bu arada hoşbulduk..
Hoşgeldin Esra
Arkadaşlar tsh yaptırdınızmı dedim duymadınız mıııı
Yahu birinizde görün cevap verin :92:
ilk haftalarda yaptırmıştım tsh testi. sanırım 12. haftaydı. guatr hamilelikte sorun olabiliyo ya o yüzden bakılıyo galiba.
Hamileliği öğrenir öğrenmez yapılıyor channel,
Bebeğin troidi normal çalışıyormu diye bakılan bir test.
ben zaten troid hastasıyım , her ay yaptırdım bu zamana kadar onun için cevap vermedim. normaldede bu zamanlarda mı yapılıyor. bilemedim.
Yok annenin değil bebeğin troidine bakılıyormuş canım,
Senin değerlerin kaç çıkmıştı?
bebek ilk 12 yada 14 hafta olması lazım zaten troid hormonu salgılamıyor. daha sonra başlıyor, o test anne için yapılıyor. Tsh da problem varsa ilaç veriliyor.
Bana dr um senin değil bebeğin troidi demişti :26:
komsuuuu napıosunn nereye gttın alısverıse bgn bnde paladyumA gtmıstım
2,22 canım normal değerler 0,27- 4,2 arası idi. normalmiş yani. zaten pco lu olduğum için hormon tahlili yaptırıyodum ben.
aaa bende Optimum a gittim... Orda lCW çok büyük.sırf onun için gitttim. Hamile pantolonu aldım. kızıma hamileyken çalışıyordum, hep kumaş pantolon almışım zaten bir tanesini saklamışım. şimdi gidip alayım dedim, zaten en uygunu da orda herhalde. kot aldım, güzel , hoşuma gitti ..tavsiye ederim..
aaa bende Optimum a gittim... Orda lCW çok büyük.sırf onun için gitttim. Hamile pantolonu aldım. kızıma hamileyken çalışıyordum, hep kumaş pantolon almışım zaten bir tanesini saklamışım. şimdi gidip alayım dedim, zaten en uygunu da orda herhalde. kot aldım, güzel , hoşuma gitti ..tavsiye ederim..
Normal değerlerin 1.5 olduğunu 1 ve altının düşük olduğunu söylediler,
Bu durumda ben boşunamı ilaç içiyorum, neden bu dr lar farklı şeyler söylüyorlar ya
kızlar bu arada bebeği tekmeleyen var mı?????????????? benim ilk bebeğim daha bişe duyamadımnormalmiş ama insan dayanamıypo işte helede benim gibi sabırsız olunca. arkadaşlar bu tez canlılıkla hemen doğurursun diuolar
Normal değerlerin 1.5 olduğunu 1 ve altının düşük olduğunu söylediler,
Bu durumda ben boşunamı ilaç içiyorum, neden bu dr lar farklı şeyler söylüyorlar ya
herkese selam kızlar uzun zamandır yazamıyorum ama okumaya calısıyorum.
çok yoğun geçıyor ıs tek sorumlu kaldım mudurumuz raporlu her ıs bana bakıyor ve artık yasanan stresı kaldıramıyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?