Ben de sendenim meltem, ben de daha hiç birşey hissetmedim...
Ağlama kız, ben 5 senedir bekliyorum yaa..Ben ne yapayım...
Karnının hareketi görülecek kadar oldu demek haa, aayyy benimki de bi hareket etse...Siz yazınca ben çok heyecanlanıyorum, az kaldı yakında benimki de hareket edecek diyee...
Seninkinin haftası kaçtı, aşağıda çizelgen yok...
doktor 20. haftaya kadar hissetmeyebilirsin dedi ama ben oğlumda daha erken hissettiğim için tedirgin oluyorum galiba
nasıl zor geçti demi 5 sene ahhh ahhhhhh neyse ki nasib oldu çok şükür canım ben o çizelge yapmayı bilmiyorum hatta öğretirsenz sevinrm benmki hesaplara göre 17 ama ulrasonda 18 çıkıyo yani önde 1 hafta hatta bende çok sorun ettim neden oynamıyo diye insanın aklına herşey geliyo demekki ağlamam gerekiyomuş ben ona bağlıyorum ..............ama en erken 16.hafta en geç 23. haftada hissedilir diye biliyorum
Senin bu da oğlandı demi, kızlar geç hissedilebiliyormuş zaten...
Tembel herhalde bizim sıpalar...
benimki erkek ama belirtileri kız gibi. beni kandırıyo sanırım
Merhaba kızlarrrrrrrr hepiniz çok güzelsiniz, göbekler çıkmış, resimler çekilmiş, erken oynayınca erkekmi oluyomuş Kuzu? Benim bebişde dün bariz bir şekilde oynadı, ama cinsiyeti hakkında bi fikrim yok.
Egeee çok tatlısın, kimbilir o göbüşlerde ne şeker bebekler var
Merhaba kızlarrrrrrrr hepiniz çok güzelsiniz, göbekler çıkmış, resimler çekilmiş, erken oynayınca erkekmi oluyomuş Kuzu? Benim bebişde dün bariz bir şekilde oynadı, ama cinsiyeti hakkında bi fikrim yok.
yok işte eylülde de böyleydim 3250 oldu:))))))) kilo aldım idyorum inanmıyorsunuz..Burda kocaman çıkmış hakketten kız...Sözümü geri aldım...
Maşallah yiğenime...5 klo doğacak 5....
sağol cnmayyyy göbişinde tatlı sen de pek tatlısın maşallah:)))) allah nazarlardan korusun
Öyle diyorlar ya, kalp atımı erken duyulan, erken oynayan bebek erkek oluyormuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?