bana böyle bşr test yapılmadı. yada yapıldıysada hatırlamıyorum ben. benim durum daha vahim
kızlar bi avatar sitesi önerirmisiniz ?
benımde bır kot almam lazımm kot ıyı oluyor gıy cık. bnde bır tayt aldım gebeden ama kotlar 100du karar veremedımm...
Normal değerlerin 1.5 olduğunu 1 ve altının düşük olduğunu söylediler,
Bu durumda ben boşunamı ilaç içiyorum, neden bu dr lar farklı şeyler söylüyorlar ya
Yok yahu bu test çıkalı zaten 2 yıl olmuş, öncesinde böyle bir test yokmuş, çok fazla endişelenme, dr una gidince bi sorarsın.
avatarmı tickermi canım tickerse baby -gaga ya gir avatarsa kk da kullanmaya uygun avatarlar diye bi konu var değişik bi sürü avatar var o konuda
normal değerler her labaratuara göre değişir ama benim tahlillerde gördüğüm değerler genelde... 0.49- 4,5 arası falan. Ama 1-1,5 arası olması genel olarak en iyisi. Benim TSH 'ım çok düşük zaten gebeliktede daha da çok düşüyor. hep alt sınırında altındaydı, en son 16.haftamda tahlil yaptırdım ilk defa O,50 çıktı doktor iyi dedi. TSH ın az olması bebek için iyi de yüksek olması gelişimini yavaşlatır onun için azıcıkta yükselse bazı doktorlar tedbir olarak veriyorlar ilaç. Benim Tsh ın normale yaklaşma sebebi de artık bebişimin kendi troid hormonunu salgılaması. Ay ne çok yazdım:44:
bilemeyeceğim canım ama ben fakülte hastanesinde yaptırdım öle dediler. ayrıca hocada baktı.ama dediğin gibi bide dr lar birbirlerini beğenmiyo. hakkımızda hayırlısı
orası çok pahalı ya.. ilkinde o kıyafetlere çok para verdim bunda nasılsa evdeyim hiç gerek yok dedim. Lc de kotlar 30-35 civarı..
orası çok pahalı ya.. ilkinde o kıyafetlere çok para verdim bunda nasılsa evdeyim hiç gerek yok dedim. Lc de kotlar 30-35 civarı..
Çok teşekkür ederim canım, inanki içime soğuk sular serptinbenim sonucum en son 0,4 çıktı, üçüncü testim üçlü taramayla birlikte yapılacak. İlaç kullanıyorum, yazan ellerine sağlık bu arada
kolay gelsin canım valla. sonra da sen rapor al dinlen biraz, hamile hamile yorma çok kendini.
iyi yapmıssın cnm gercekten cok pahalı bnde lcw bakım bır hazır ızındeyken
arkadaşlAR BEN KIYAFET KONUSUNDA ŞANSLIYIM. ÇOK YAKIN ARKADAŞIM DOĞUM YAPTI ONUNKİLERDEN ARAKLADIM.BİRAZDA BÜYÜK BEDEN TUNİK TARZI BİŞEYLER ALDIM.ŞİMDİLİK İŞİMİ GÖRÜYO.HER ZAMAN BİR DOST İYİDİR
bak ama heryerde hamile kıyafeti yok Optimum da var, birde Ümraniye de..
nasıl hesapladın canım iznini. tahmini doğum tarhine göre mi? yoksa doktor mu verecek bize tarih?en kısa zamanda alacağım hakkettım valla
nısan 21 de dogum oncesı ıznım baslıyor ocakta1 hafta dınleneym ama
Arkadaşlar aranızda İzmirde oturan varmı?
en kısa zamanda alacağım hakkettım valla
nısan 21 de dogum oncesı ıznım baslıyor ocakta1 hafta dınleneym ama
yrında bana optımum yolları gozuktuu....hem orda bı magaza var bazen guzek seyler oluo onada bakarımm
nasıl hesapladın canım iznini. tahmini doğum tarhine göre mi? yoksa doktor mu verecek bize tarih?
ben izmirliyim. tatillerde genelde ordayım ama görev nedeniyle mardinde yaşıyorum
ben optimum u çok seviyorum zaten, Palladiumda sinema falan için iyi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?