2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Hamileliği öğrenir öğrenmez yapılıyor channel,
Bebeğin troidi normal çalışıyormu diye bakılan bir test.

bebek ilk 12 yada 14 hafta olması lazım zaten troid hormonu salgılamıyor. daha sonra başlıyor, o test anne için yapılıyor. Tsh da problem varsa ilaç veriliyor.

komsuuuu napıosunn nereye gttın alısverıse bgn bnde paladyumA gtmıstım

aaa bende Optimum a gittim... Orda lCW çok büyük.sırf onun için gitttim. Hamile pantolonu aldım. kızıma hamileyken çalışıyordum, hep kumaş pantolon almışım zaten bir tanesini saklamışım. şimdi gidip alayım dedim, zaten en uygunu da orda herhalde. kot aldım, güzel , hoşuma gitti ..tavsiye ederim..

2,22 canım normal değerler 0,27- 4,2 arası idi. normalmiş yani. zaten pco lu olduğum için hormon tahlili yaptırıyodum ben.

Normal değerlerin 1.5 olduğunu 1 ve altının düşük olduğunu söylediler,
Bu durumda ben boşunamı ilaç içiyorum, neden bu dr lar farklı şeyler söylüyorlar ya

kızlar bu arada bebeği tekmeleyen var mı?????????????? benim ilk bebeğim daha bişe duyamadım normalmiş ama insan dayanamıypo işte helede benim gibi sabırsız olunca. arkadaşlar bu tez canlılıkla hemen doğurursun diuolar

Güle güle iyi günlerde giy Öykücüm.

herkese selam kızlar uzun zamandır yazamıyorum ama okumaya calısıyorum.
çok yoğun geçıyor ıs tek sorumlu kaldım mudurumuz raporlu her ıs bana bakıyor ve artık yasanan stresı kaldıramıyorum(

valla ben daha hissetmiyorum. benim ikinci.ilkinde daha erken hissetmiştim. bunda bekliyorum bakalım:44::44::44:

Normal değerlerin 1.5 olduğunu 1 ve altının düşük olduğunu söylediler,
Bu durumda ben boşunamı ilaç içiyorum, neden bu dr lar farklı şeyler söylüyorlar ya

normal değerler her labaratuara göre değişir ama benim tahlillerde gördüğüm değerler genelde... 0.49- 4,5 arası falan. Ama 1-1,5 arası olması genel olarak en iyisi. Benim TSH 'ım çok düşük zaten gebeliktede daha da çok düşüyor. hep alt sınırında altındaydı, en son 16.haftamda tahlil yaptırdım ilk defa O,50 çıktı doktor iyi dedi. TSH ın az olması bebek için iyi de yüksek olması gelişimini yavaşlatır onun için azıcıkta yükselse bazı doktorlar tedbir olarak veriyorlar ilaç. Benim Tsh ın normale yaklaşma sebebi de artık bebişimin kendi troid hormonunu salgılaması. Ay ne çok yazdım:44:

herkese selam kızlar uzun zamandır yazamıyorum ama okumaya calısıyorum.
çok yoğun geçıyor ıs tek sorumlu kaldım mudurumuz raporlu her ıs bana bakıyor ve artık yasanan stresı kaldıramıyorum(

kolay gelsin canım valla. sonra da sen rapor al dinlen biraz, hamile hamile yorma çok kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…