- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
.........hahahahaha bu da süper.. Noluyor kızlar:))))))))))))
senin alıntından gördüm canım zaten yoksa daha arardım benbenim üstte alıntı yaptığımda egenin kendisi de var
Ne demiyonuz kız senin mesai bitti diye, sizle çene çalacam diye saat kaç olmuş..
egeeeee geçmişi anca bitirdim gördüm senide çok büyümüş karnın cidden.. Benimkindende büyük sanki. . Gerçi ben kilolu olunca çok belli olmuyor tabi ama cidden büyümüş.. Maaşallh... Allah nazardan saklasın..
iyi akıl ettin kız valla niye aramaya kalkıyorumki benAlıntıdan gördüm şimdi bende çok tatlı hatun ege hiç öyle ikinci bebek gibi durmuyor gayet fit karın çıkmasına ragmen fizik çok düzgün , ben nasıl olurum allah bilir çocuk doğduktan sonra
Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yakamoz kendi resmimde var yaaaaaaaaa aman al koyuyorum
gördüm kız cevapta yazdım hatta çok tatlı hatunsun maşallah kuzunun dediği gibi sitede otoriter duruyosun ama resimde pek şeker bi hatun varhatta ikinci bebek olmasına ragmen fiziğin çok düzgün ne güzel kilo kalmamış hiç dedim, bide 6 yaşında kızın olduguna hayatta inanmam benim yaşımda duruyosun ne güzel
iyi akıl ettin kız valla niye aramaya kalkıyorumki benalıntıdan gördüm şimdi bende çok tatlı hatun ege hiç öyle ikinci bebek gibi durmuyor gayet fit karın çıkmasına ragmen fizik çok düzgün , ben nasıl olurum Allah bilir çocuk doğduktan sonra
Ne diyorsun bacım senniye ikinci mikinci diye laf atııp duruyorsun
Belkim aranızda 3.ye hamile bi kadın vardır
AYYYYYYYYY NE GÜZEL İLTİFATLAR BUNLARR. 32 DE İKEN İNSANA BU KELİMELER ÇOK HOŞ GELİYOR CANIM SAĞOL ...Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yakamoz kendi resmimde var yaaaaaaaaa aman al koyuyorum
gördüm kız cevapta yazdım hatta çok tatlı hatunsun maşallah kuzunun dediği gibi sitede otoriter duruyosun ama resimde pek şeker bi hatun varhatta ikinci bebek olmasına ragmen fiziğin çok düzgün ne güzel kilo kalmamış hiç dedim, bide 6 yaşında kızın olduguna hayatta inanmam benim yaşımda duruyosun ne güzel
Ne diyorsun bacım senniye ikinci mikinci diye laf atııp duruyorsun
MAŞALLAH CANIMMM MAŞALLHHHHHHHHH
AYYYYYYYYY NE GÜZEL İLTİFATLAR BUNLARR. 32 DE İKEN İNSANA BU KELİMELER ÇOK HOŞ GELİYOR CANIM SAĞOL ...
bu kızlarda alem ayol, sanki 45 yaşındasında genç duruyon. zaten gençsin canım 32 daha nedirki dimi?
Güzellikler ben çıkıyorum şirket eğlencemiz var.. Hazırlanayım.. Hepinizi öpüyorum veeeeee çokkkkkkkkkkk seviyorummmm
ne güzel kız işte biz daha birinciyi doğuramadık bayılıyorum çıtır annelere gençken doğurcaksın sen orta yaşlı olunca onlarda büyümüş olacak ne güzel arkadaş gibi :)) Doğumdan tırsmasam arayı fazla uzatmıycam bende ardından doğururum bi iki tane dahaNe diyorsun bacım senniye ikinci mikinci diye laf atııp duruyorsun
4. bile var kız, sudenin 4. bebe geliyor..
Kuzu sen daha gitmedinmi?? Bizden kopamıyo bak muhabbet güzel bugün
4. bile var kız, sudenin 4. bebe geliyor..
iltifat değil kız gerçek, hem öykümün de dediği gibi daha yaşın kaçki zaten gençsin genç duracaksın tabiAYYYYYYYYY NE GÜZEL İLTİFATLAR BUNLARR. 32 DE İKEN İNSANA BU KELİMELER ÇOK HOŞ GELİYOR CANIM SAĞOL ...
görüşürüz canımmmGüzellikler ben çıkıyorum şirket eğlencemiz var.. Hazırlanayım.. Hepinizi öpüyorum veeeeee çokkkkkkkkkkk seviyorummmm
dimi zaten genç :))bu kızlarda alem ayol, sanki 45 yaşındasında genç duruyon. zaten gençsin canım 32 daha nedirki dimi?
Ben de çıkıyorum, zaten 1 saattir fazla çalışmışım...
Herkese iyi akşamlar...Sana da iyi eğlenceler...
görşrz canımmm
ne güzel kız işte biz daha birinciyi doğuramadık bayılıyorum çıtır annelere gençken doğurcaksın sen orta yaşlı olunca onlarda büyümüş olacak ne güzel arkadaş gibi :)) Doğumdan tırsmasam arayı fazla uzatmıycam bende ardından doğururum bi iki tane daha
ağzımdan aldın kuzu ben diycektim maşallah o 4. yü doğuracak inşallah ben daha bi tane doğuramadım
Sen daha 1.yi doğur, ikinciyi bakalım isteyecekmisin?
Karnında durduğu gibi durmuyo veletler,
Amannn doğumda ne var yahu 9 ay çektiklerimizin yanında...
Sen daha 1.yi doğur, ikinciyi bakalım isteyecekmisin?
Karnında durduğu gibi durmuyo veletler,
Amannn doğumda ne var yahu 9 ay çektiklerimizin yanında...
dur bi birinciyi doğurayım uslu bi çocuk olursa 2. yi düşünmem daha kolay olur o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?