2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrrrrrr ben çıkıyorumm şekerler.. annem geliyomuş, bi kaç gün kalıcak, süpriz yapmış bana 5 dakkaya bende .. cnm yaa.. ohh şimdi rahatım kaç gün .. Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesinn.. öpüyorum sizi en tatlısındannn meleklerinize ve kendinize iyi bakın olrmu..

kızlar oğlum gelmeden yemek yapmalıyım. şimdi çıkıyorum . Sonra görüşürüz
grşrz yap yemeğini oğluş aç kalmasın

aferin tebrik yapıştırıyorlarmı sana:) manyak

seydam artık hiç girmiyor değil mi...
Candaş arada giriyor, iyi olduğu haberlerini alıyoruz da, şeydam artık hiç girmiyor nete....nasıl acaba...
ya seydam girmesin zaten kötüleşmişti ya iyi hissedince giriyor sanırım..

Sen de kendine iyi bak..Böyle sürprize de can kurban...Koklaşın analı kızlı....

ayyy kuzuuu alemsin valla sen yaa... çok tatlısın inanki.. tam çıkıyodm güldürdün beni çokk deli kız seni.. ben dr un olsam 4 gözle beklerim senin yolunu adama da neşe veriyosndr.. sen çok yaşa emii ..

ayyy kuzuuu alemsin valla sen yaa... çok tatlısın inanki.. tam çıkıyodm güldürdün beni çokk deli kız seni.. ben dr un olsam 4 gözle beklerim senin yolunu adama da neşe veriyosndr.. sen çok yaşa emii ..

Sen de çok yaşa kız...
Anacığın da gelmiş,sırtın yere gelmez valla...Benim annem de bi sürpriz yapsa da gelse ne güzel olucak valla....

sen de çok yaşa kız...
Anacığın da gelmiş,sırtın yere gelmez valla...benim annem de bi sürpriz yapsa da gelse ne güzel olucak valla....

kuzu doğuma gelir annen canım değilmi . Sende muasebecisin bilirsin bişey danışıcam sana. Ben mayıs başında çıksam izine doğumdan sonraya 13 haftam kalıyor değilmi. Yani 8 hafta önce 8 hafta sonra imiş izin hakkımız. Ben d,yorumki 4 hafta sını önce kullanayım kalanı sonra kullanayım. Zaten kafadan son güne kadar çalışırsan izin hakkını yiyorlarmış. Badana boya temizlik işlerimde var zaten..

merhaba kizlar
tam beni merak ettginiz anda acmisim , daha iyiyim sükürler olsun sabah doktora gittim elimde uyusma vardi birde kulaklarimda yanma ile baslayan halsizlik geliyordu arara, doktor kontrol etti asiri magnesyum eksikligindendir dedi zaten hamileykende aliyordum sanirim iyice düstü direncim kendimede baklamadim üzüntüden 500mg günlük 3 ögün almam gerekiyormus sagligimdan oldum iyice yemedim icmedim 3 haftadir diyebilirim ama giden gelmeyecek biliyorum oglum icin ayakta kalmaya calisiyorum suan rabbime sükürler olsun iyikide o varmis iyikide sizlerde sakin hic birseyi kafaniza takmayin rabbim saglikla yavrularinizi kucakladiginiz günleride gösterir ins hepinizi cok öpüyorum kendinize ve bebislerinze iyi bakin

seydam kalp kalbe karşıymış bak nasıl andık seni ... Iyi olmana toparlamana çokkkkk sevindimm. Oğlun nasıl onuda güzel yanaklarından öpüyorum. Tüm kalbimizle yanındayız canım.. Hoşçakal...

Evet,doğuma gelecek inşallah..annem çalışıyor, izin alamıyor, alabilse bi dakika durmaz da...İzmirde belediyede çalışıyor..İzin alması zor..
4 ay iznimiz var, dediğin gibi 8 hafta önce, 8 hafta sonra..
Ama 8 hafta öncesi uzatmak istiyorum dersen çalışabilir raporu veriyolar 1 ay daha çalışıyorsun...Sonra 3 ay kullanıyorsun iznini doğum sonrası...İzin hakkını yiyorlarmış diye burda ben de duydum ama, biz bu şekilde yapıyoruz..Hatta geçen cuma doğan ece bebek vardı ya, onun annesi de bu şekilde aldı..8 haftalık raporuna 5 hafta da sonradan eklenecek...Bende ona bakacağım, yakacaklar mı 5 haftasını, yoksa kullanmasına izin verecekler mi..Ona göre alacağım raporumu...

Canım benim,iyi insan lafının üzerine derler ya..O hesap oldu...
Daha iyi olacaksın canım, oğlun nasıl...Kendini toparla, yediğine içtiğine dikkat et canım..Hep senin yanındayız canım biz, bunu unutma olur mu..Öpüyorum...

canımm cok gecmıs olsun rabbim tüm acılarını alsın
bundan sonra hep güzellikler senin olur inş kendıne cok dıkkat et

merhaba kizlar
tam beni merak ettginiz anda acmisim , daha iyiyim sükürler olsun sabah doktora gittim elimde uyusma vardi birde kulaklarimda yanma ile baslayan halsizlik geliyordu arara, doktor kontrol etti asiri magnesyum eksikligindendir dedi zaten hamileykende aliyordum sanirim iyice düstü direncim kendimede baklamadim üzüntüden 500mg günlük 3 ögün almam gerekiyormus sagligimdan oldum iyice yemedim icmedim 3 haftadir diyebilirim ama giden gelmeyecek biliyorum oglum icin ayakta kalmaya calisiyorum suan rabbime sükürler olsun iyikide o varmis iyikide sizlerde sakin hic birseyi kafaniza takmayin rabbim saglikla yavrularinizi kucakladiginiz günleride gösterir ins hepinizi cok öpüyorum kendinize ve bebislerinze iyi bakin

sen bi bak bakalım banada haber ver. Bizim burada kullanıyorlarmış sordum kızlara. 3 ay sonrada kullanayım diyorum.. Bi yaklaşsında herşey dahada netleşir.

sen bi bak bakalım banada haber ver. Bizim burada kullanıyorlarmış sordum kızlara. 3 ay sonrada kullanayım diyorum.. Bi yaklaşsında herşey dahada netleşir.

Normalde burda da kullanıyorlar...
Bende burda duyunca tırstım,acaba yeni kanun çıktı da haberimiz mi yok diye..Tabi haber veririm,ama büyük ihtimal kullanmana izin verilecektir..Sonuçta bu bizim yasal hakkımız...

canımm cok gecmıs olsun rabbim tüm acılarını alsın
bundan sonra hep güzellikler senin olur inş kendıne cok dıkkat et

seydam kalp kalbe karşıymış bak nasıl andık seni ... Iyi olmana toparlamana çokkkkk sevindimm. Oğlun nasıl onuda güzel yanaklarından öpüyorum. Tüm kalbimizle yanındayız canım.. Hoşçakal...
cok sagolun kizlar insallah daha iyi oldugumda size hep yazicam burdan sizleride takip edicem bebislerinizi görücem insallah ...oglusimde disarda kar topu oynuyordu ,o mutlu olsun bisey istemiyorum suan kardan adam olmus halde geldi cikiyorum kendinize iyi bakin duacim olun olurmU ÖPÜYORUM hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…