2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Sizin dr lar kalabalık olmuyormu?
Ben her gittiğimde en az 2 saat beklemek zorunda kalıyorum randevulu gittiğim halde
İçime fenalıklar geliyor, eğer on yıllık dr um olmasa ve memnun olmasam yoğunluktan bırakabilirim,
Ama mükemmel ötesi bir insan, beklemekten sinir stres olsamda çalışanlarda dr umda çok iyiler, çok sık gitmiyorum sırf bu yüzden,
Bebeğini her görmek istediğinde gel diyor ama..

iyi akşamlar kızlar nasılsınız? evet ya arada isimleride tartışalım benim aklımda henüz hiç bişey yok:97:
Bizim cinsiyet kesinleşsin, sonra araştırmaya başlayacağım canım
yok canım, dizilerle aram yoktur pek. annemlere söyledikten sonra onlar da bir diziden bahsetti,dediğin dizi herhalde:))

Evet o dizi, bu kış hayatım da hiç izlemedim kadar dizi izledim herhalde

kizlar birde kadin elledi baktiya karnima kagit verdiler her gitiginde yaziyormus iste baktim 14 hafta ve 15 hafta 2gun yaziyor aradim once orayi baskasi cikti dediki tam emin degiller dogum tarihi hayret dedim nasil olur ultrasonda baktilar o gunu 12 hafta dediler o gunden buyana sayiyorum zaten bilmem 14 hafta 3 saydikmi 27 haziran cikiyor ama 30 hazirana yazmislar dedi sonra yine aradim benimle ilgilenen kadini dedim bu ne 15 hafta yaziyor dediki 14 3 olmadigini bilmesem 15 haftaliksin derdim dedi tarihi dedim neden oyle yani ultrasiondaki cikan yanlismi yok dedi tmm dedi 14 3 yazalim 27 hAzirana dogumun ozaman 3 gunse 3 gun sinir olmustum sizce neden boyle olduki

sata göre hesapla canım boşver ultrason fotosunu en doğrusu son adet tarihine göre hesaplamak, ona göre doğacak zaten bebişler

sata göre hesapla canım boşver ultrason fotosunu en doğrusu son adet tarihine göre hesaplamak, ona göre doğacak zaten bebişler

yok yani boyuna gore hesaplamiyorlarmi haftaligina gore kadin bana o pazartesi tam 12 haftaliksin dedi simdi 14 3 oluyor 27 haziran geliyormus herneyse son adeti bilsem keskee

yok yani boyuna gore hesaplamiyorlarmi haftaligina gore kadin bana o pazartesi tam 12 haftaliksin dedi simdi 14 3 oluyor 27 haziran geliyormus herneyse son adeti bilsem keskee
anam onuda bilmiyosun :))) o zaman başka bi doktora görün diycem ama bebeğin gelişimine göre ultrason tarih veriyor ya o yüzden kaç haftalık göründüğü sürekli değişir bazen ilerde görünüyor bazen geride günü tutmayabiliyor, bi hafızanı yokla bakem kaç günde bi adet oluyodun en son ne zaman kocişle ara vermiştiniz belki bunlardan aklına gelir

bende bi an gerçek sandım ne güzel yerler ayırtılmış oh bi ben evdeyim dedim içimden olsun canım kocacım olsada zaten yılbaşı diğer günlerden farklı geçmiyor bizde aynısını yapıyoduk yine :))

seydam gelmişşşşşşş hoşgeldin canımmm nasılsın toparlanabildinmi biraz?

reyhan senin iş karışık biraz :)) olmadı doktora söylersin son adet tarihimi bilmiyorum doğum tarihini neye göre belirliycez diye onlar bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…