2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kaç kilo aldın kuzucuk bende bugün bir tartılayım merak ettim arkadaşlara soruyorum ben kilo aldımmı diye yok diyorlar ama bi ara karşıya sağ. oca. geçip ölçeyim kendimi:d

İlk dokorum tarttığında 56,8 di..
İkinci doktorum tartı farklı en son ayın 20 sinde 59,8 çıktı..
Ama göbeğim çok aşırı şişiyor yaa...Kalçam bacağım ince..Doktor insülin şişmesi olabilir diyor, şekere bakacaklar ya, ona göre diyet olabilirmiş...
Bir de miyom var ya, o da büyüyormuş...Karnım çok fena...

comely geçen hafta girdi, sen yokmuydun...liste yaptık ya,hamişleri ona...
aaaa olabilir hatırladım.. Iyi olsunda

kızlar ben diyet yapıyorum biliyosunuz dimi. Tatlı çikolata hepsi yasak. Ağzıma sürmüyorum.
ne gıcık bi durum
ayyy evet gıck bişey. Eline böyle fırsat gemiş ye boşver:))) bak bana poğaça gibi suratım oldu..

iyimser olalım belki selda nın interneti bozulmustur iyidir inşallah
ege ne güzel ya bizde hissedelim artık bebekleri acaip cok heves ediyorum
ayy hisedersin sende en kıza zamanda muhteşemdi içim gıdıklandıı:)))
eşim bile birden ayağa kalktı karnına kulağını koymuştu.. Bide eşim isim bulmuş rozemaria diyor kıza yaaaaa:)

doktorum böyle kilo almaya devam edersen, diyet yapacaksın dye bana da dedi...
Ama tartıda fazla bi artış yok da, karnım çok feci oldu benim ya..ikiz gibi...

can boğazdanngelri. Ben diyorum bende 4 böbrek 2 karciğer 2 kalp var napalım anca yetişiyorum

oyyyy kuzugum benim yaaaa kıyamam

canım bende kiloluyum, sen diyetisyene mi gidiyorsun? Bende istedim ama eşim istemiyor. doktorun önerdi herhalde dimi ? Ay bende gitmek istiyorum ama şu anda bisürü şeyden tiksinmiş durumdayım. yapabilir miyim bilmiyorum. diyet listen nasıl peki çok ağır mı ?

Kızlar dün akşam patronum benimle konuştu. Tebrik etti çok sevindim, bunlar çok güzel şeyler, anne olmak bebek sevgisi dünyanın en harika duyguları dedi.
Çok sevindim bende.
Yanlız doğum izni esnasında ne yapacağını bilemiyormuş geçici bir çözüm bulacağım dedi.
Nihayet olay netleşti. Biraz rahatladım.

offf kuzey evi sevmiyorum yaa. Kardeşime ev alırken güney diye tutturmuştuk:) ama değdi.. Hakikatten kasvet oluyor. Dışarı çık hava al .buzzzzzzzz gibii

ne güzel yaa yaa ben dogum izni ile ilgili bilgi edinmem lazım yaaa ufff

aa aferin patronuna benim 1 tanesi tebrik etti ama diğerleri gözüme bakıyor gülüyor o kadar. Ağzı aşınır hayırlı olsun derse.. Izin konusunda taviz verme bence hakkını al

Ben poğaça suratı geçtim tabak gibi oldu yüzüm. Yusyuvarlak.
Yeni fotolarda kendimi tanıyamıyorum. Gıdık yaptım resmen.

Doktorum kendi öönerdi. Eğer önüne geçemezsek diyetisyene gönderecekmiş. Şimdilik onun dediklerini uyguluyorum.

offf kuzey evi sevmiyorum yaa. Kardeşime ev alırken güney diye tutturmuştuk:) ama değdi.. Hakikatten kasvet oluyor. Dışarı çık hava al .buzzzzzzzz gibii

evet kesinlikle biz evi topraktan aldık, ortada ev falan yoktu, projeye bakıp aldık, hiç aklımıza kuzey mi güney mi diye sormak gelmedi. Kışın çok karanlık oluyor... Ama yazında süperrrr... Klimaya falan gerek kalmıyor.

Kızlar ben diyet yapıyorum biliyosunuz dimi. Tatlı çikolata hepsi yasak. ağzıma sürmüyorum.
Ne gıcık bi durum

ben bir aydır diyetteyim bana da her şey yasak allahtan canım tatlı hamurilşi gibi şeyler istemiyo
tek sorunum çok sık acıkmam onu da bastırmaya çalışıyorum

Valla ben de şimdi kuzey cephede oturuyorum..K.çmız donuyo resmen...
Ama aldığım evin cephesi güney, kuzeye hiç bakmıyor.....Önü de boş..İnşallah sıcacık olur..

bana doktorum iyi almışsın dedi, fena değil, kiloya takılmıyorum ben alırsan al ama tansiyonunu yükseltme dedi.. 3,5 kilo aldım 16. haftaya kadar.

ne güzel yaa yaa ben dogum izni ile ilgili bilgi edinmem lazım yaaa ufff

Belirsizlik yoruyor insanı gerçekten. Bir an önce kesinleşsin.

aa aferin patronuna benim 1 tanesi tebrik etti ama diğerleri gözüme bakıyor gülüyor o kadar. Ağzı aşınır hayırlı olsun derse.. Izin konusunda taviz verme bence hakkını al

Adamcağız kendi diyor zaten bebek çok küçük olur ağustos ortalarına kadar gelemezsin diye.
İyidir patronum, çok insaflıdır. Bu devirde çok nadir kalmış patron modellerinden. Allah gönlüne göre versin. Sağolsun.

Valla ben de şimdi kuzey cephede oturuyorum..K.çmız donuyo resmen...
Ama aldığım evin cephesi güney, kuzeye hiç bakmıyor.....Önü de boş..İnşallah sıcacık olur..

benim durdugum ev maş. sabah güneşinide ikindiyide alıyor çok iyi oluyor yaa insanın içi açılıyo sıcaıcık oluyo hem ama kirası çok yaaaaa

ben bir aydır diyetteyim bana da her şey yasak allahtan canım tatlı hamurilşi gibi şeyler istemiyo
tek sorunum çok sık acıkmam onu da bastırmaya çalışıyorum

Bana kuru meyve ceviz,fındık,badem verdi ara öğünlerde.
tatlı isteğini bastırır ve uzun süre tok tutar diye.
Ama çoğu zaman aç geziyorum

bana doktorum iyi almışsın dedi, fena değil, kiloya takılmıyorum ben alırsan al ama tansiyonunu yükseltme dedi.. 3,5 kilo aldım 16. haftaya kadar.

İşte ben 7 kilo aldım. 2 kilo almam gerekirken coşmuşum.

ay ne güzel inşallah bu ay banada gelme artık der her ay iki doktor hem pahalı oluyo hemde çok sıkıcı
osman çok sevimli gerçekten ...ne güzel sizler artık baya baya bebek hareketlerini hissediyosunuz
günaydın kızlar
günaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…