2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende sımdıden onları dusunuorum kayınvalıde olursam yanı gelınım olursa yandık dıe:)melek te olsa sonucta kayınvalıde dımı:))))

bu ikinci bebeğim olacak inşallah allah sağlıkla kucağıma almayı nasip ederse avatarımdaki kızım bu da erkek olacakmış. hayırlısı bakalım
canım hoşgeldin bende amasya merzifonluyum oralar çok güzel yerlerdir bebeginide hayırlısıyla kucagına almayı nasip eder rabbim inşallah

canım böle insanları allaha havale et peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine de rabbim tez zamanda başka bişe şekilde çıkartıyo sen hiç merak etme ama anlayana öle bir dert veriyorki bayramda bişe yüzünden kaynanamla eşimle aramızda bişe çıktı tabi mralim bozuldu odaya kapanıp yattım agladım aynen sana dedigim gibi dua ettim ben aglarken kaynanam tv seyredik kahkalarla güldü bir gün sonra kızıı psikolojik rahaztsızlıkları vardı tayinci gittiler yalnızlıktan bunlamış bayramdada patlamış kaynanasının evinde sinir krizi geçirmiş ne oldu bize yansıdı eşimde anasıdda panik yaptılar o akşam ben tv seyrettim o oturdugu yerde agladı işde rabbim öle büyükkü dedim ya anında verdi ama anlayanarabbine sıgın

kaynanalık güdülerin depreşti senin şimdiden şaka bi yana bende öyle düşünüyorum onlarada yazık kendimi onun yerine koyuyorum ne ailemle kötü olmak isterim ne eşimle, eşim annemlerle çok iyidir mesela annem damadım der başka bişy demez bize gideceğimiz zaman oğluma sor bakim ne yemek yapim ne istiyo annesinden diyo annem benim değil damadının istediklerini yapıyo bende öyle olmayı çok isterdim ama iyiliğin karşılıklı olması lazım tek taraflı olmuyor ...Bi oğlum olursa gelinimi kızım gibi sevecem inşallah böyle diyorum ya şimdi benim gelin çatlak olurmuş
olsun canım demek erkek değil olsa pipi görünürdü şimdiye inş. dilediğin gibi olur canım

önceden vermiyodum şimdi cevap verdim canım susmuyolar yoksa eminim yine konuşacaklar ama en azından bende söyleyecegimi söyledim birazda onların morali bozulsun hamile oldugumu bile bile yapıyorlar bunu önceden oturup ağlayıp bide eşime patlıyodum onunda bi suçu yokki üzüntüden tansiyonu düştü geçen kardeşlerinin bana söylediklerini duyunca artık ne kendimi ne bebegimi nede eşimi üzmiycem o salaklar için, Allaha havale ettim ben onları ...

arkadaşlar slm. bende aranıza yeni katıldım. 16+3 günlük hamileyim.oğlum olacakmış.çok mutluyuz. umarım hepimiz hayırllısıyla kucağımıza alırız.

Hoşgeldin Esra
Arkadaşlar tsh yaptırdınızmı dedim duymadınız mıııı
Yahu birinizde görün cevap verin :92:

kaynana gelin arasında aslında herşey karşılıklı . iki tarafta vicdanlı ve adaletliyse tabii.Allah hepümüzü hayırlı ve iyi niyetli insanlarla karşılaştırsın

öyle yapıyorum artık canım allaha havale etmek en doğrusu, bi yerden çıkıyor acısı dediğin gibi beddua etmiyorum ama bütün kardeşlerini Allaha havale ediyorum ben onlar yüzünden stresten düşük yaptıgımda hepsi yadırgamıştı küçük görümce nasıl düşük yapmayı becerdin Allahaşkına iki gr. çocuga sahip çıkamadınmı ben 5 tane doğurdum bişeycik olmadı dedi abiside pis pis güldü yengesi sendemi bi sorun vardı çocuk niye düşerki dedi ardından onun hamile kaldıgını duyduk ve düşük haberi geldi Allah veriyor işte ben beddua etmedim ama çıkıyor acısı ...
bole ınsanlarla hıc muhatap olmamak daha ıı bence... sonucta buyuyup gıdecek ve daha cok canın sıkılcakkk.
dua et allaha esınle mutlulugun bozulmasın cnm.en onemlısı o

ah ah.. yaşamayan anlamıyor bende öyle diyordum büyütmemek en iyisi kendi canın sıkılıyor diye ama ben değil onlar büyütüyor çok şükür eşimle mutluyuz dünya yansa senden vazgeçmem diyor bende öyle Allah bozmasın onlarıda boşveriyorum artık napim ...

Hoşgeldin Esra
Arkadaşlar tsh yaptırdınızmı dedim duymadınız mıııı
Yahu birinizde görün cevap verin :92:

Hamileliği öğrenir öğrenmez yapılıyor channel,
Bebeğin troidi normal çalışıyormu diye bakılan bir test.

kız senin trodin normal çalışıyomu diye bakılıyo bebegin troidi daha o zaman oluşmamış oluyor bile :)) troid az yada fazla çalışıyorsa kontrol altına alınıyor hipotroidi düşüğe sebep olabiliyor diye biliyorum

Son düzenleme:

tabıkı cnm yasamayan anlamazz ıste ama cvp verıncede uzadıkca uzar sende hamılesın yalnıssın oralarda uuzulme dıe dedım ben....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…