2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

osman benide mahvetti...
Vallaha direk yazdık artık isim felan ben resimde ekledim artık ne olcak ki sankii.

Ahhh bu Osmanlar!!!
İşiniz yokmu sizinde iki tane hamile kadıncağıza eziyet ediyorsunuz!!
Başka eleman yokmuda bu gebeşcikleri habire çalıştırıyorsunuzzz
Şaka bi yana siz aynı işyerindemsiniz yoksa, bu Osmanlarmı vicdansız ??

Yok kız, işyeri değil...
Bunları Öyle bir geçer zaman ki dizisindeki osman mahvediyo....
Ona ağlıyorlar habire...

merhaba millet sizi uzun zamandır takip ediyorum ama aranıza katılmak işlerden pek mümkün olmamıştı,
Ben de sizzdenim, Allah hepimizi tamamına erdirsin, bu arada ben 14+2 deyim...:)

Bacımmm,Allah kavuştursun...
amin ,aminnnn ... benimde işe başlamama son 4 gün kaldı ya pazartesi iş başı yapıyorum artık 5ten sonra görüşcez kızlar o zamanda çoğunuz olmuysunuz ama cumartesi pazar evdeyim cumartesi çalıştıgınız zamanlarda bol bol sohbet ederiz artık ...
Evet Yakamoz lütfen, gerçekten vazgeçtim artık çok uğraştım

1. linki yapıştırınca oluyor canım ticker bölümüne yapıştırıyorsun değilmi

merhaba millet sizi uzun zamandır takip ediyorum ama aranıza katılmak işlerden pek mümkün olmamıştı,
Ben de sizzdenim, Allah hepimizi tamamına erdirsin, bu arada ben 14+2 deyim...:)

Hoşgeldin canım...Maşallah 14 haftalıkmışsın...Dediğin gibi Allah hepimizi tamamına erdirsin inşallah..

Sen işe girde varsın az görüşelim kız, hem borçlarınız azalır, hem kafan dağılır..

hahahaa bende ne diyor dedim:)))) allah iyiliğini versin.. Dizi ayol

ay canım canım benide düşünür, haklısın vallahi evde sıkılmaktan sıkıldım artık hemde dediğin gibi bi kaç ay çalışsam toparlarız iyi olacak inşallah

Düşünücem tabi kız, ne düşünmeyeceğim..
Çalış çalış, iyi gelir..Hem kimse de çenesini açamaz...Gerçi açsalar da hakları yok da,sen takıyorsun diye üzülüyorum ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…