2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar hep beslenme konusunu acıyrm ama benım ıcım hıc rahat degıl 14. haftadayım hala hıc kılo almadım ben yemek yıyemıyorum özellıkle aksamları hala mıdem cok kotu oluyor balıktan da tıksındım hergun bugun ne yesem derdı baslıyor zorla az bırsey yıyorum
off poofff

doktor ilk aylarda kilo almazsan üzülme bebek geyet güzel senden idare eder.son aylarda alınan kilolar bebeğe yansır demişti bana. sende bi doktoruna sor istersen ama boşuna endişelenme

doktor ilk aylarda kilo almazsan üzülme bebek geyet güzel senden idare eder.son aylarda alınan kilolar bebeğe yansır demişti bana. Sende bi doktoruna sor istersen ama boşuna endişelenme

sıkma canını alırsın. Daha zaman var.ilk aylarda normal demişti doktor kilo almamak.tabi ben 17. Haftadayım tam 6 kilo aldım buda normal mi acaba.
Bişey soracam bu arada benim yüzümde kocaman akneler var. Zararlı olur diye bişey kullanamıyorum. Bildiğiniz çözüm var mı? Aynalara bakamaz oldum valla...

ben endişelenmiyorum zaten.onları özgürderya için yazmıştım.akneler içinde pek birşey bilmiyorum . hiç başıma gelmedi canım ya

yüzümde değil de sırtımda çok var benim. çok da kaşınıyor. sinir oluyorum(

ya ne guzel ıste kılo almamıssınn bebıste gunundeyse zaten alırsın merak etme..

doktor ilk aylarda kilo almazsan üzülme bebek geyet güzel senden idare eder.son aylarda alınan kilolar bebeğe yansır demişti bana. sende bi doktoruna sor istersen ama boşuna endişelenme

sagolun kızlar ıns oyledır sızın beslenmenız ne zaman duzene gırdı? soyle hamıleyım canım sunu ıstıyor deyıp bırsey doya doya yemedım ama her gece ruyamda neler yıyorum bır bılsenız gunduz hıc canım ıstemeyen seylerı gece hıc gormemısım gıbı yıyorum .
kocama yazık tam onun gelecegı saatlerde mıdem bır kotu oluyor suratsız cekılmez bırı oluyorum sankı bu durum bana hep surcekmıs gıbı gelıyor hanı 3 aydan sonra gecıyordu offfff
buarada esra aknelerın ıcın saf gul suyu kullan ıı gelır hem bır zararı olmaz

haklısın canım aileler karışmasa tartışmıycaz bizde.şimdi tamir bitince yine başlıycak kavgalar tartışmalar şimdiden onları düşünüyorum hatta aklımdan çıkmıyor desem yeridir....gece gunduz aklımdalar ben tam bir piskopat oldum yemin ederim .... kafayı yiycem ben bu gidişle.
bu arada leyla benide listeye eklermisin yaş 26 hamilelik başlangıç kilo 66 büyük ihtimal kızım olucak 1. gebeliğim sat 23 ağustos şimdiden saol
tmm cnm eklerim

ben ilk bebegini kaybettigni bilmiyordum simdi daha da dikkatli olmalısın hatta hiç goruşme onlarla en iyisi...

bende hala kilo almadım canım ben 15. haftadayım hala eski pantolonlarım oluyor göbek yok gibi, fiziksel bi değişiklik hala yok yani bendede takma kafana bebişin ultrasonda normalse almamak daha iyi

ben senden önce kafayı yiycem , düşünmekten başım çatlıyor bazen görüşmesemde eşim bu defa annem babamın bi zararı olmadı sana onlarla neden görüşmüyosun diycek sadece anne babasıyla görüşsem ( ki şimdi öyle yapıyorum) kardeşleri numaramı alıp ulaşmanın bi yolunu bulurlar piskopatlar resmen artık ciddiye almamaya karar verdim umarım başarabilirim

kusura bakmayın kızlar gec cevap yazıyorum oyle bır gecer zamankı ızlıyorum sınırlerım ıyıce gerıldı.
bırce henuz doktorla konusmadım tahmını 21 hazıran dogumum ona gore ıznı ben kendımden hesaplıyorm ama raporlarla gun gecırmelıyım cunku bebısımle ılgılenemıyorum
zaten hıc hareket hıssetmedım

ben de bir yandan onu bir yandan canlı parayı izliyorum:)) ben de merak ediyorum izne ne zaman ayrılacağım diye. doktor doğum tarihini erken gösterebilirse erken ayrılabiliriz herhalde. doğum sonrası boşa gidiyor nasılsa.

benim kanamam kesilmiyor ya kafayı yiyeceğimmmm kahverengiye dönmüştü, tam azalmıştı arttı yine bugün kahverengiler. üff ya bıktım artıkkkk

saol canım ya daha öncede duymuştum ama denemedim inşallah işe yarar yarın hemen alıcam.

bence de ciddiye alma sakın sinirlenme streslenme çunku stresin sinirin senden de çok bebeğine zarar verir benim başıma geldi biliyorum canım.kızım en ufak bir sese bile uyanır o kadar gergin sinirleri,hiç uyumaz,surekli aglarrr...nörolojiye goturdum ben onu sakinleştiricilerle uyutuyorum.bebegini duşun canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…