2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

başın sağolsun.. bebişler biricik tesellimiz hepimizin bu aralar.. inşallah güzel Allah'ım hepimize hayırlarla, sağlıkla, sıhhatle kucağımıza almayı nasip eder bebeklerimizi..

Son düzenleme:
başın sağolsun.. bebişler biricik tesellimiz hepimizin bu aralar.. inşallah güzel Allah'ım hepimize hayırlarla, sağlıkla, sıhhatle kucağımıza almayı nasip eder bebeklerimizi..

amin canım gerçekten herşeyin bir vakti var demekle ne kadar doğru söylüyolarmış
babam gitti oğlum geliyo herkesin heyecanı sevinci o oldu ailede

evet :))
ayy di dogsa öle heycanlıyım ki günler gecmıyo
3 gündür acayıp tekmeler yıyorum elimi koyuyorum karnıma nası vuruyo elime :)
allahım sonuna kadar tamamlamyı nasip etsin

aminnnnnn
demekki bende 1-2 haftaya elimle hissedebileceğim ben içten hissedyorum ama eşimle geçen gün hissettik:)))))) babası dinliyordu karnımı pat diye tekmikledi:))

evet :))
ayy di dogsa öle heycanlıyım ki günler gecmıyo
3 gündür acayıp tekmeler yıyorum elimi koyuyorum karnıma nası vuruyo elime :)
allahım sonuna kadar tamamlamyı nasip etsin

ayy çok tatlı yaa çok özendim şimdi :)) benim daha en az 5 hafta var

aminnnnnn
demekki bende 1-2 haftaya elimle hissedebileceğim ben içten hissedyorum ama eşimle geçen gün hissettik:)))))) babası dinliyordu karnımı pat diye tekmikledi:))

ya bende de bişeyler oluyo ama bilemiyorum tekme mi başka bi şey mi.. :44: şöyle bi tam vursa da anlayıp rahat etsem..

Kuzu iki gün yok sabah mesaj atmıştı telefondan bana ..
Bildirdim topiğe..
Evle ilgili işleri var hepinizin yeni yılını kutladı

size yazdığımı babasında da mail attım.. o da aşağıdaki cevabı gönderdi..

"Yok uzulmedim kizim, hayal kirikligi vesairede annenin husnu kuruntusu...ben seni cok seviyorum...

diye de ekle altina... :)"

Son düzenleme:
canım benimmm her kız haberine çok seviniyorum hayırlı olsun .. Benim de kız hatta 2.kızım ama 10 tane olsa gık demem..

BENMDE KIZIM VAR OĞLUM OLSUN NE OÖUR DUA EDİN TABIKI SAĞLIKLI OLSUN AMA EŞİM COK HEVESLİ ERKEK OLSUN DİYE ama kızım olursa ben cok sevınıcem kızımla arkadaş gibi büyücekler aynı anda aynı duyguları yaşayıp birbirlerini anlayabilecekler

evet umarım dicem ama fazla sürmez bızım mutluluğumuz kaynanamla

üzülmeyin canım üzmek için yazmadım baba konusu geçince dayanamadım da yazdım..amin canım

üzülürüz çünkü hepimizin duyguları aynı cnm

size yazdığımı babasında da mail attım.. O da aşağıdaki cevabı gönderdi..

"yok uzulmedim kizim, hayal kirikligi vesairede annenin husnu kuruntusu...ben seni cok seviyorum...

Diye de ekle altina... :)"

ay çok güzelll allah mutluluğunuzu daim etsin cnm,.)))) nedense biz erkeklerin hep üzüleceğini sanarız ama onlarında evladı eşim öğle diyor hiç farketmez sağlıklı olması önemli diyor

aminnnnnn

ege yaa kocam olacak o adam var yaa sinir ediyo benıı
ayy kıskanclıkdan cocugu cıkarcak kendi karnına koyucak
tekme atıyo diyorum yok atmaz o daha cok kücük diyo ya bak netten dıyorum
bakdım 7 aydan önce atmazmıs diyo gel elını koy bıraz bekle görürsün dıyorum kandırma benıııı diyooo
kıskannnncccc adam ne olcak

ama yapamaz. o bebeği ordan alamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…