2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım ne ağlıyorsun ya.. ben ağlamıyorum ama sinir oluyorum diziye, dizi boyunca yaşlı nineler gibi söylenip duruyorum, yok böyle birşey diye..:2:

günaydın cnmm nasılsın. aman işte biliyosun hepimiz aynı moddayız ama ben hayatımda böyle ağlamadım hüngür deyerek:))))))

günaydın cnmm nasılsın. aman işte biliyosun hepimiz aynı moddayız ama ben hayatımda böyle ağlamadım hüngür deyerek:))))))

Bende çok sulu gözümdür canım ama ben o diziye sinir oluyorum, aşırı abartmışlar okadar da değil canım. Hele Osman a bayılıyorum, bizim bir arkadaşın, arkadaşının oğluymuş bölüm başına 6.000tl alıyormuş. çok şeker dimi ...

Eski zaman olsa anlıcam da, doğum kontrolü diye bişey var ya...
9 ay karnında taşıyıp eziyet çekip, arkasından boğ..Günah ya...

Ben böyle şeylere çok üzülüyorum, sonra rüyalarıma falan giriyor. Onun için boşverin konuşmaya değmez. Bunlar insan bile değil kafa yorma boşver arkadaşım..

nbr fıstık bendede çıkmaya çalıştı geçti...
selda yine yok yaa
bugun benim şirkette yemek var yılbaşı eğlancesi çekilişler yemekler içki ama ben içmiycemm:))))))
off çok acıyo yaaa valla
canım ne ağlıyorsun ya.. ben ağlamıyorum ama sinir oluyorum diziye, dizi boyunca yaşlı nineler gibi söylenip duruyorum, yok böyle birşey diye..:2:
ben aynı yaşklı nineler gibi seyredder,m tv sevdiğim programları çok konuşurum seyrederken çogu insan benimle tv izlemez:) eşimde sürekli sus der duru bana
Günaydın kızlar. Nasılsınız bu sabah?
hoşgeldin annecik:)

off çok acıyo yaaa valla

ben aynı yaşklı nineler gibi seyredder,m tv sevdiğim programları çok konuşurum seyrederken çogu insan benimle tv izlemez:) eşimde sürekli sus der duru bana

hoşgeldin annecik:)

bende eskiden babama çok kızardım şimdi bende sinirlenince falan konuşuyorum, çok komik oluyor.

Fmg cim hoşgeldin cnm. Nasılsın ben iyiymm. Bebem dün ilk defa tekmikledi babası kulağını dayaamıştı karnıma o bile birden irkildi:))))) ama 1 kere oldu ya hep olsun

yaaa en kendini çok yoruyorsun yaaa

Napıyım canım yaaa. Yoruldum artık ama yapacak bişeyim yok.

günaydın arkadaşlar...

Günaydın.

İyi sinirinin geçmesine sevindim...
Selda hala gelmedi ya,sanırım kmsede de onun telefonu yok..Merak ediyoruz ama ulaşamıyoruz da...

Dün çok kötü bir gündü kuzum. geldimi hep üst üste olurya. Sinirden şiştim resmen.
Akşama kadar zor yatıştım. Hormonlarda çok etkiliyor beni.
Eskiye nazaran daha hassasım.
Gece rüyamda doğum yaptım ikiz bebeklerim oldu. bir kız bir erkek. :)))))
Ne demek acaba hayırdır inşallah.

Seldayı çok meral ettim. İnşallah olumsuz birşey yoktur. Evde dinleniyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…