2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım darısı cinsiyet öğrenmek isteyenlere olsun

hemen telaş yapma belki ameliyathaneye aldıklarında hemen başlamamışlardır
bazen anestezist veya doktor geç kalıyo hastayı ameliyathanede bekletiyolar

olabilir. Bende bebek sol tarafta duruyor. Bende sol tarafıma çok uzun yatamıyorum. Ama hiç hareket hissetmiyorum.

meltemcim seninle aynıyız arada birde olsa hissetmyormuusn. Ben dalgalanma gibi hissediyorum birde bazen heni tırnak geçirirsin ya öyle bişey hissediyorum. Sen hissetmiyorum deyince bende gazmı diye düşündüm

Bende geldimmm.biraz önce arkadaşım geldi şirkete beni gördü 6 aulıkmısın dedi suratına yapıştıracaktım.. Gaz dedim bende:))

ay bende cok uyusss oluyorum ya öyle dıyınce bırı

Comely gelmiş ...
Canım nasılsınnn kız çok özledim çatlak seni. Nerelerdesin. Baban rahatsızlanmış geçmiş olsun canımm. Kayınvalidenle aranı düzelttin mi?

canımmmmmmmm bende cokkk özledim siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nasılsın kuzummmmmmmmmmmm

comely hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

hoşbuldummmm cnmmmmmm bende özledim hepinizi
meltem bence kadir koy

gökyüzü nasılsın cnm görüşemiyoruz uzun zamandır.size okadar cok alıştımki anlatamam hepinizi cok özlüyorumm

ben dışarı çıkıyorum kıslar görüşürüz

kısssssss nereyeeeeeeeeee

kızlar bişi sorcam ya ben sol tarafıma yatamıyorum
midem kazınmaya agrımaya baslıyo hemen sag tarafa dönuyorum neden oluyo anlamadm

bende sağ tarafıma yatamıyorum bir türlü hemen ağrı ve bulantı oluyo soluma yatınca rahat ediyorum

olabilir. bende bebek sol tarafta duruyor. bende sol tarafıma çok uzun yatamıyorum. ama hiç hareket hissetmiyorum.

hissedersin yakında senın kızınmı olucak öğrendinmi kızlar geç oynar ya

meltemcim seninle aynıyız arada birde olsa hissetmyormuusn. Ben dalgalanma gibi hissediyorum birde bazen heni tırnak geçirirsin ya öyle bişey hissediyorum. Sen hissetmiyorum deyince bende gazmı diye düşündüm

yani şöyle sol tarafımda durduğunu hissediyorum ama hareket hissetmiyorum. mesela ilkinde dalgalanma gibi şeyler olurdu, kaydığını hissederdim. bu sol tarafta duruyor sadece.

canım olsun yinede cok sağol az önce kendisi aradı cok duygulandım hamileyimya kızım korkma ben ıyıyım dıyo bana canım o benım ya

gözün aydın allah anneşerimizi babalarımızı başımızdan eksik etmesin
kaç yaşında olursak olalım hep ihtiyacımız var onlara ben babamı çok özlüyorum

merhabalar,

bende bugün doktora gittim.. kız dedi doktor.. eşim üzüldü ama.. hele bi hayal kırıklığını atlatsın ben biliyorum ne kadar bağlanacağını kızımıza..

gözün aydın allah anneşerimizi babalarımızı başımızdan eksik etmesin
kaç yaşında olursak olalım hep ihtiyacımız var onlara ben babamı çok özlüyorum

kıyamam baban uzakmı sana bende ailemi cok sık göremiyorum ama yinede bende onları hep özleyerek geçiriyorum günlerimi

kaynanam sağolsun hep taş koyuyor onume benım gercı 2 gundur ıyıyızde bakalım hayırlısı bende dün kayınpederim kaynanam ben vARDIK BIDE FINDIĞIM ELİNA YANI ÇAY DEMLEDİM ONALARA servis yaptım falan sonra sabah kahvaltı hazırladım bakalım hayır olsun inş.

canım olsun yinede cok sağol az önce kendisi aradı cok duygulandım hamileyimya kızım korkma ben ıyıyım dıyo bana canım o benım ya

canım benm cok gecmıs olsun sımdı ipek yazınca gördüm
baban iyimi nasıl ollmus...
ben iyim işde arada bel agrısı sızı falan oluyo ama cok deil idare edıyorum işde
ufaklıkla aram iyi bu ara :)

merhabalar,

bende bugün doktora gittim.. Kız dedi doktor.. Eşim üzüldü ama.. Hele bi hayal kırıklığını atlatsın ben biliyorum ne kadar bağlanacağını kızımıza..

canım benimmm her kız haberine çok seviniyorum hayırlı olsun .. Benim de kız hatta 2.kızım ama 10 tane olsa gık demem..

maalesef benim babam göreyemeyeceğim kadar çok uzakta 6 ay önce vefat etti

maşallah allah daim etsin canım aynı evin içinde huzursuzluk herkes için kötü
inşallah kaynanan daha anlayışlı olur bundan sonra

ipekçi başınsağolsun off üzüldüm birden.. Allah evladına ömür verisn..

Gökyüzü sen baya ilerlemişsin şimdi baktım tickera 19 olmuşsun neredyse 5 aylık ne güzel

evet :))
ayy di dogsa öle heycanlıyım ki günler gecmıyo
3 gündür acayıp tekmeler yıyorum elimi koyuyorum karnıma nası vuruyo elime :)
allahım sonuna kadar tamamlamyı nasip etsin

başın sağolsun canım. allah sana bebeğine hayırlı uzun ömür versin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…