2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

idrar kültürü sonucumu aldım. temiz çıkmış çok şükür. dışarı çıkmışken oğluşumu da gördüm geldim. ege kızacak bana ama dayanamadım valla, yeni yıla huzurlu gireyim dedim:)) değişik bir pozisyondaydı sıpa güldüm geldim.belinin altına yastık koyarsın, kafan aşağıda yatarsın ya. öyle duruyordu, ayaklarını sallıyordu bir de. 106 gr olmuş dedi.

sayfalar biraz ilerlemiş gibi. bakayım neler olmuş geçmişte:)

hadi gözün aydın canım.

ayy teyzesinin paşası yaaa maşasllah onaa. Iyi yapmışsın bende 4 ünde gidicem nasılsa az kaldı gidebilirsin kızmıyorum:)))))))

anam yok bu ege harbı paranoya kızım guzel olsaan yanı allah ıcın sımdı bebek gıbı yuzun var beeeeeeeeee delı karı senıııııı tam sopalıksın heeeeeeeeeeeeeeeeeeben gormemeısım hıc senı valla allah esırgesın :95::95::95:

çok sağolun kızlar.. bu gece rahat uyurum artık, dün sabahlamıştım..

bebekpoyraz, şimdi okudum. dikkat et sen de kendine. çok geçmiş olsun.

ege senin de az kalmış. büyümüştür senin kız iyice.

bir de göbek için çatlak kremi sordum doktora. bonal krem diye bir şey yazdı. mustelanın da çatlak önleyici kremlerini alabilirsin dedi. bebe yağı, kakao yağı falan da kullanabilirsin ama onlar nemlendirir sadece dedi. diğerleri çatlak önleyiciymiş. tabii yapıyla da ilgili, annene sor çatlak olmuş mu diye dedi:))

saol cnm benım cok tesk ederım

iiyiyiz cok şükür..ben de cok giremiyom eskisi gibi:) saclar siyahmı boyatma hala boyatma haa sakın cok yakışıyo siyah saç sana.gerçi istesende boyatamazsın...fotonu görmedim ekleidnmi göbegini..

ayyy utandım:))

ne utanyon guzellıgın ortada yıgıdın malı meydanda olur dıcem emmeeeeeeeeeeeeee hehehehehe neyse kızlar ben kayın valıdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee gıldeyım herkesın yenı yılını kutlar once kendılerını sonra göbıklerı bebıklerı operım kendınıze ıyı bakın gırerım yarın yıne yenı yılı anamda gecırcem burda zor duruyom zatennnnn sıkılyom burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…