bende hissedıyorum baya ama gaz mı bebiş mi ne bilim bilemıyorum
yolu yarıladık sayılır yaa allahın izniyle bi kurtulsak sagsaglim
ben hala hareket hissetmiyorum.sadece bazen bi seyirme gibi yada bi sızı gibi birşey hissediyorum sol tarafımda
canım seninle ben aynıyız ikimizinde ikinci bebiş..
Bende bazen arada hissediyorum sonra 1 kaç gün hissetmiyorum ama tekme atsın yaa. Seyirmesin artık. Bi vursun ah diyim:)))))))
canım seninle ben aynıyız ikimizinde ikinci bebiş..
Bende bazen arada hissediyorum sonra 1 kaç gün hissetmiyorum ama tekme atsın yaa. Seyirmesin artık. Bi vursun ah diyim:)))))))
biraz da şımarık anladığım kadarıyla.. sen tersleyiver onu, hamilesin hiç uğraşma böyle tiplerler walla..
aanammm, ah dedirtcek kadar vuruyo mu kız....
Tutuveririm valla bacağını, yakalarım...
Şaka gibi değil mi, daha dün gibi, kese görünecek mi kalbi atıyor mu, ikili nasıl çıkacak diyorduk..
Şaka maka ben de 16.hafta bitince 4 ayı bitirmiş olacağım...
ayyy bek heyecan yaptım vurmasında ne var bir dikiyor ayaklarını kollarını semsert oluyor karnın yamuluyor:)))))) ayy yer annesi tutusunu
ben de heyecanlandım vallaaa yaa..
Benim tembel de yapar mı acaba öyle şeyler....
eet kuzu yaaa.. hatta daha önceside varr .. bebiş bu aya olcakmı olcakmı derken.. şimdi karnımızda bi bebiş... ne mucizevibişi bu.. çokk güzell yaa.. bizde anne olcaz düşünsenize kızlarr... bize anne dicek küçücük bişi... anne.. ayy yerm ben onları..
kuzu burada sen 4 ayı devirmişin altaki çizelgemde 16 + diyor ya 17. hafta olmuyormu o..
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
Kuzuuu nescafe içiyorum şerefine:)))))))
eylülle dün faceden bakıyoruz senin bynuzlu resimlerine:)))))))anne diyor ne kadar güzel abla arkadaşın heee dedim sen bide konuşurken görsen cadı cadı
hoşgeldinnnnn nerelerdeydinn
Ne bileyim ya, kimisi 17.hafta diyor, kimisi 16. hafta diyor, karışık iş...Ben orda 17 görmeden 16 bitti gibi gelmiyor niyeyse...
Ben o dediğin öncesi bölümünü çok yaşadım..5 senelik evliyim ve çocuğum olmuyordu...Çok yıprattım kendimi...Sonra salıverdim...Miyom da var bende...
Doktora da aşırı parçalı kanamam oldu da ondan gittiydim,miyom var bende diye...Doktor dedi, senin miyomun kalbi atıyor...O anı hiç unutamam...Eşimi aradım ağlaya ağlaya, yanlış bakmıştır, bikaç doktora daha gitt dedi..O kadar beklemiyorduk yani....
Kuzuuu nescafe içiyorum şerefine:)))))))
eylülle dün faceden bakıyoruz senin bynuzlu resimlerine:)))))))anne diyor ne kadar güzel abla arkadaşın heee dedim sen bide konuşurken görsen cadı cadı
yapar kız yeri daralıyo kendi büyüyor sığamıyor illaki çakacak bir iki tane sana:)
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?