delimavi ve cilek,
göbüşleri eklemişsiniz, kıskandım valla...Ben de ekledim hemen....
Ne fesat karıyım yahu...
kuzu , zinkerbel çok tatlı çıkmışsınız maşallah :)))) allah nazarlardan korusun
çok şeker kıslar göbüşleriniz maşallah size maşallah bebişlerinize:::)))
kuzu , zinkerbel çok tatlı çıkmışsınız maşallah :)))) allah nazarlardan korusun
Size de maşallah fıstık...Artık belli oluyo göbekler...
çok şeker kıslar göbüşleriniz maşallah size maşallah bebişlerinize:::)))
Yaaa herkesin göbişleri muhteşemmm, çok mutlu oldum :)))) işlerden çok bunalmıştım tüm neşem yerine geldi... Daha dün hamileyim, ben de hamileyim diye yazıyorduk burayaa :)
Kızlar ben yine kaçar, malum ekranımın arkasında müdürüm kaçak göçek bu kadar yazabiliyorum yine geleceğim yeğenlerime iyi bakınnn :)))
ben pazar günü bir arkadasımın baby showerina gittim
öyle güzel hazırlanmıslardı ki anlatamam herkes bebeğe hediyelerini anneye verdi
anneye o gün süprizdi zaten
bu yabancı adeti
ben böyle seyleri pek sevmiyorum ama baskasınınkisine gitmek hosuma gitti
ama kendim bebegimi kucağıma almadan neyini kutlayacağım ki
Allah onun sağlıkla doğmasını nasip etsin hastanede biz cıkmadan sünnetini yaptıralım ve 40ında mevlütünü yapalım istiyorum
klasik adetimize töremize uygun olsun
sizinlede paylasmak istedim :)
Benim de hoşuma gidiyor tersine, anneye bi rahatlama oluyor gibi geliyor...Ve en önemlisi ihtiyacı olan şeyler alınıyor, doğum önü büyük bi masraftan kurtuluyor anne....
Ama dediğin gibi, çok çok da abartı olmayacak, mevlüdü gene yapılacak...
Biz sünnet yapmayacağız ama erkek olsaydı, senin gibi hastanede yaptırmak isterdim...
kuzuuu eğer istiyorsan arkadaslarına caktır biraz son ayında yapsınlar süpriz ay aynı arkadas cevresinde olsak kesin ayarlardım bişiler bunu seven için muhteşem birşey cok eğlenceli ve o gün bir sürü oyunlar oynadık falan güzeldi
ama ben alaturka düsünüyorum
bebegimi önce kucağıma alayım sonra her türlü organizasyonu isterim :)
ben şimdik cıkıyorum
opucukler sevgiler selaleeeeeeeee
byeeeeeeeeeeee
bende senin gibi düşünüyorum sonuçta biz türküz ve adetlerimizle varızben pazar günü bir arkadasımın baby showerina gittim
öyle güzel hazırlanmıslardı ki anlatamam herkes bebeğe hediyelerini anneye verdi
anneye o gün süprizdi zaten
bu yabancı adeti
ben böyle seyleri pek sevmiyorum ama baskasınınkisine gitmek hosuma gitti
ama kendim bebegimi kucağıma almadan neyini kutlayacağım ki
Allah onun sağlıkla doğmasını nasip etsin hastanede biz cıkmadan sünnetini yaptıralım ve 40ında mevlütünü yapalım istiyorum
klasik adetimize töremize uygun olsun
sizinlede paylasmak istedim :)
delimavi senin resmini de şimdi gördüm pek tatlı çıkmışsın :))))hepimize maşallah yaaaa :))) Göbişler büyümeye başladı
slm kızlar nasılsınız ben dün pek girmedim biraz yoğundum birazda fazla duygusal bi gün geçirdim sizlerde öylemisinz ben her şeye ağlıyorum dün en ufak şeylere üzüldüm veeee sonuçda bebeğimin hareketlerini ilk defa çok net hissetmeye başladım bütün gün oynadı ve galiba artık hissediyorum inanılmaz mükemmel bi duygu hamileliğimin tadını yeni anlamaya başladım bebeğimin varlığını yeni hissediyorum onun için yemek yiyorum artık sizlerde benim gibimisnz bebeklernz oynamaya başladımı .....
Hoşgeldin canım,
ya dün ege de ağlamış, bebeği tekme atmış...
Ben sıpa üzülmesin diye ağlamıyorum,daha da hiç hissetmedim...Beni de ağlatın üzün bari kızlar da, öykü hanım ağlama annemmm desin....
Benimki gavur inatlı, demez ki...O kadar yalvarıyom kıpırda kızım diye, kıpırdamıyo...
Ama sen yine de hiçbişeye üzülme...Bak üzülüyon diye tepki vermiş...Yazık bebeğine.
hoşbulduk canım ama hareketini hissetmek için yalandan da olsa bi kere ağla mükemmel bi duygu bu hatta annemler karşıdan karnımın hareketini görmüşler çok şaşırdım birden oluverdi tabi çok kızdılar ağladım diye ama bazen oluyo ya sebepsiz yere hormanal bi durum yani anneliği ilk defa hissettim inan bana şimdi dua ediyorum çevermde çocuk sahibi olmak isteyen yakınlarım var"onlarada ver Rabbim "diye çünki bende 9 ay bekledim her adetimde ağlardım çok şükür ki oldu ...bizide hayırlısıyla tamamına erişdirsin inş neyse ben gene ağlıycamm
hoşbulduk canım ama hareketini hissetmek için yalandan da olsa bi kere ağla mükemmel bi duygu bu hatta annemler karşıdan karnımın hareketini görmüşler çok şaşırdım birden oluverdi tabi çok kızdılar ağladım diye ama bazen oluyo ya sebepsiz yere hormanal bi durum yani anneliği ilk defa hissettim inan bana şimdi dua ediyorum çevermde çocuk sahibi olmak isteyen yakınlarım var"onlarada ver Rabbim "diye çünki bende 9 ay bekledim her adetimde ağlardım çok şükür ki oldu ...bizide hayırlısıyla tamamına erişdirsin inş neyse ben gene ağlıycamm
sealm kızlar. ya ben hala hareket hissetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?