Ahh! neden Mardindesin Birce
tayin nedeniyle canım. öğretmenim... sen izmirdesin herhalde.
kızlar hep beslenme konusunu acıyrm ama benım ıcım hıc rahat degıl 14. haftadayım hala hıc kılo almadım ben yemek yıyemıyorumözellıkle aksamları hala mıdem cok kotu oluyor balıktan da tıksındım hergun bugun ne yesem derdı baslıyor zorla az bırsey yıyorum
off poofff
doktor ilk aylarda kilo almazsan üzülme bebek geyet güzel senden idare eder.son aylarda alınan kilolar bebeğe yansır demişti bana. Sende bi doktoruna sor istersen ama boşuna endişelenme
sıkma canını alırsın. Daha zaman var.ilk aylarda normal demişti doktor kilo almamak.tabi ben 17. Haftadayım tam 6 kilo aldım buda normal mi acaba.
Bişey soracam bu arada benim yüzümde kocaman akneler var. Zararlı olur diye bişey kullanamıyorum. Bildiğiniz çözüm var mı? Aynalara bakamaz oldum valla...
sıkma canını alırsın. Daha zaman var.ilk aylarda normal demişti doktor kilo almamak.tabi ben 17. Haftadayım tam 6 kilo aldım buda normal mi acaba.
Bişey soracam bu arada benim yüzümde kocaman akneler var. Zararlı olur diye bişey kullanamıyorum. Bildiğiniz çözüm var mı? Aynalara bakamaz oldum valla...
ya ne guzel ıste kılo almamıssınn bebıste gunundeyse zaten alırsın merak etme..
doktor ilk aylarda kilo almazsan üzülme bebek geyet güzel senden idare eder.son aylarda alınan kilolar bebeğe yansır demişti bana. sende bi doktoruna sor istersen ama boşuna endişelenme
haklısın canım aileler karışmasa tartışmıycaz bizde.şimdi tamir bitince yine başlıycak kavgalar tartışmalar şimdiden onları düşünüyorum hatta aklımdan çıkmıyor desem yeridir....gece gunduz aklımdalar ben tam bir piskopat oldum yemin ederim .... kafayı yiycem ben bu gidişle.mrh leyla senin yazdıklarını okuyunca kendi yaşadıklarım geliyo aklıma bizde eşimle hep onun ailesi yüzünden tartışıyoruz herşeye karışıyolar insana nefes aldırmıyolar kışları eşim öğretmen oldundan uzağızda biraz rhatız ama tabiki zırtpırt geliyolar gelmeselerde telefondan idare ediyolar yazları ise tam bir işkence zaten kış boyunca çalış yorul bide yazın onların kahrını çek bizi evden dışarı çıkarmıyolar annemlerin yanına bile 1 hafta zor gönderiyolar bütün yaz evde oturup onlara hizmet etmemi temizlik ütü yemek aklına ne gelirse kaynanam benim yapmamı istiyo bu yıl sınava çalıştımda yazın ona iş yapmadım diye dedikodu yaptı arkamdan şimdi atanıcam ya evimin kapılarını yaptırcan diye emrediyo utanmadan şimdide çocuk olucakya ben çalışcam için çocuğu bakıcıya veremezsin ben bakıcam diyip yanıma yerleşcekler sinir oluyorum ama artık eskisi gibi deilim kendimi ezdirmicem isterlersede bağırsınlar çağırsınlar umrumda deil
tmm cnm eklerimbu arada leyla benide listeye eklermisin yaş 26 hamilelik başlangıç kilo 66 büyük ihtimal kızım olucak 1. gebeliğim sat 23 ağustos şimdiden saol
çok haklısın canım hiç kimseyi takmamak lazım dediğin gibi sonra ceremesini yine biz çekiyoruz sende zor günler geçirmişsin hep bu aileler ... Onlar olmasa doğru düzgün tartışmamız bile olmuyor eşimle düşünüyorumda çıkan bütün tartışmalar onlar yüzünden bende bundan sonra ne başkası için huzurumu bozmayı nede bebeğimi üzmeyi düşünmüyorum dediğin gibi herşeyden önemlisi artık bi can taşıyoruz onu düşünmem gerekiyor önceki bebeğimi stresten kaybettiğimi söylemişti doktor ve o ara yine buna benzer bi olay yaşamıştık bu bebeğimi de strese sokmaya hamileliğimi riske atmaya hiç niyetim yok zaten zor buldum bunuda kaybedersem yıklırım bundan sonra daha dikkatli olmaya çalışacam kendimi ve bebeğimi üzmeme konusunda, güzel sözlerin için teşekkür ederim canımmm...
kızlar hep beslenme konusunu acıyrm ama benım ıcım hıc rahat degıl 14. haftadayım hala hıc kılo almadım ben yemek yıyemıyorumözellıkle aksamları hala mıdem cok kotu oluyor balıktan da tıksındım hergun bugun ne yesem derdı baslıyor zorla az bırsey yıyorum
off poofff
ben senden önce kafayı yiycem , düşünmekten başım çatlıyor bazen görüşmesemde eşim bu defa annem babamın bi zararı olmadı sana onlarla neden görüşmüyosun diycek sadece anne babasıyla görüşsem ( ki şimdi öyle yapıyorum) kardeşleri numaramı alıp ulaşmanın bi yolunu bulurlar piskopatlar resmen artık ciddiye almamaya karar verdim umarım başarabilirim
haklısın canım aileler karışmasa tartışmıycaz bizde.şimdi tamir bitince yine başlıycak kavgalar tartışmalar şimdiden onları düşünüyorum hatta aklımdan çıkmıyor desem yeridir....gece gunduz aklımdalar ben tam bir piskopat oldum yemin ederim .... kafayı yiycem ben bu gidişle.
tmm cnm eklerim
ben ilk bebegini kaybettigni bilmiyordum simdi daha da dikkatli olmalısın hatta hiç goruşme onlarla en iyisi...
kusura bakmayın kızlar gec cevap yazıyorum oyle bır gecer zamankı ızlıyorum sınırlerım ıyıce gerıldı.
bırce henuz doktorla konusmadım tahmını 21 hazıran dogumum ona gore ıznı ben kendımden hesaplıyorm ama raporlarla gun gecırmelıyım cunku bebısımle ılgılenemıyorum
zaten hıc hareket hıssetmedım
sagolun kızlar ıns oyledır sızın beslenmenız ne zaman duzene gırdı? Soyle hamıleyım canım sunu ıstıyor deyıp bırsey doya doya yemedım ama her gece ruyamda neler yıyorum bır bılsenız gunduz hıc canım ıstemeyen seylerı gece hıc gormemısım gıbı yıyorum .
Kocama yazık tam onun gelecegı saatlerde mıdem bır kotu oluyor suratsız cekılmez bırı oluyorum sankı bu durum bana hep surcekmıs gıbı gelıyor hanı 3 aydan sonra gecıyordu offfff
buarada esra aknelerın ıcın saf gul suyu kullan ıı gelır hem bır zararı olmaz
ben senden önce kafayı yiycem , düşünmekten başım çatlıyor bazen görüşmesemde eşim bu defa annem babamın bi zararı olmadı sana onlarla neden görüşmüyosun diycek sadece anne babasıyla görüşsem ( ki şimdi öyle yapıyorum) kardeşleri numaramı alıp ulaşmanın bi yolunu bulurlar piskopatlar resmen artık ciddiye almamaya karar verdim umarım başarabilirim
ben de bir yandan onu bir yandan canlı parayı izliyorum:)) ben de merak ediyorum izne ne zaman ayrılacağım diye. doktor doğum tarihini erken gösterebilirse erken ayrılabiliriz herhalde. doğum sonrası boşa gidiyor nasılsa.
benim kanamam kesilmiyor ya kafayı yiyeceğimmmmkahverengiye dönmüştü, tam azalmıştı arttı yine bugün kahverengiler. üff ya bıktım artıkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?