Hadi gözün aydın, kilo almıym diyordun...
Bebekini de gördün mü kız...Bak benimki de 140 atıyodu dakikada...
buda benim gibi şişme derdinde:):):):):)
sağlık ocagına gittim kızz orda kalp için cihaz var ordan dinledim
hele şükür girebldim yaaaa. Egeeeeeeeeeeeeeeeeeeee göbeğini gördüm çok merak ediyordum kııııııııııııııız çok tatlıııııııııııııııııııııııııı...
Kızlarrrrr 2 kilo almışım 4.5 kilo vermiştim yaa 72 idim şimdi 74 olmuşum :) vee ekalp atışınıda dinledim 138-140 arası bişeymiş
Anam,ben cahil kalmışım...Bizim burda da var mıdır ki o cihazdan...
Amannn Allahımm ben ne rahat bi insanım, ne sağlık ocağına gittim nede haber verdimmm
hamile olduğumu anlayamıyorum kı o yüzden şişmem lazım.o değil de akşamları şişiyorum ben ya yatacam ağrı yapıyo sizinde hafifçe kasıklarınızda ağrı oluyor muydu
arkadaşlar siz nasıl hesaplıyorsunuz bebeğiniz ne kadarlık?nette hesaplamalar var ona göre mi
Valla bacım ben 2 aylığa kadar anlamadım, doktora da taaaa o zaman gittim...Hiçbişey olmamıştı...
Sen anlamışsın erken,büyük ihtimal evham yapıyorsun ama tabi dikkat et kendine..
En son adet tarihine göre..Nette de var..Doktora gidince orda da çıkıyo zaten sat(adet) tarihine göre..
En son adet tarihine göre..Nette de var..Doktora gidince orda da çıkıyo zaten sat(adet) tarihine göre..
ya annem git bi doktora deyip duruyo.ben de merak edıyorum aslında eşimin görevi nedeniyle diyarbakırın ücra bi ilçesindeyiz.artık yarın gidecem mecburen.o yolda bişey olmazsa
ya annem git bi doktora deyip duruyo.ben de merak edıyorum aslında eşimin görevi nedeniyle diyarbakırın ücra bi ilçesindeyiz.artık yarın gidecem mecburen.o yolda bişey olmazsa :d
Bişey olmaz,sen panik yapma..Olacağı varsa Allah korusun, bacağını düküp yatsan sürekli yine oluyor...Git tabi ihmal etme, ama 3 haftalıksa çok küçük, büyük ihtimal alttan muayene yaparlar,haberin olsun...
ama ona göre bakarsak ben hemen hamıle kalmıyorum kı yumurtlama tarihinin kimbilir hangi gününde kaldım.ona göre o zaman benım kı 5 haftalık
Kızlar bu lillypie ye giriyorum takvim yapıp çizelgeme yapıştırıyorum bir türlü olmuyo,
hiç denemediysem 6-7 kere yapmışlığım vardır, hatta deminde ona uğraşıyordum, yahuu biri bana bu bebek takviminden yapsın, çıldıracağım imdatttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?