2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah öyle olur kız...Allah hayıra çıkarsın rüyalarını...

amin amin inş. ben çok rüya görürüm abuk-sbuk öle o yüzdne pek bi rüyalarım üzerinde durmam bekarkende hep dogum yaptıgımı çöocugumu oldugunu falan görürdüm ama hiç babasını görmezdimD:

Allah iyiliğini versin...Ben hamile olduğumdan beri abuk-sabuk rüya çok görüyorum yaa..Geceleri zaten uyuyamıyorum, uyuduğumda rüyalarla bölünüyor...

ege damlar birazdan....

şıp şıp şıp damlayarak geldim:)))
kızlar herkese günaydınn..
Ben fenayım akşam çok ağladım resmen 2 saat ağladım diziye..
Bebişim babası severken tekmikledi ilk defa duyduk. Bi çığlık attık ki..
Eşim de diyor ağlama diye tepki veriyor. şimdi de gözlerim yanıyor.
Sizler nasılsınızzz geçmişe bakmadan daldım heemen varmı bişey

hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn. seni anıyorduk bizde:):):) kız ne aglıyon aman yaaa...aman aman teyzeleri yesin onu:)
ya benimde dilimin ucunda beyaz bişey çıkmıyo acıyo

Hoşgeldin....
Kızım ne ağlıyon ya, ben seyretmiyom o diziyi...Siz de seyretmeyin bakayım, deli gibi ne ağlıyonuz...
Tekmeledi mi...Ayyy, desene bi kaç hafta sonra ben de yaşıcam o duyguyu...Benim zilli kıpırdamıyo bile, direk tekmelerle gelir inşallah yaa...Çok heyecanlandım...
Ağlama diyordur tabi...Ne üzüon sen bkıyım yeğenimi...Ben üzüntülü dizilerden bile geçtim,seyretmiyorum..

kız napayım çok güzel bir dizi.. eşim kızdı zaten bu ne 90 dk ağlanırmı diye..:)))))

hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn. seni anıyorduk bizde:):):) kız ne aglıyon aman yaaa...aman aman teyzeleri yesin onu:)
ya benimde dilimin ucunda beyaz bişey çıkmıyo acıyo

nbr fıstık bendede çıkmaya çalıştı geçti...
selda yine yok yaa
bugun benim şirkette yemek var yılbaşı eğlancesi çekilişler yemekler içki ama ben içmiycemm:))))))

Hürriyette bi haber var..
Havalimannda doğurdu, bebeğini boğdu tuvaletteki çöpe attı diye....

Hiç yorum falan yapmıycam...

yorum yapamaya bile değmez böle pislikler daha neler geçiyo demek ama neyse...

bende druma gittiğimde demişti bana görüyormusun böle bebkleri aldırmaya geliyorlar diye benim yavrum ise parmağını emiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…