osman benide mahvetti...
Vallaha direk yazdık artık isim felan ben resimde ekledim artık ne olcak ki sankii.
osman benide mahvetti...
Vallaha direk yazdık artık isim felan ben resimde ekledim artık ne olcak ki sankii.
Ahhh bu Osmanlar!!!
İşiniz yokmu sizinde iki tane hamile kadıncağıza eziyet ediyorsunuz!!
Başka eleman yokmuda bu gebeşcikleri habire çalıştırıyorsunuzzz
Şaka bi yana siz aynı işyerindemsiniz yoksa, bu Osmanlarmı vicdansız ??
o zaman nilüfer caymaz ekleyın hanımlar yarın kabul ederım bu aksam kayınvalıdemdeyım:)
amin ,aminnnn ... benimde işe başlamama son 4 gün kaldı ya pazartesi iş başı yapıyorum artık 5ten sonra görüşcez kızlar o zamanda çoğunuz olmuysunuz ama cumartesi pazar evdeyim cumartesi çalıştıgınız zamanlarda bol bol sohbet ederiz artık ...Bacımmm,Allah kavuştursun...
Evet Yakamoz lütfen, gerçekten vazgeçtim artık çok uğraştım
merhaba millet sizi uzun zamandır takip ediyorum ama aranıza katılmak işlerden pek mümkün olmamıştı,
Ben de sizzdenim, Allah hepimizi tamamına erdirsin, bu arada ben 14+2 deyim...:)
amin ,aminnnn ... benimde işe başlamama son 4 gün kaldı ya pazartesi iş başı yapıyorum artık 5ten sonra görüşcez kızlar o zamanda çoğunuz olmuysunuz ama cumartesi pazar evdeyim cumartesi çalıştıgınız zamanlarda bol bol sohbet ederiz artık ...
Yakamoz resmimi koydum geçmişi ara bak görürsün beni
hadi ya dur bakim hemencik kaçıncı sayfa kız çok konuşmasaydınız bak bak bitmez şimdi
Hoşgeldin canım...Maşallah 14 haftalıkmışsın...Dediğin gibi Allah hepimizi tamamına erdirsin inşallah..
Sen işe girde varsın az görüşelim kız, hem borçlarınız azalır, hem kafan dağılır..
ahhh bu osmanlar!!!
Işiniz yokmu sizinde iki tane hamile kadıncağıza eziyet ediyorsunuz!!
Başka eleman yokmuda bu gebeşcikleri habire çalıştırıyorsunuzzz
şaka bi yana siz aynı işyerindemsiniz yoksa, bu osmanlarmı vicdansız ??
hadi ya dur bakim hemencik kaçıncı sayfa kız çok konuşmasaydınız bak bak bitmez şimdi
ay canım canım benide düşünür, haklısın vallahi evde sıkılmaktan sıkıldım artıkhemde dediğin gibi bi kaç ay çalışsam toparlarız iyi olacak inşallah
Yok kız, işyeri değil...
Bunları Öyle bir geçer zaman ki dizisindeki osman mahvediyo....
Ona ağlıyorlar habire...
Bebek resmi mi var avatarda..
Ayyyyy !! Ne kadar safım yarabbimm!!
Şu an kendime gülüyorum, bende ne bileyim anacım, Osman dün gece çok çalıştırdı, uykusuz bıraktı anladım
Ayyyyy !! Ne kadar safım yarabbimm!!
Şu an kendime gülüyorum, bende ne bileyim anacım, Osman dün gece çok çalıştırdı, uykusuz bıraktı anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?