2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kuşum gözünaydın cnmm

hamile olduğumu anlayamıyorum kı o yüzden şişmem lazım.o değil de akşamları şişiyorum ben ya yatacam ağrı yapıyo sizinde hafifçe kasıklarınızda ağrı oluyor muydu

hamile olduğumu anlayamıyorum kı o yüzden şişmem lazım.o değil de akşamları şişiyorum ben ya yatacam ağrı yapıyo sizinde hafifçe kasıklarınızda ağrı oluyor muydu

Valla bacım ben 2 aylığa kadar anlamadım, doktora da taaaa o zaman gittim...Hiçbişey olmamıştı...
Sen anlamışsın erken,büyük ihtimal evham yapıyorsun ama tabi dikkat et kendine..

Valla bacım ben 2 aylığa kadar anlamadım, doktora da taaaa o zaman gittim...Hiçbişey olmamıştı...
Sen anlamışsın erken,büyük ihtimal evham yapıyorsun ama tabi dikkat et kendine..

ya annem git bi doktora deyip duruyo.ben de merak edıyorum aslında eşimin görevi nedeniyle diyarbakırın ücra bi ilçesindeyiz.artık yarın gidecem mecburen.o yolda bişey olmazsa

En son adet tarihine göre..Nette de var..Doktora gidince orda da çıkıyo zaten sat(adet) tarihine göre..

Kızlar bu lillypie ye giriyorum takvim yapıp çizelgeme yapıştırıyorum bir türlü olmuyo,
hiç denemediysem 6-7 kere yapmışlığım vardır, hatta deminde ona uğraşıyordum, yahuu biri bana bu bebek takviminden yapsın, çıldıracağım imdatttt

ya annem git bi doktora deyip duruyo.ben de merak edıyorum aslında eşimin görevi nedeniyle diyarbakırın ücra bi ilçesindeyiz.artık yarın gidecem mecburen.o yolda bişey olmazsa

Bişey olmaz,sen panik yapma..Olacağı varsa Allah korusun, bacağını düküp yatsan sürekli yine oluyor...Git tabi ihmal etme, ama 3 haftalıksa çok küçük, büyük ihtimal alttan muayene yaparlar,haberin olsun...

ya annem git bi doktora deyip duruyo.ben de merak edıyorum aslında eşimin görevi nedeniyle diyarbakırın ücra bi ilçesindeyiz.artık yarın gidecem mecburen.o yolda bişey olmazsa :d

vnm bizimde diyarbakır, van, mardin,ardahan da arkadaşlar var. Onlarda bişekilde gidiyor bi git görün bence

hakkaten güzel bişeymiş bu nasıl yapılır kı?bloguma da yerleştirebilri miyim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…