif eden bile olmadı, ki bizde istemedik bile...Ama ben mesela onların iyiliğini hiç unutamam...
Aynen yaa...
Ya biz istememiştik,aklımıza da gelmemişti, taksi var sonuçta..Ama onun düşünüp böyle davranması, ne bileyim çok hoşuma gitti.
ayyy ne güzel ismi öykü mü senin bıcırığınn... ismiyle büyüsün inş.. öykü hanım kendine yer açıyo annesii, dar geldi orası ona , büyüyo demekki.. kuzucum ayaklarını bi sandalyeye felan ''V'' şeklinde koyarsan ağrın biraz hafifleyebilir, ben öle yapıyorummm..
kuzu cevap yazmak istediklerinin mesajlarının altında alıntı ile cevapla yazıyor ya onun yanındaki ikona tıklıyorsun.kaç tane istersen . sonra en sonuncuda alıntı ile cavaplaya tıklıyorsun. mesaj kutusunda hepsi gözüküyor. aralarına cevaplarını yazıyorsun.
kuzu cevap yazmak istediklerinin mesajlarının altında alıntı ile cevapla yazıyor ya onun yanındaki ikona tıklıyorsun.kaç tane istersen . sonra en sonuncuda alıntı ile cavaplaya tıklıyorsun. mesaj kutusunda hepsi gözüküyor. aralarına cevaplarını yazıyorsun.
ben geldımm
ben geldımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?