canım ne ağlıyorsun ya.. ben ağlamıyorum ama sinir oluyorum diziye, dizi boyunca yaşlı nineler gibi söylenip duruyorum, yok böyle birşey diye..:2:
allahın işine karışılmaz ama öylelerine çocuk verip isteyenide aratıyor yarabbim:))
günaydın cnmm nasılsın. aman işte biliyosun hepimiz aynı moddayız ama ben hayatımda böyle ağlamadım hüngür deyerek:))))))
Günaydın kızlar. Nasılsınız bu sabah?
Eski zaman olsa anlıcam da, doğum kontrolü diye bişey var ya...
9 ay karnında taşıyıp eziyet çekip, arkasından boğ..Günah ya...
off çok acıyo yaaa vallanbr fıstık bendede çıkmaya çalıştı geçti...
selda yine yok yaa
bugun benim şirkette yemek var yılbaşı eğlancesi çekilişler yemekler içki ama ben içmiycemm:))))))
ben aynı yaşklı nineler gibi seyredder,m tv sevdiğim programları çok konuşurum seyrederken çogu insan benimle tv izlemez:) eşimde sürekli sus der duru banacanım ne ağlıyorsun ya.. ben ağlamıyorum ama sinir oluyorum diziye, dizi boyunca yaşlı nineler gibi söylenip duruyorum, yok böyle birşey diye..:2:
hoşgeldin annecik:)Günaydın kızlar. Nasılsınız bu sabah?
Günaydın canım,biz iyiyiz sen nasılsın..
Hoşbulduk canım benim :)
off çok acıyo yaaa valla
ben aynı yaşklı nineler gibi seyredder,m tv sevdiğim programları çok konuşurum seyrederken çogu insan benimle tv izlemez:) eşimde sürekli sus der duru bana
hoşgeldin annecik:)
İyiyim. Akşam mesaiye kaldım yorgunum sadece.
Sinirimde geçti çok şükür.
Siz nasılsınız. Bir yaramazlık var mı?
Selda geldi mi?
Hoşbulduk canım benim :)
bende eskiden babama çok kızardım şimdi bende sinirlenince falan konuşuyorum, çok komik oluyor.
İyiyim. Akşam mesaiye kaldım yorgunum sadece.
Sinirimde geçti çok şükür.
Siz nasılsınız. Bir yaramazlık var mı?
Selda geldi mi?
günaydın arkadaşlar...
günaydın arkadaşlar...
günaydın arkadaşlar...
yaaa en kendini çok yoruyorsun yaaa
günaydın arkadaşlar...
İyi sinirinin geçmesine sevindim...
Selda hala gelmedi ya,sanırım kmsede de onun telefonu yok..Merak ediyoruz ama ulaşamıyoruz da...
Fmg cim hoşgeldin cnm. Nasılsın ben iyiymm. Bebem dün ilk defa tekmikledi babası kulağını dayaamıştı karnıma o bile birden irkildi:))))) ama 1 kere oldu ya hep olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?