çok sağolun kızlar.. Bu gece rahat uyurum artık, dün sabahlamıştım..
Bebekpoyraz, şimdi okudum. Dikkat et sen de kendine. çok geçmiş olsun.
Ege senin de az kalmış. Büyümüştür senin kız iyice.
Bir de göbek için çatlak kremi sordum doktora. Bonal krem diye bir şey yazdı. Mustelanın da çatlak önleyici kremlerini alabilirsin dedi. Bebe yağı, kakao yağı falan da kullanabilirsin ama onlar nemlendirir sadece dedi. Diğerleri çatlak önleyiciymiş. Tabii yapıyla da ilgili, annene sor çatlak olmuş mu diye dedi:))
ben de cektim göbegimi hani nasıl ekliyoz ??:)))
yemek yemeye gittim, herkesler gitmiş. Ege senle ben varız sadece:)
afiyet olsun bende çıkıyorum canım yarın görüşürz.. Hem cuma hem yeni yıl mutlu akşamlarrrrrrrrrrr
Ay kızlar bugün sayfalar epey az ilerlemiş.. Okuması kolay oldu, hemencecik bitiverdi :) bizim bugün ofiste yılbaşı partisi vardı o yüzden giremedim bütün gün.. feci koşturdum hala kendimi eskisi gibi zannediyorum ama değilmişim çoookkk yoruldum günün sonundazaten her sabah 6da kalkıp 7de maslakta oluyorum şimdi kocam sağolsun yiyecek bişeyler hazırlıyor..
yaaa bu arada ben her yılbaşında bayram ziyareti gibi kayınvaldemlere gitmekten ÇOK ÇOK sıkıldım.. bütün programlarımız mahvoluyor, hep biyere gitmeden önce ne alakaysa onlara uğruyoruzzz
Nasılsınız kızlar??? Geçmişe biraz göz atıp geldim
dün Ali Rıza bey çok hazin öldü yaa ağla ağla öldüm, hatta gece bile kalkıp ağladım,
bu diziler strese sokuyor adamı
Hasret sende dr bişeye benzettim ama söylemiycem mi demişsin
Çok hoşsun ayol sen çok yaşa emi, bize söyledi tabiiiki ama biz emin olmadıkça şudur demiyoruz,
Yakamozzzzzz ne haber şeker?
kayınvalıde gılın bahcelerı var portakal mandalına allahhhhhhhhhhhhh bır daldım bu gokyuzunu bu kuzuya bu egeye bu yakamozz a bu comely bu bırceeeeeeee hahahaha esım dıo sen kafayı yemısın
idrar kültürü sonucumu aldım. temiz çıkmış çok şükür. dışarı çıkmışken oğluşumu da gördüm geldim. ege kızacak bana ama dayanamadım valla, yeni yıla huzurlu gireyim dedim:)) değişik bir pozisyondaydı sıpa güldüm geldim.belinin altına yastık koyarsın, kafan aşağıda yatarsın ya. öyle duruyordu, ayaklarını sallıyordu bir de. 106 gr olmuş dedi.
sayfalar biraz ilerlemiş gibi. bakayım neler olmuş geçmişte:)
iyiyim canımmm bende yemek yemeden bi girim dedim geçmişe göz attım önemli bişy yok sanırım yemek yiyip döncem hemencik :) sizler nasılsınız naptınız bugün?
ay sorma ya, evhamdan ölüyorum gitmezsem. kendi doktorum diyarbakırda ona her istediğimde gidemiyorum da. evimin karşısında tıp merkezi var. ordaki doktor çok tatlı, istediğin zaman gel diyor her gidişimde. ben de gidiyorum işte:26: eşim benden de beter,haftada bir git işte oraya diyor:) ama iyi oldu gittiğim, huzurla gireceğim yeni yıla. sen de git yarın, insan o gün çok mutlu oluyor:9deli kız hoşgeldin herkes öğrendi sayılır cinsiyeti bi kaç kişi kaldık öğrenmeyen o talihsizerden bride benim hala öğrenemedim
birce maşallahın var 3 günde bir doktordasın :)) en geç giden benim heralde yarın gidecem ama söylemiycek cinsiyeti diye gidesim yok eşimde haftaya beraber gidelim kesin olsun diyor bende yarın bi gidim söylemezse haftaya yine gideriz dedim çatlıycim yoksa
slmm kizlarrrr nasilsinizzzz bugun bebisimin kalbini duyduk cok sukurdoktor karnima bakti oho dedi toplasmis buyuyor dedii cok sukurrr
Niye birşey yazmıyorsunuz yaw
Birceee oğlunun ismini ne koycannn??
Yakamoz yokluğun belli oldu, ne yedin de geldin bu kadar?
şimdilik yaman düşünüyorum. senin cinsiyet kesin değildi de mi?
bebeğin kaydını yaptırmaya mı gittin canım? ne güzel işte hamile oldugun bell, oluyor ben yemek yediğimde biraz göbek çıkıyor normalde bişy yokBen bugün kızımın okuluna ve sağlık ocağına kayıt yaptırmaya (nihayetttt)gittim,
Demir ilacım bitmişti onuda yazdırayım dedim uzun uğraşlarım sonucu yazdırdım, ama dr reçeteyi yanlış yazdığı için alamadımsonra eşim dışardan aldı, beraber eve döndük
Bu arada karnım kocaman çıktı şu anda 6 aylık hamile gibiyim, inşallah fazla şişmem artık
Az kaldı ayın 3 ünden sonra testlerimi yaptırıp dr uma gidicem çok sıkıldım artık bebeğimi görmek istiyorum
ay sorma ya, evhamdan ölüyorum gitmezsem. kendi doktorum diyarbakırda ona her istediğimde gidemiyorum da. evimin karşısında tıp merkezi var. ordaki doktor çok tatlı, istediğin zaman gel diyor her gidişimde. ben de gidiyorum işte:26: eşim benden de beter,haftada bir git işte oraya diyor:) ama iyi oldu gittiğim, huzurla gireceğim yeni yıla. sen de git yarın, insan o gün çok mutlu oluyor:9
slm. kaç haftalık ki seninki? neden yeni duydunuz anlamadım:44:
Niye birşey yazmıyorsunuz yaw
Birceee oğlunun ismini ne koycannn??
Yakamoz yokluğun belli oldu, ne yedin de geldin bu kadar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?