benim oğlumun adı kerem. ona uygun bir erkek ismi bulmalıyım:44::44:
sağol teyzesi büyük ihtimal mert kağan olacak burak da güzel gerçekten
içine cinsiyet doğuyormu free beta hcg bende tutmuştu gerçi egede tutmamış annenin içine doğuyor cinsiyet bence
"k" harfi ile başlamalı
oğlunun ismi çok güzelmiş gerçekten severim kerem ismini
kağan olabilir meselaa:))))))
kerim olabilir
canım eskiden hamile değilken hatta bekarken bile hep oğlum olacak gibi gelirdi, ama hamileliğimden beri içime hiçbişey doğmuyor. millet hep kesin erkek diyor ama kız gibi dedi doktor. kesin bişey söylemedi tabi daha çok erken benim için daha 12 haftalıkken baktı. bi dahaki ay belli olur artık bekleriz :) hayırlısı olsun, akıllı uslu huzurlu bi çocuk olsun da :)
aminn en önemlisi sağlıklı akıllı huzurlu bi çocuk olması hep dua ederken diyorum beden ruh ve akıl sağlığı yerinde olsun diyorum çok önemli gerçekten 12 haftalıkken belli olmaz sanırım tam bize e kesin 15. haftada söyledi bir dahakinde kesin belli olur ben de ayın 7sine ayrıntılı ultrason için izmirden atilla erlerden randevu aldım normalde bu kadar geç olunca kabul etmiyormuş ilk hafatdan alıyormuş hastasını ama bana bodrumda hep düşük riski var dediler yolu göze alamadım git gel 8 saatcanım eskiden hamile değilken hatta bekarken bile hep oğlum olacak gibi gelirdi, ama hamileliğimden beri içime hiçbişey doğmuyor. millet hep kesin erkek diyor ama kız gibi dedi doktor. kesin bişey söylemedi tabi daha çok erken benim için daha 12 haftalıkken baktı. bi dahaki ay belli olur artık bekleriz :) hayırlısı olsun, akıllı uslu huzurlu bi çocuk olsun da :)
sonuç bulunamadı diyorr ..yapamadım
kağan oldumu kaan mı kağanmı diye soruyorlar sorun oluyor. bende kerem ismini severek koydum. bakalım bunun ismi ne olacak? önerilerinizi beklerim
aminn en önemlisi sağlıklı akıllı huzurlu bi çocuk olması hep dua ederken diyorum beden ruh ve akıl sağlığı yerinde olsun diyorum çok önemli gerçekten 12 haftalıkken belli olmaz sanırım tam bize e kesin 15. haftada söyledi bir dahakinde kesin belli olur ben de ayın 7sine ayrıntılı ultrason için izmirden atilla erlerden randevu aldım normalde bu kadar geç olunca kabul etmiyormuş ilk hafatdan alıyormuş hastasını ama bana bodrumda hep düşük riski var dediler yolu göze alamadım git gel 8 saat
avatar yazıp dene. Yukarıdaki bölimdede hepsini işaretle.
kızlar bişi sorcam ya ben sol tarafıma yatamıyorum
midem kazınmaya agrımaya baslıyo hemen sag tarafa dönuyorum neden oluyo anlamadm
meltem bence kadir koy cok severım ben kadir ismini
cnm çok sağol ama egellenmiş çıkıyor benim bilg kısıtlı o yüzden olmuyor çıkıyor avatarlar ama kısıtlama yapılmış bende
bende sağa yatakrken zorlanıyorum karnımın kasları acıyor sanki:) sırtüstü yada sola yatıyorum. Yüzüstü yatmak istiyorummm
egecim avatar olarak beğendiğin bi fotoyu da ekleyebiliyorsun. Bilgisayarına kaydettikten sonra bilgisayardan gözat yeri de var kontrol paneline girip avatar değiştir deyince öyle bi seçenek de çıkıyor. Bak benim bebişime ne tatlı bakıyo dimi :)))
benım bebek sag tarafımda tekmeleride sagdan atıyor hep acaba ondanmı diyorum
benım bebek sag tarafımda tekmeleride sagdan atıyor hep acaba ondanmı diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?