2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Comely gelmiş ...
Canım nasılsınnn kız çok özledim çatlak seni. Nerelerdesin. Baban rahatsızlanmış geçmiş olsun canımm. Kayınvalidenle aranı düzelttin mi?

ayyyyyyy:))) sev teyzesi
severim tabi hele bi doğsun parmaklarını omuzlarını öperim sıkarım heryerini :))
dün eşim diyoki soyarız her tarafını öperiz nasıl canım çekti :)) yaz bebesi olduğu için sevmesi öpmesi daha kolay olur :))
evet ya cok belli kızın olcagı maşalahh maşallahh...iyiyim canım benimde sivrilmeye başladı koyucam bende cekip:)) bugün fakrettim resmen sivri gibi havaya fırlamış
benim de sipsivri bi karnım var, kenarlarda hiçbişey yok, ortada üçgenimsi bi karın :))) ben de artık çekip ekleyeyim sayfaya. bağımsızlığını ilan etmeye başladı benim sıpam da :))

kızlar naber sabah sabah benım yemek bloguma acayip bi mesaj gelmiş yani şaşırdım.nerden geldi ne amaçla yazdı dıe?yani şuna bi açıklık getirir misiniz?
üstelik böyle bir blog adresi yok
enteresan ya canım dün burdan isim link falan verdin acaba öyle mi girdiler? neyse çok da önemli değil..

canım 2li için geç kalmadın mı, 11-14 arası yapılıyor 2li?

iyi demişsin. çok güzel duruyor göbeğin, boşver sen milleti.
bide hiç maşallah falan demiyorlar sinir bişey Allah Allah can taşıyoruz içimizde olacak o kadar karnımız
ii demişsin sanki sebepsiz şiş karnın
hımm ben seni yakamozla karıştırdım kusura bakma ozaman canım evet sağlık memeurlarının durumu 2 kere zor muş aynı işi yapıp farklı ücret almak gelir eşitsizliği resmen sendikanız varmı sizin peki?
bencede yaaa çok hoş geliyor kulağa mert kağan .. Ben iism koyarken soyisimlede yakışmasına dikkat ederim yada hanım ve bey eklerim.
teşekkür ederiz teyzesi annemler pek beğenmiyorlar kağanı ama mert kurtaracak biraz onlar açısından babam kubilay koy diyor kardeşim kürşad her kafadan bi ses çıkıyo bakalım

ay bana kürşad demee. çok asi aksi serseri gibi geliyor..
kubilay güzel
mert güzel
kağan güzel

bide millet şu avatarlarınız varya resimler onu nasıl yapıyorsunuz benim bişey çıkmıyor nereye ekliycem(

valla bebeği sevmeyi hayal etmenizi çok beğendim maşallah resmen gözüme geldi yaa inşallah o günleri görürüz

benimde öyle sivri karnım yanlarda sanırım denge sağlansın diye biraz yağlandı ama karnım yayılmadı şıp diye anlıyorlar karnın şeklinden

kullanıma uygun avatarlar diye bir forum var. ordaki avatarlardan birini seçip sağ tıklayıp adresi kopyalıyorsun. sonra kontrol paneline tıklayıp orada avatarını değiştiri tıklıyorsun. oradaki adres bölimine yapıştır yapıp kaydediyorsun. inşallah anlatabilmişimdir

kürşad bana da sıcak gelmiyor aslında kardeşim çok beğeniyor
diğerleri de güzel bakalım aslında isimlerin hepsi güzel ama tanıdığımız kişilerle de bağdaştırıyoruz özellikle eşim öyle yapıyor bana alper de güzel geliyor mesela neymiş bi arkadaşı varmış çok ukalaymış arda da öyle

kürşatlar çok yaramaz oluyor. benden söylemesi :)) nerde gördüysem hep yaramazlar. isim karakteri etkiliyor ne de olsa. benim ismim de türklerin hakanı anlamında, küçükken istiklal marşını dinleyince gözlerim dolardı var ya. öyle milliyetçi bi çocuktum hala öyleyim gerçi

inşallah canım ya. senin erkek miydi delimavi? ya benim de sonunda erkek dicek gibi geliyo doktor ama hadi hayırlısı :) zıpır bebişim benim :)

isim güzel olbilir ama o isimde sinir olduğunuz veya sevmediğiniz biri varsa o ismi koymak istemiyor insan

evet canım küçük adamım geliyor annesi büyünce ona askılı pantolanlar giydirecek
kürşad bana da sıcak gelmiyor ama türk ismi olması nedeniyle kardeşim beğeniyor isimler etkiliymiş onun da önemi var ama yaramaz oluyorlarsa kalsın hele bana çekerse yandık ben de milliyetçiyim ne yalan söyleyeyim aslında oğluma koyacağım isimde o yüzden öz Türkçe olmalı

mert kağan bence de çok güzel. hem türk ismi, hem de her yaşa uygun.
ben burak ismini de çok severim ama buraklar da yaramaz oluyor
buarada yesinler o minik adamı oy oyyy :))

Son düzenleme:
mert kağan bence de çok güzel. hem türk ismi, hem de her yaşa uygun.
ben burak ismini de çok severim ama buraklar da yaramaz oluyor
buarada yesinler o minik adamı oy oyyy :))

sağol teyzesi büyük ihtimal mert kağan olacak burak da güzel gerçekten
içine cinsiyet doğuyormu free beta hcg bende tutmuştu gerçi egede tutmamış annenin içine doğuyor cinsiyet bence

evet canım va bir sürü sendika işde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…