2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

nurcan blogun harika kız ne güzel tarifler yapmışsın bayıldım valla
en kısa zamanda bi kaç tanesini uygulamaya dökücem

doğum didiğiniz nidirki yaww o sizden korksun
nabersiniz canlarım, bnde değişik bişey yok dün test için dra gittim ama hangi akla hizmetse erken gitmişim doppler ücreti ödedim dr baktı daha küçük yaw dedi dopler için bi dahaki ay gel didi..ama o esnada tekrar kesin olaraktan erkek olduunuda öğrendim tabi zaten biliyorduk da:) neyse işte öyle geldim

Evet inşallah çok uslu olurlar,
Bu birazda bize bağlı biliyorsun değilmi?
Herşeye üzülüp, sinirlenmememiz gerekiyor,
Tecrübeyle sabittir :82:
o zaman kesin benimki piskopat bi çocuk olur sürekli gerginim bu aralar belki genetiktir canıııııım bende eşimde uykuya düşkünüzdür belki oda öyle olur bize çeker ( kendimi rahatlatıyorum inanma )
Selam kızlar işlerimi toparladım nihayet

ohhhhh sefam olsun. Ne kaynatıyosunuz bakalım.

hoşgeldinnnnnn havadan sudan kızlardan ordan burdan herşeyden konuşuyoruz vallahi sabit bi konu yok

isteriz kız tabi, kardeşsiz kalmasın yavrular :)
ama tabi biz de göçmeyiz o arada hem fiziken hem ruhen :)))

Göçmezsiniz Allahın izniyle bi şeycik olmaz,
Sen daha birincide böyle yaparsan 2.yi düşünme:)))
Çok tatlı oluyolar ama yaa inanın 2.yi yaptığım için hiç pişman olmadım,
3.kendi geldi aldırmayı hiç düşünmedim, annelik böyle :)

senin üçüncü mü canım diğerleri kaç yaşında, cinsiyetleri ne meraqk ettim.

nurcan blogun harika kız ne güzel tarifler yapmışsın bayıldım valla
en kısa zamanda bi kaç tanesini uygulamaya dökücem
nerde kız o blog ben bayılırım yemek yapmaya hemen bakim yalnız bende hep senden otlanıyorum herşeyi sen bulup yazıyorsun

ordan burdan sohbet ediyoruz canımcım hoşgeldin olsun için rahatlamış oldu en azından, bende dayanamayıp bugün gidecektimde iki gün daha sabredim bu çatlak doktor şimdi söylemez kesin dedim babacıkı göremiycek bu kontrolde o yüzden artık bide haftaya onun için giderim :))

canım merhaba, geçmişi okurken dikkatimi çektide, SAt 22,09 demişsin sen o zaman 14 haftalık hamile misin. anlayamadım ben tickerda bir anormallik var o zaman.
onu sevibade yazmıştı canım yoksa onundamı sat aynıymış acaba
Herkes iyi değil mi? Umarım bir terslik yoktur.
Sen napıyosun. Nasıl gidiyor?

yok çok şükür herkes iyi kuzuyla egede az önce çıktılar bende kocacımı gönderip buraya koştum hemen

günaydın güzeller kocacım geldi benim, acık onunla ilgilendim çok özlemişim öğleden sonra da diğer okulla sözleşme imzalamaya gidecem sizler nasılsınız? varmı bugün bi değişiklik
ohh ohh hasret giderdiniz yani hadi bakalım iyisin yine
yakamoz cinsiyet öğrendinmii? yada öğrenen oldu mu başka?
tabloya bebişlerin cinsiyetleri eklenmesi için leylaya talepte bulunduk mu?

ege çıkıyorum dedi hala burdaymış ya :))

bende geçen hafta kk dan avon alışverişi yapmıştım kendime iki parfüm bi deodorant aldım kocacıma da parfüm deodorantı ve indirimli avon jöle vardı onu aldım bide ruj hediye göndermiş gönderen arkadaş saolsun bugün geldi kargo, alışveriş yapınca kendimi iyi hissediyorum

Bende avondan aldım bu ay parfümler çok uygundu.

ohh ohh hasret giderdiniz yani hadi bakalım iyisin yine
yakamoz cinsiyet öğrendinmii? yada öğrenen oldu mu başka?
tabloya bebişlerin cinsiyetleri eklenmesi için leylaya talepte bulunduk mu?
eh az buçuk işte pek bişey yapamadık dermişim sabah geldi akşam döndü ama olsun gördüm sarıldım ya o yeter bugün gidecektim söylemez diye gitmedim canım cuma gidecem öğrenmeye inşallah söyler artık bende tatlı kızım yada yakışıklı oğlum diye severim
10 yaşında ve 2,5 yaşında dünya tatlısı iki kızım var, bu arada bende 33 yaşındayım canım.
3. nün cinsiyeti belli oldumu annesiii
Bende avondan aldım bu ay parfümler çok uygundu.

evet ya bi sürü şey aldım doğru düzgün para ödemedim indirimdeydi parfümler kaçırmıyımd dedim bende

10 yaşında ve 2,5 yaşında dünya tatlısı iki kızım var, bu arada bende 33 yaşındayım canım.
şimdi ki erkekmiydi canım?
öyle öyle en azından daha rahatım artık ne olduundan eminim desene sizinki yılbaşı hediyesi olacak.. yeni yılda eşin yanında mı bari?
biz eşimin cafesinde olacağız hiç orda olmak istemiyorum ama yapacak bişey yok hem iş hem aşk çok kalabalık we beşiktaş marşlarıyla geçecek we ben çok sıkılacağım kesin eşimde milletle naralar atacak bol bol arada gelip beni öpüp gidecek
geçen yılbaşını anlatsam buna şükret derdiniz.. ben 7 aylık hamileydim kawga ettik we ben yatak odasında ağlayarak yeni yıla merhaba dedim.. sonrasında 3.4gün konuşmadık çok kötü bi anı olarak yerleşti hafızama bu defaki iyi geçer umarım:89:

netten sipariş edebiliomuyuz şu awon ürünlerini?
inşallah canım bnce kızın olacak:) adrianaya bakıp yorumluyorum bnde hee

bizde evlenmeden önceki ( 3-4 ay önce ) yılbaşında felaket bi kavga etmiştik ben telefonu kırmıştım artık görüşmiycem diye sözümü iyi tuttum yani 4 ay sonra evlendik onuda her yılbaşında hatırlarım boşver canım hatırlayıp kendini üzme kavgalar tartışmalar oluyor mutlaka en iyi şekilde geçirmeye bak sen bu yılbaşını en azından dışarda bi yerde geçireceksiniz evde pineklemekten iyidir :)) eşimin izni yokki canım olsa gelirdi ben yalnız başıma çekirdek çitleyip tv izleyerek girerim kesin
netten sipariş edebiliomuyuz şu awon ürünlerini?
inşallah canım bnce kızın olacak:) adrianaya bakıp yorumluyorum bnde hee

evet canım kk da avon temsilcisi olanlar ve olmayı düşünenler diye bi konu var ben oraya yazmıştım uygun veren varsa bi kaç ürün alacagım diye bi kaç kişiden cevap geldi ucuz verenlerin birinden aldım bende :)) yeni ayın katalogunuda göndermiş ucuz indirimde olan ürünler var yine gelecek ayda alırım bişyler ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…