bazen erkeklerede acıyorum.iki arada kalıyorlar. iki tarafda kırılmasın diye uğraşıyorlar. ay ben yoksa iki erkek annesi olacağım içinmi böyle düşünmeye başladım... tabii nede olsa geleceğin kayınvalide adayıyım dimi
arkadaşlar slm. bende aranıza yeni katıldım. 16+3 günlük hamileyim.oğlum olacakmış.çok mutluyuz. umarım hepimiz hayırllısıyla kucağımıza alırız.
Dr aslında kesin görmüştür ama emin olmadığı için söylememiştir.
canım hoşgeldin bende amasya merzifonluyum oralar çok güzel yerlerdir bebeginide hayırlısıyla kucagına almayı nasip eder rabbim inşallahbu ikinci bebeğim olacak inşallah allah sağlıkla kucağıma almayı nasip ederse avatarımdaki kızım bu da erkek olacakmış. hayırlısı bakalım
üff bende dün saatlerce ağladım bebeğe bişey olmamıştır inşallah ...Eşimin abisi olacak gerizekalı dengesiz beyinsiz herif ortada hiçbişey yokken yine bi sürü saçmasapan mesaj atmış bana Allahım benden ne istiyolar bilmiyorum ya !
mesaj aynen şöyle: hayatını mahvettin kardeşimin senin gibi gelin olmaz olsun ( bunları hala düğün borçlarımız var diye yazmış ben ne yaptıysam sanki ben borca soktum, evlenen herkesin borcu yokmu ) sana göre hava hoş tabi kardeşim ödüyor paraları sen gezip tozuyorsun ( iki ay evde hasta yattım hamile hamile çalıştım gezip tozuyormuşum ) senin için en büyük başarı onun hayatını alt üst etmek oldu o yüzden mutlusundur şimdi eşşek olursan semer vuran çok olur demiş bide
( bu söz de eşime semer vuran ben oluyorum tövbe yarabbim ya yazık vallahi allah belalarını versin önceki düşüğümü stresten kardeşinin yazdıgı mesajlar yüzünden kaybetmiştim bunuda kaybedersem dünyayı dar ederim onlara ) işin tuhaf tarafı bunları ortada hiçbişey yokken sadece borcumuz var diye yazıyor gerizekalı yeterince sıkıntı yaratıyor zaten borçlar bize ben çok rahatmışım gibi bunları söylüyor bana Allah bin beterini onların başına verir inşallah dün geec sabaha kadar ağladım o pislik yüzünden ...
channel bence de ümitlendirmek istememiş sizi. kız çocukları daha geç öğreniliyor:))
kaynanalık güdülerin depreşti senin şimdidenbazen erkeklerede acıyorum.iki arada kalıyorlar. iki tarafda kırılmasın diye uğraşıyorlar. ay ben yoksa iki erkek annesi olacağım içinmi böyle düşünmeye başladım... tabii nede olsa geleceğin kayınvalide adayıyım dimi
hoca ya dedımkı hoca bız cınsıyet ogrenmeye geldık guluo adamda.esım dıokı erkek zaten bız bılıyoruz ama dedı adamda dıo "sız erkek ıstıyorsunuz sanırım" yok dedık bız kız ıstıoruz ama erkege kendımızı alıstırdık
doktor koptuu:))))
sonra bı ara ben erkege benzetemedım ama daha cok erken bellı olmaz dedı.
sanırım kız demek ıstemedı bızı umıtlendırmemek ıcın.
buna bıle esım umıtlendı.....
Geçmişe biraz göz atıp geldim, Yakamoz senin için gerçekten üzüldüm arkadaşım. Neden o mesajlara sende cevap yazmıyorsun. Bazı insanlar kendi dillerinden konuşunca anlıyor maalesef, terbiyeyi ve asaleti de pasiflik sanıyor. Asla sineye çekip ağlama, bu hatayı sakın bir daha yapma değmeyecek insanlar için. Siz iyi kardeş olup düğününü yapsaydınız ya abinizin de. Telefon numaranıda hemen değiştir onlara sakın verme, canları cehenneme
arkadaşlar slm. bende aranıza yeni katıldım. 16+3 günlük hamileyim.oğlum olacakmış.çok mutluyuz. umarım hepimiz hayırllısıyla kucağımıza alırız.
Kızlar tsh testini yaptırdınızmı ?
hosgeldın cnm........
kaynanalık güdülerin depreşti senin şimdidenşaka bi yana bende öyle düşünüyorum onlarada yazık kendimi onun yerine koyuyorum ne ailemle kötü olmak isterim ne eşimle, eşim annemlerle çok iyidir mesela annem damadım der başka bişy demez bize gideceğimiz zaman oğluma sor bakim ne yemek yapim ne istiyo annesinden diyo annem benim değil damadının istediklerini yapıyo bende öyle olmayı çok isterdim ama iyiliğin karşılıklı olması lazım tek taraflı olmuyor ...Bi oğlum olursa gelinimi kızım gibi sevecem inşallah böyle diyorum ya şimdi benim gelin çatlak olurmuş
olsun canım demek erkek değil olsa pipi görünürdü şimdiye inş. dilediğin gibi olur canım
önceden vermiyodum şimdi cevap verdim canım susmuyolar yoksa eminim yine konuşacaklar ama en azından bende söyleyecegimi söyledim birazda onların morali bozulsun hamile oldugumu bile bile yapıyorlar bunu önceden oturup ağlayıp bide eşime patlıyodum onunda bi suçu yokki üzüntüden tansiyonu düştü geçen kardeşlerinin bana söylediklerini duyunca artık ne kendimi ne bebegimi nede eşimi üzmiycem o salaklar için, Allaha havale ettim ben onları ...
bana hıc ole bısı yapmadı kacıncı hafatda yaptırmak gerekıyokıı??
ilk haftalarda yaptırmıştım tsh testi. sanırım 12. haftaydı. guatr hamilelikte sorun olabiliyo ya o yüzden bakılıyo galiba.
bana hıc ole bısı yapmadı kacıncı hafatda yaptırmak gerekıyokıı??
öyle yapıyorum artık canım allaha havale etmek en doğrusu, bi yerden çıkıyor acısı dediğin gibi beddua etmiyorum ama bütün kardeşlerini Allaha havale ediyorum ben onlar yüzünden stresten düşük yaptıgımda hepsi yadırgamıştı küçük görümce nasıl düşük yapmayı becerdin Allahaşkına iki gr. çocuga sahip çıkamadınmı ben 5 tane doğurdum bişeycik olmadı dedi abiside pis pis güldü yengesi sendemi bi sorun vardı çocuk niye düşerki dedi ardından onun hamile kaldıgını duyduk ve düşük haberi geldi Allah veriyor işte ben beddua etmedim ama çıkıyor acısı ...canım hoşgeldin bende amasya merzifonluyum oralar çok güzel yerlerdir bebeginide hayırlısıyla kucagına almayı nasip eder rabbim inşallah
canım böle insanları allaha havale et peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine de rabbim tez zamanda başka bişe şekilde çıkartıyo sen hiç merak etme ama anlayana öle bir dert veriyorki bayramda bişe yüzünden kaynanamla eşimle aramızda bişe çıktı tabi mralim bozuldu odaya kapanıp yattım agladım aynen sana dedigim gibi dua ettim ben aglarken kaynanam tv seyredik kahkalarla güldü bir gün sonra kızıı psikolojik rahaztsızlıkları vardı tayinci gittiler yalnızlıktan bunlamış bayramdada patlamış kaynanasının evinde sinir krizi geçirmiş ne oldu bize yansıdı eşimde anasıdda panik yaptılar o akşam ben tv seyrettim o oturdugu yerde agladı işde rabbim öle büyükkü dedim ya anında verdi ama anlayanarabbine sıgın
bole ınsanlarla hıc muhatap olmamak daha ıı bence... sonucta buyuyup gıdecek ve daha cok canın sıkılcakkk.
dua et allaha esınle mutlulugun bozulmasın cnm.en onemlısı o
Hamileliği öğrenir öğrenmez yapılıyor channel,
Bebeğin troidi normal çalışıyormu diye bakılan bir test.
Hoşgeldin Esra
Arkadaşlar tsh yaptırdınızmı dedim duymadınız mıııı
Yahu birinizde görün cevap verin :92:
Hamileliği öğrenir öğrenmez yapılıyor channel,
Bebeğin troidi normal çalışıyormu diye bakılan bir test.
öyle yapıyorum artık canım allaha havale etmek en doğrusu, bi yerden çıkıyor acısı dediğin gibi beddua etmiyorum ama bütün kardeşlerini Allaha havale ediyorum ben onlar yüzünden stresten düşük yaptıgımda hepsi yadırgamıştı küçük görümce nasıl düşük yapmayı becerdin Allahaşkına iki gr. çocuga sahip çıkamadınmı ben 5 tane doğurdum bişeycik olmadı dedi abiside pis pis güldü yengesi sendemi bi sorun vardı çocuk niye düşerki dedi ardından onun hamile kaldıgını duyduk ve düşük haberi geldi Allah veriyor işte ben beddua etmedim ama çıkıyor acısı ...
ah ah.. yaşamayan anlamıyor bende öyle diyordum büyütmemek en iyisi kendi canın sıkılıyor diye ama ben değil onlar büyütüyor çok şükür eşimle mutluyuz dünya yansa senden vazgeçmem diyor bende öyle Allah bozmasın onlarıda boşveriyorum artık napim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?