Evet canım kesinleşmedi daha,
Yaman bir şarkısın sen deki yakışıklı çocuğun adı,
Ondanmı etkilendin yoksa?
Bizim cinsiyet kesinleşsin, sonra araştırmaya başlayacağım canımiyi akşamlar kızlar nasılsınız? evet ya arada isimleride tartışalım benim aklımda henüz hiç bişey yok:97:
yok canım, dizilerle aram yoktur pek. annemlere söyledikten sonra onlar da bir diziden bahsetti,dediğin dizi herhalde:))
bebeğin kaydını yaptırmaya mı gittin canım? ne güzel işte hamile oldugun bell, oluyor ben yemek yediğimde biraz göbek çıkıyor normalde bişy yoksadece ellerimle dokundugum zaman içerde top gibi bişy oldugunu hissediyorum ama görüntüde bi değişiklik yok henüz bende karnımın çıktıgı hamilelikleri giyeceğim zamanları iple çekiyoum git git için rahatlar bebişi gör bizede güzel haberlerini yazarsın
yazmammı canım arkadaşlarım benim
kız yemekten değil :)) fatmagül var ya bugün ona dalmışım kimselerde olmayınca sayfa açık dizi izliyodum
Fatmagülemi daldın:)))))))))) yakamozzzzzz
bebeğin kaydını yaptırmaya mı gittin canım? ne güzel işte hamile oldugun bell, oluyor ben yemek yediğimde biraz göbek çıkıyor normalde bişy yoksadece ellerimle dokundugum zaman içerde top gibi bişy oldugunu hissediyorum ama görüntüde bi değişiklik yok henüz bende karnımın çıktıgı hamilelikleri giyeceğim zamanları iple çekiyoum git git için rahatlar bebişi gör bizede güzel haberlerini yazarsın
yazmammı canım arkadaşlarım benim
Fatmagülemi daldın:)))))))))) yakamozzzzzz
evet:)) arada okuyorum ama yazdıklarınızı
evet:)) arada okuyorum ama yazdıklarınızı
Mukaddes nası oynuyo :)))))))))))
kizlar birde kadin elledi baktiya karnima kagit verdiler her gitiginde yaziyormus iste baktim 14 hafta ve 15 hafta 2gun yaziyor aradim once orayi baskasi cikti dediki tam emin degiller dogum tarihi hayret dedim nasil olur ultrasonda baktilar o gunu 12 hafta dediler o gunden buyana sayiyorum zaten bilmem 14 hafta 3 saydikmi 27 haziran cikiyor ama 30 hazirana yazmislar dedi sonra yine aradim benimle ilgilenen kadini dedim bu ne 15 hafta yaziyor dediki 14 3 olmadigini bilmesem 15 haftaliksin derdim dedi tarihi dedim neden oyle yani ultrasiondaki cikan yanlismi yok dedi tmm dedi 14 3 yazalim 27 hAzirana dogumun ozaman 3 gunse 3 gun sinir olmustum sizce neden boyle olduki
Mukaddes nası oynuyo :)))))))))))
haha evet ya çok güldüm ona deli o kadın zaten
sata göre hesapla canım boşver ultrason fotosunu en doğrusu son adet tarihine göre hesaplamak, ona göre doğacak zaten bebişler
haha evet ya çok güldüm ona deli o kadın zaten
Yarın akşam ne yapceen Yakamoz
anam onuda bilmiyosun :))) o zaman başka bi doktora görün diycem ama bebeğin gelişimine göre ultrason tarih veriyor ya o yüzden kaç haftalık göründüğü sürekli değişir bazen ilerde görünüyor bazen geride günü tutmayabiliyor, bi hafızanı yokla bakem kaç günde bi adet oluyodun en son ne zaman kocişle ara vermiştiniz belki bunlardan aklına geliryok yani boyuna gore hesaplamiyorlarmi haftaligina gore kadin bana o pazartesi tam 12 haftaliksin dedi simdi 14 3 oluyor 27 haziran geliyormus herneyse son adeti bilsem keskee
Yarın akşam ne yapceen Yakamoz
tek başıma yılbaşını miamide geçirmeyi düşünüyorumnapcam kız anam yok babam yok kocam yok tek başına napılır evde çekirdek çitleyip meyve yiyip programları izleyerek geçircem büyük ihtimal sen napcan bakim
anam onuda bilmiyosun :))) o zaman başka bi doktora görün diycem ama bebeğin gelişimine göre ultrason tarih veriyor ya o yüzden kaç haftalık göründüğü sürekli değişir bazen ilerde görünüyor bazen geride günü tutmayabiliyor, bi hafızanı yokla bakem kaç günde bi adet oluyodun en son ne zaman kocişle ara vermiştiniz belki bunlardan aklına gelir
tek başıma yılbaşını miamide geçirmeyi düşünüyorumnapcam kız anam yok babam yok kocam yok tek başına napılır evde çekirdek çitleyip meyve yiyip programları izleyerek geçircem büyük ihtimal sen napcan bakim
Yok ben daha yakınlarda geçireceğim miamiye falan gidemiycem şimdi 3 çocukla
Hiltonda yer ayırttımbütün geceyi orda geçireceğiz çolukkk çocukkk
ordan çıkıncada barlar sokağına gideriz Alsancakta
Ne yapcem deli kız seninkinin aynısını
bende bi an gerçek sandım ne güzel yerler ayırtılmış oh bi ben evdeyim dedim içimden]Yok ben daha yakınlarda geçireceğim miamiye falan gidemiycem şimdi 3 çocukla
Hiltonda yer ayırttımbütün geceyi orda geçireceğiz çolukkk çocukkk
ordan çıkıncada barlar sokağına gideriz Alsancakta
Ne yapcem deli kız seninkinin aynısını
anam onuda bilmiyosun :))) o zaman başka bi doktora görün diycem ama bebeğin gelişimine göre ultrason tarih veriyor ya o yüzden kaç haftalık göründüğü sürekli değişir bazen ilerde görünüyor bazen geride günü tutmayabiliyor, bi hafızanı yokla bakem kaç günde bi adet oluyodun en son ne zaman kocişle ara vermiştiniz belki bunlardan aklına gelir
ya bi ara tarih tutardim baktim bise oldugu yok salladim o yuzden ben 3 ayri yere gidiyorum turkceyi bilmiyorum hemsire yerimi hani hamilelik boyunca arayabilcn kisiler her 4 haftada bir gidilen hastanede 20 haftada gitcim birde dogum hoteli var orda bebegimi gordum baya oldu adet olmayali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?