2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Normal değerlerin 1.5 olduğunu 1 ve altının düşük olduğunu söylediler,
Bu durumda ben boşunamı ilaç içiyorum, neden bu dr lar farklı şeyler söylüyorlar ya

bilemeyeceğim canım ama ben fakülte hastanesinde yaptırdım öle dediler. ayrıca hocada baktı.ama dediğin gibi bide dr lar birbirlerini beğenmiyo. hakkımızda hayırlısı

Çok teşekkür ederim canım, inanki içime soğuk sular serptin benim sonucum en son 0,4 çıktı, üçüncü testim üçlü taramayla birlikte yapılacak. İlaç kullanıyorum, yazan ellerine sağlık bu arada

bilemeyeceğim canım ama ben fakülte hastanesinde yaptırdım öle dediler. ayrıca hocada baktı.ama dediğin gibi bide dr lar birbirlerini beğenmiyo. hakkımızda hayırlısı

Canım sen doktorun ne diyorsa onu yap ve ilacını da kullan. ilacın hiçbir zararı yok canım zaten. Benim arkadaşımda o değerler arasında kullandı, endişe etme bence. Bu arada bu test çok eskiden beri var sanırım çünkü 7 sene önceki hamileliğimde bile yapıldı bana o zamanlar hasta da değildim. TSH çok önemli bir hormon bebiş doğar doğmazda alınır bakılır. arkadaşımın bebeğinde vardı mesela. sürekli ilaç kullanıyor.

orası çok pahalı ya.. ilkinde o kıyafetlere çok para verdim bunda nasılsa evdeyim hiç gerek yok dedim. Lc de kotlar 30-35 civarı..

arkadaşlAR BEN KIYAFET KONUSUNDA ŞANSLIYIM. ÇOK YAKIN ARKADAŞIM DOĞUM YAPTI ONUNKİLERDEN ARAKLADIM.BİRAZDA BÜYÜK BEDEN TUNİK TARZI BİŞEYLER ALDIM.ŞİMDİLİK İŞİMİ GÖRÜYO.HER ZAMAN BİR DOST İYİDİR

TSH değeri düşük olsun iyidir ... zeki çocuklarımız olur.. fazla doktorunun söylediklerinin dışına çıkma fazla araştırma bence... ssevgiler...

en kısa zamanda alacağım hakkettım valla
nısan 21 de dogum oncesı ıznım baslıyor ocakta1 hafta dınleneym ama
nasıl hesapladın canım iznini. tahmini doğum tarhine göre mi? yoksa doktor mu verecek bize tarih?
Arkadaşlar aranızda İzmirde oturan varmı?

ben izmirliyim. tatillerde genelde ordayım ama görev nedeniyle mardinde yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…