2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kuzu yazdıklarını okuyunca tüylerim ürperdi.. canm yaa..zor günlerdir elbet.. ama bitmiş bak, artık bebişin var, mucizen var, sağlıklı sıhhatli çok şükür.. yakında da yazacaksın buradan öykü bi tekmeliyor ki bugün diceksin sonrada.. doğacak inş. veeee öykü hanmı uyuttum geldm kızlar yazacaksn..

aaa egecim dalılılım bakkk.. Bizim içinde iç kızz.. Dur hatta bende içiyimm:)) soğuk havalarda çok güzel oluyor nescafe..

suzicimmm hepinizin şerefine içtim aşkitommm.. Bayadır içmiyordum. Kızlar bugun bir gaz dolaşıyor bende afedersiniz ama dolaşıp duruyor bi türlü çıkmıyor:))))))))) hahahahahaha

Bacım zaaatiiii duygusal moddayım,öyküyle ilgili gelecek planları ağlatıyor beni...

Olacak değil mi o günlerr...Ayyy, çok duygulandım, bi lavaboya gideyim,yoksa patronlar fatura işlerken ağlayan eleman diye dalga geçecekler benimlee...

iş aşkı dersin okadar severek yapıyorum ki işimi gözlerim doluyor allahıma şükrediyorum burdayım diye dersin:)))))))))) haha aaptallar hepsinden nefret ediyorum

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

mrb fatmaa hoş geldinn

biz içelim kahveleri ama ya bu bebekler uykusuz bebekler olurlarsa napcaz

aaaa ölemi olurmuş bilmiyodum bak onu, turk kahveside mi öle acaba..

suzicimmm hepinizin şerefine içtim aşkitommm.. Bayadır içmiyordum. Kızlar bugun bir gaz dolaşıyor bende afedersiniz ama dolaşıp duruyor bi türlü çıkmıyor:))))))))) hahahahahaha

saol aşkitomm.. afiyet şeker bal olsunnnn
soda iç cnmcmmm gaza iyi geliyor, hem içindeki mimerallerde bebişe çok iyiymiş dr. um demişti

iş aşkı dersin okadar severek yapıyorum ki işimi gözlerim doluyor allahıma şükrediyorum burdayım diye dersin:)))))))))) haha aaptallar hepsinden nefret ediyorum

İş aşkı mı..
Kız bilir onlar bende iş aşkı olmadığını...Nete girdiğimi de biliyorlar da, ses etmiyorlar...Nasılsa işler yetişiyor...
Hem ben gibi eleman nerde bulacaklar, öğlen yemeğe çıkmaz, çalışır...Mesai biter yine çalışır, c.tesi serbest olur,yine de işe gelir çalışır....

kahve konusunda sadece fikir yürüttüm . ama oladabilir yani. yeiğimiz , içtiğimiz , hissettiklerimiz hep onları etkilemiyormu?

Ben kahve içiyorum, uykusuzluk sorunum da var, ama benim kuzu bol bol uyuyo içimde..Çıkınca ne olur bilmiyom ama..

kızlar oğlum gelmeden yemek yapmalıyım. şimdi çıkıyorum . sonra görüşürüz

Görüşürüz canım...Yine gel...

öğleyin içtim geldim kagveyi canım istedi:):):)
ya canım soguk soguk dondurma istiyo

fatmacım dondurma ye nolcakk bişi olomaz peşinden bi ılık suu ohh mis miss..

zaten bizim canımız yararlı şeyler istemiyorki yaniiiiii

evet yaa al benden de okadar.. mayonez kola cips gibği saçma sapan şelerr ayy dedim ama canınız çekmesinn.. ama ben sölim size canınız ne çekerse dr zararlı demiş dahi olsa azıcık azıcık yiyin, nefsiniz körelsin.. okadar da bişi olmaz die düşünüyorom ben inş sizde katılıyosunuzdr bana .. yoksa ben yanarmm neler yemişimdir zararlı.. bişi olmaz olmazz.. hamilelik hastalık deilki kayfini çıkaralım dimi

cnm yaa seni üzmek için sölememiştim , üzüldüm bak şimdi.. sen mutluluktan ağlıyorsun ama bak oda güzel.. cnm benm bukadar yol katettik .. onlarda olcak tabii.. kuzuuuuu hadi kendine gell cnmmm... herşey yolunda zaten dimii..

seydam artık hiç girmiyor değil mi...
Candaş arada giriyor, iyi olduğu haberlerini alıyoruz da, şeydam artık hiç girmiyor nete....Nasıl acaba...

Yok kız, o anlık bişeyy..Ben öyle saatlerce ağlamam hiç, duygulanırım iki üç damla yaş dökülür,bi yandan da gülerim ama...Üzülmedim, dediğin gibi mutluluk gözyaşları onlar...
Sen beni şurdan anlaa bakk..
Aynen yazıyorum, inan abartı yok...
Doktordayız, kapıdan giriyorum ağlayarak ..
Diyo adam :neyin var..
Ben : bebeğimi görecem,heyecan yaptım...
Eşim : doktor bey onun her zamanki hali, idare edin...
Doktor :yat bakalım...
Ben yatıyorum, kalp atışını dinletiyo ben ağlıyorum...Öykü kıpırdamıyo, eşime kızıyom bi yandan..
Sen gibi tembel olacak bu bebee...
Doktor diyo,dur kıpırdatalım, ultrasonu bastırıyo, çocuk zıplıyo, ben doktora kızıyom canını acıttın çocuğumunnnnnnnnnnnnnnnn....
Doktor da zıvanadan çıkıyo : EEee ,sen rahatsız edelim dye uğraşmıyon mu bi saattir...
Daha neler neler, bi bilsen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…