2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yiğit alp
rüzgar
ayaz
benim favorilerim...

yaa ben o isimlerin hepsını cok begendım napcam ben yaa (
kız olsa hazırlı durunaz yada elifnaz koycakdım

yusufemir
yigitalp
ayazefe
yusufrüzgar :))) benım sürü cocuk dogurmam lazım

inşallah o da olur boy boy doğurup sağlıkla her istediğin ismi koyarsınn :) benim fikrim kesinlikle yiğit alp ama yusuf ismi de çok uğurlu olurmuş..

ya kızlar bu isim olayına takdı eşim diyoki senle ben karar verıcez sakin kimseye o mu olsun bumu dıye sorma yarın öbürgün biri cıkar ben begendım de koydunuz derse bozusuruz diyo napcam yaa

cnm mrb.. bencede doru diyor eşin.. internetten felan kimseye sormadan bulursunuz bi isim .. bende isim arıyorm benmkide erkek.. burda hep birlikte de abakrız artk

o uyuz da benden nefret eden benim kaynım .. cnmm.. onun bi sevgilisi vardı, bulgar .. ama bilidğiniz sevgili değil kızlar anladınız sizz.. o kızı bizim eve getirmek daha dorusu atmak istedi daha yeni evliyken ben de kabul etmedm tabi .. işte o olaydan sora bana hep böle kötü davranır oldu, daha öncesinde böle deildi.. senin ne güzel eltn yardm etmiş benm eşimin tarafı gelnce yanıyorm herkes oturur zaten eltm de yok kii .. annemler gelince anca rahat ederm annecim yapar ben yerim ..

kuzunun dedııgını yaappp ezdırme kendını midem bulanıyo beyaza alerjim var deseydın :))))
pis adam ne istiyo senden kendı karısı olsa kabul edermıydı acaba elin ooooo...sunu

bızde asaf emır koyalımdıye karar verdık 3 gun sonra hamıle oldugumu ogrendım.adıyla geldı sanırım bebıs-gercı henuz cınsıyetını oğrenemedık ama
yusuf kerem?hepsı cok guzel ama bu ısımlerın

Aaaaaa, kötü davranma sebebine de bak sen...
Benim ev genel ev mi deseydin ya sende...Alla alla yaaa....Milletde azıcık utanma olur...

Anam,sinir olurum öyle insanlara..Yapamıyom ayran içim almıyo deseydin yaa...
Uyusss herif yaa..

işte bende boşluğuma geldi, çok kızıyorm şimdi kendime, ayy yorldm bunlardan iç de diyebilirdim.. yaşıtım zaten.. aklıma gelmedi işte..

E yuh çok kızıyorum ben böyle şeylere!!!! Eşin birşey demiyor mu?

eşimin surat düştü ama aile yemeği olduğu için bişi demedi orda .. ama der normalde zaten eşim abisi olyr,tersleyiverir. aslında oda ortamdan yüz bulupta yapıyr , bi gün herkesin içinde fena bozcam ama

Valla hareketli sanırım Öyküm, çünkü ağrı girip duruyo kasığıma...
Daha hareketini hissetmediğimden ben ağrıyı hareketten biliyom artık..

bende hissedıyorum baya ama gaz mı bebiş mi ne bilim bilemıyorum
yolu yarıladık sayılır yaa allahın izniyle bi kurtulsak sagsaglim

biraz da şımarık anladığım kadarıyla.. sen tersleyiver onu, hamilesin hiç uğraşma böyle tiplerler walla..

benimde arada hareketleniyo ama seyirme şeklinde az bi kıpırdama sen baya hissediyomusun canım tekmeler başladımı sanırım formun ilk doğuranları biz olcaz sende 18. haftadasın benim gibi

evet az önce fark ettım bende 18haftalık ikimiz varız galiba ilk doguranlar biz olcaz dedımm icimdn :)
öle cok deil arada seyırme seklınde hissediyorum bende bazen bi kac kere üstüste oluyo

hooşş geldinnn

aa sende de var demek bu tiplerden ama ben hepsine yol verdim haddini bildiler gelemezler..

bebiş bugün cok hareketli sizde durumlar nasıl
benimde bazen arada az az oluyor. Ama sen bizden büyüksün tekme şeklinde olmasada baaya hareketlidir..

Bebişin adı çınar efe olabilir.. Soyadına da bağlı. Yakışması gerek ve bey eklenince karizma olması gerek. Mesela çınar bey yada çınar xxx
iki isim neden ben sevmiyorum çocuk zorlanıyor sonra okulda br isim ailede bir isim

Aaaaaa, kötü davranma sebebine de bak sen...
Benim ev genel ev mi deseydin ya sende...Alla alla yaaa....Milletde azıcık utanma olur...

kuzunun dedııgını yaappp ezdırme kendını midem bulanıyo beyaza alerjim var deseydın :))))
pis adam ne istiyo senden kendı karısı olsa kabul edermıydı acaba elin ooooo...sunu

işin özeti bu iştee utanma yokkkk.... ar damarı çatlamışş.. kim olsa kabul etmezdi emnm, şimdi hiç üzülmüyorm doğru yaptm çünkü... vee yüzüne karşı hiç takmıyorm bende. burnumun ucuyla cevap verm yüzüne bakmıyorm .. sonradan kendikendime kızıyorumm aklıma geldikçee... bidaha da aylar sora görürüm zaten..

bebiş bugün cok hareketli sizde durumlar nasıl

bende bi an önce hissetmek isityorummm bebişimii.. ne güzel bi şeydir o yaa... vıgıl vıgıl içinde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…