2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

osman benide mahvetti...
Vallaha direk yazdık artık isim felan ben resimde ekledim artık ne olcak ki sankii.
ben dün izlemedim valla, gittim alışveriş yaptım hamile pantolonumu aldım, süper indirimler vardı. bi de hırka vs aldım..iyi ki de izlemedim bundan sonra izlemicem.. onun yerine oturup bebeğimle ilgili şeyler okucam ya ruhum sıkılıyo o dizi yüzünden. gerçek hayatta o derece piskopat baba olamaz bence yaa..

Hayır bugun koydum az önce yaa 24 değil.. Yeni göbek resmim

pardon canım ben de o gün eklenenleri diyolar sandım

Canncan hoşgeldin
Yakamoz takvim için teşekkürler tatlım ellerine sağlık
rica ederim canımmm ne demek görevimiz
Hayır bugun koydum az önce yaa 24 değil.. Yeni göbek resmim

gördüm gördüm ay maşallah ege ne güzel senin baya belli hamile oldugun bende bugün çarşıya çıkarken elbise giyeyim dedim minik bi göbüşe benzer bişy var zaten belli oldu geri çıkardım :)) niye çıkardıysam alışık değilim afalladım galiba öyle görünce eşimde gülüyor daha o minik göbek kocaman olacak alış şimdiden diye

hamile olduğumu anlayamıyorum kı o yüzden şişmem lazım.o değil de akşamları şişiyorum ben ya yatacam ağrı yapıyo sizinde hafifçe kasıklarınızda ağrı oluyor muydu

canım o dediğinden bende de oldu. normalde yumurtlama döneminde de yumurtalar çatlarken kasıklar hafif hafif sızlar, adet sancısı gibi biraz, tam tarif edemiyorum ama bende de hamile kalınca oldu son ikisinde. yani hissettim hamile kaldığımı ama kızımda hissetmemiştim fakat müthiş bir gazım vardı ve acayip sinirliydim..

Bugünde hepimizin saflığı üstünde ha
Resim arayan arkidişler egenin avatarından, bu foruma yazdığı cevaplardan girsenize,
Ordan hemen bulursunuz, sayfaları niye tek tek arıyorsunuz ki??
Osman ha

canım tarih olarak 24ü falan olması lazım, o aralar konuldu resimler fotolar falan.
bu başlıkta geçmişte bişey aramak samanlıkta iğne aramak gibi bişey
haklısın vallahi geçmişi okuyacaksam erken girmeye çalışıyorum yoksa bitmiyor oku oku
Düşünücem tabi kız, ne düşünmeyeceğim..
Çalış çalış, iyi gelir..Hem kimse de çenesini açamaz...Gerçi açsalar da hakları yok da,sen takıyorsun diye üzülüyorum ben..
kız onlar bulantılardan izinli oldugumu da bilmiyor hala çalışmaya devam ettiğimi sanıyorlar ona ragmen dilleri çıkıyo, aman takmıycam valla bundan sonra kocam beni benden çok seviyor bende onu daha önemlisi yok bide bebeğimize yazık kendimi geçtim onu üzüyorum ...
göbek topiğinde de göbeği var, ordan basit olursa ordan da bakabilirsin...

baktım egenin göbüşüne maşallah baya çıkmış bende kendi remini koydu sandım yaw

Bugünde hepimizin saflığı üstünde ha
Resim arayan arkidişler egenin avatarından, bu foruma yazdığı cevaplardan girsenize,
Ordan hemen bulursunuz, sayfaları niye tek tek arıyorsunuz ki??
Osman ha

iyi akıl ettin kız valla niye aramaya kalkıyorumki ben alıntıdan gördüm şimdi bende çok tatlı hatun ege hiç öyle ikinci bebek gibi durmuyor gayet fit karın çıkmasına ragmen fizik çok düzgün , ben nasıl olurum Allah bilir çocuk doğduktan sonra

.........hahahahaha bu da süper.. Noluyor kızlar:))))))))))))

egeeeee geçmişi anca bitirdim gördüm senide çok büyümüş karnın cidden.. benimkindende büyük sanki. . Gerçi ben kilolu olunca çok belli olmuyor tabi ama cidden büyümüş.. maaşallh... Allah nazardan saklasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…