erkek çocuk daha çabuk hareket eder derler . benimki de erkek ama daha hareket etmiyor. o değişiyor pek güvenme derim
Eki Görüntüle 120775
Bana nee, bana nee, öbür topiğe eklemiştim bugün ama, ege buraya ekledi..Ben de eklicem....
Eki Görüntüle 120775
Bana nee, bana nee, öbür topiğe eklemiştim bugün ama, ege buraya ekledi..Ben de eklicem....
Eki Görüntüle 120775
[
ayyyyyyy yerim seni kıskanç.. göbüşüde yerimmm. çok tatlııııııı
nrcnft ne kadarlık senin ???????*
erkek çocuk daha çabuk hareket eder derler . benimki de erkek ama daha hareket etmiyor. o değişiyor pek güvenme derim
oy oy oyyyyyyyyy kıyamam ya çok tatlı ............
MAŞAALLAH .
ben komşuya kahveye gidiyorum. galince girmeye çalışırım
Yok canım ne güvenmesi, böyle hurafelere hiç inanmadım, işin eğlencesindeyiz
Yok canım ne güvenmesi, böyle hurafelere hiç inanmadım, işin eğlencesindeyiz
benım 3 haftalıkmış denilene göre beta hcg 6 gün önce öğrendiğimde 105 di siz bilirsiniz.ya karnınızda ne değişiklikler oluyor lütfen anlatın bana.benım sağ yumurtalığımın yanında böyle gıdıklanma arası bişey oluyor.ufacık bişey dönüyo sankı olur mu böyle bişey yoksa başka bişey mi ya
benım 3 haftalıkmış denilene göre beta hcg 6 gün önce öğrendiğimde 105 di siz bilirsiniz.ya karnınızda ne değişiklikler oluyor lütfen anlatın bana.benım sağ yumurtalığımın yanında böyle gıdıklanma arası bişey oluyor.ufacık bişey dönüyo sankı olur mu böyle bişey yoksa başka bişey mi ya
Kız 3 haftalık bebeyi nasıl anladın hemen...
Valla benim karnımda hiçbi değişiklik yok daha 16 hafta oldu,sadece şişti..Bebeği hissetme namına hiçbirşey yok...
hele şükür girebldim yaaaa. egeeeeeeeeeeeeeeeeeeee göbeğini gördüm çok merak ediyordum kııııııııııııııız çok tatlıııııııııııııııııııııııııı...
kızlarrrrr 2 kilo almışım 4.5 kilo vermiştim yaa 72 idim şimdi 74 olmuşum :) vee ekalp atışınıda dinledim 138-140 arası bişeymiş
ayy değil mi?ayy bi hareketlense ya bi şişsem ne var
ya bende çok merak edıyorum şu 3 ayımı bi atlatsam bebeğime bişeyler örmek istiyorum şimdi bi de kpss sonucum açıklandı.atanırsam napcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?