canım ya . nasıl sevinmişsindir
Nerelerdesin kız...Tarif istedin, sonra kayboldun....
Ne bileyim ya, kimisi 17.hafta diyor, kimisi 16. hafta diyor, karışık iş...Ben orda 17 görmeden 16 bitti gibi gelmiyor niyeyse...
Ben o dediğin öncesi bölümünü çok yaşadım..5 senelik evliyim ve çocuğum olmuyordu...Çok yıprattım kendimi...Sonra salıverdim...Miyom da var bende...
Doktora da aşırı parçalı kanamam oldu da ondan gittiydim,miyom var bende diye...Doktor dedi, senin miyomun kalbi atıyor...O anı hiç unutamam...Eşimi aradım ağlaya ağlaya, yanlış bakmıştır, bikaç doktora daha gitt dedi..O kadar beklemiyorduk yani....
biz içelim kahveleri ama ya bu bebekler uykusuz bebekler olurlarsa napcaz
Sevinmek laf mı....Tarif edemem..
aaa egecim dalılılım bakkk.. Bizim içinde iç kızz.. Dur hatta bende içiyimm:)) soğuk havalarda çok güzel oluyor nescafe..
öğleyin içtim geldim kagveyi canım istedi:):):)
ya canım soguk soguk dondurma istiyo
kuzu yazdıklarını okuyunca tüylerim ürperdi.. canm yaa..zor günlerdir elbet.. ama bitmiş bak, artık bebişin var, mucizen var, sağlıklı sıhhatli çok şükür.. yakında da yazacaksın buradan öykü bi tekmeliyor ki bugün diceksin sonrada.. doğacak inş. veeee öykü hanmı uyuttum geldm kızlar yazacaksn..
bacım zaaatiiii duygusal moddayım,öyküyle ilgili gelecek planları ağlatıyor beni...
Olacak değil mi o günlerr...ayyy, çok duygulandım, bi lavaboya gideyim,yoksa patronlar fatura işlerken ağlayan eleman diye dalga geçecekler benimlee...
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
biz içelim kahveleri ama ya bu bebekler uykusuz bebekler olurlarsa napcaz
suzicimmm hepinizin şerefine içtim aşkitommm.. Bayadır içmiyordum. Kızlar bugun bir gaz dolaşıyor bende afedersiniz ama dolaşıp duruyor bi türlü çıkmıyor:))))))))) hahahahahaha
zaten bizim canımız yararlı şeyler istemiyorki yaniiiiii
iş aşkı dersin okadar severek yapıyorum ki işimi gözlerim doluyor allahıma şükrediyorum burdayım diye dersin:)))))))))) haha aaptallar hepsinden nefret ediyorum
kahve konusunda sadece fikir yürüttüm . ama oladabilir yani. yeiğimiz , içtiğimiz , hissettiklerimiz hep onları etkilemiyormu?
kızlar oğlum gelmeden yemek yapmalıyım. şimdi çıkıyorum . sonra görüşürüz
öğleyin içtim geldim kagveyi canım istedi:):):)
ya canım soguk soguk dondurma istiyo
zaten bizim canımız yararlı şeyler istemiyorki yaniiiiii
Bacım zaaatiiii duygusal moddayım,öyküyle ilgili gelecek planları ağlatıyor beni...
Olacak değil mi o günlerr...Ayyy, çok duygulandım, bi lavaboya gideyim,yoksa patronlar fatura işlerken ağlayan eleman diye dalga geçecekler benimlee...
kızlar oğlum gelmeden yemek yapmalıyım. şimdi çıkıyorum . sonra görüşürüz
cnm yaa seni üzmek için sölememiştim , üzüldüm bak şimdi.. sen mutluluktan ağlıyorsun ama bak oda güzel.. cnm benm bukadar yol katettik .. onlarda olcak tabii.. kuzuuuuu hadi kendine gell cnmmm... herşey yolunda zaten dimii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?