2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet dedim ya size ben kullanmadım bişey ve 24 kilo almıştım bi çatlak olmadı genetik o benceç:=

göbegimi yılbaşı temasıyla ekledim..hepinize iyi yıllar diliyorum acil cıkıcam..yorumlarınızı okuycam bekliyorum öptümmmmmmmmmm

Nasılsınız kızlar??? Geçmişe biraz göz atıp geldim
dün Ali Rıza bey çok hazin öldü yaa ağla ağla öldüm, hatta gece bile kalkıp ağladım,
bu diziler strese sokuyor adamı
Hasret sende dr bişeye benzettim ama söylemiycem mi demişsin
Çok hoşsun ayol sen çok yaşa emi, bize söyledi tabiiiki ama biz emin olmadıkça şudur demiyoruz,
Yakamozzzzzz ne haber şeker?

Ay kızlar bugün sayfalar epey az ilerlemiş.. Okuması kolay oldu, hemencecik bitiverdi :) bizim bugün ofiste yılbaşı partisi vardı o yüzden giremedim bütün gün.. feci koşturdum hala kendimi eskisi gibi zannediyorum ama değilmişim çoookkk yoruldum günün sonunda zaten her sabah 6da kalkıp 7de maslakta oluyorum şimdi kocam sağolsun yiyecek bişeyler hazırlıyor..
yaaa bu arada ben her yılbaşında bayram ziyareti gibi kayınvaldemlere gitmekten ÇOK ÇOK sıkıldım.. bütün programlarımız mahvoluyor, hep biyere gitmeden önce ne alakaysa onlara uğruyoruzzz

Bugün ben giremedim ya ondan az ilerlemiştir :76:
Dün çok fena kaynatmıştık burayı
Kaç yıllık evlisiniz daha yeni evliyseniz olur böyle teraneler, yok geldiniz gelmediniz

iyiyim canımmm bende yemek yemeden bi girim dedim geçmişe göz attım önemli bişy yok sanırım yemek yiyip döncem hemencik :) sizler nasılsınız naptınız bugün?

kayınvalıde gılın bahcelerı var portakal mandalına allahhhhhhhhhhhhh bır daldım bu gokyuzunu bu kuzuya bu egeye bu yakamozz a bu comely bu bırceeeeeeee hahahaha esım dıo sen kafayı yemısın
deli kız hoşgeldin herkes öğrendi sayılır cinsiyeti bi kaç kişi kaldık öğrenmeyen o talihsizerden bride benim hala öğrenemedim

birce maşallahın var 3 günde bir doktordasın :)) en geç giden benim heralde yarın gidecem ama söylemiycek cinsiyeti diye gidesim yok eşimde haftaya beraber gidelim kesin olsun diyor bende yarın bi gidim söylemezse haftaya yine gideriz dedim çatlıycim yoksa

slmm kizlarrrr nasilsinizzzz bugun bebisimin kalbini duyduk cok sukur doktor karnima bakti oho dedi toplasmis buyuyor dedii cok sukurrr

iyiyim canımmm bende yemek yemeden bi girim dedim geçmişe göz attım önemli bişy yok sanırım yemek yiyip döncem hemencik :) sizler nasılsınız naptınız bugün?

Ben bugün kızımın okuluna ve sağlık ocağına kayıt yaptırmaya (nihayetttt )gittim,
Demir ilacım bitmişti onuda yazdırayım dedim uzun uğraşlarım sonucu yazdırdım, ama dr reçeteyi yanlış yazdığı için alamadım sonra eşim dışardan aldı, beraber eve döndük
Bu arada karnım kocaman çıktı şu anda 6 aylık hamile gibiyim, inşallah fazla şişmem artık
Az kaldı ayın 3 ünden sonra testlerimi yaptırıp dr uma gidicem çok sıkıldım artık bebeğimi görmek istiyorum

ay sorma ya, evhamdan ölüyorum gitmezsem. kendi doktorum diyarbakırda ona her istediğimde gidemiyorum da. evimin karşısında tıp merkezi var. ordaki doktor çok tatlı, istediğin zaman gel diyor her gidişimde. ben de gidiyorum işte:26: eşim benden de beter,haftada bir git işte oraya diyor:) ama iyi oldu gittiğim, huzurla gireceğim yeni yıla. sen de git yarın, insan o gün çok mutlu oluyor:9
slmm kizlarrrr nasilsinizzzz bugun bebisimin kalbini duyduk cok sukur doktor karnima bakti oho dedi toplasmis buyuyor dedii cok sukurrr

slm. kaç haftalık ki seninki? neden yeni duydunuz anlamadım:44:

Niye birşey yazmıyorsunuz yaw
Birceee oğlunun ismini ne koycannn??
Yakamoz yokluğun belli oldu, ne yedin de geldin bu kadar?

bebeğin kaydını yaptırmaya mı gittin canım? ne güzel işte hamile oldugun bell, oluyor ben yemek yediğimde biraz göbek çıkıyor normalde bişy yok sadece ellerimle dokundugum zaman içerde top gibi bişy oldugunu hissediyorum ama görüntüde bi değişiklik yok henüz bende karnımın çıktıgı hamilelikleri giyeceğim zamanları iple çekiyoum git git için rahatlar bebişi gör bizede güzel haberlerini yazarsın

ne güzel hastanenin yakın olması çok iyi oluyor bizim evinde karşısında özel hastahane var üşengeçliğimden hep oraya gidiyorum çok rahat oluyor , bu kadar yakın olmasına ragmen aralıklı gidiyorum seninki gibi şehir dışında olsa doktorum ne kadar sürede bi giderim bilmiyorum yarın gidecem bi görim bebeği söylemezse bile içim rahatlamış olur en azından bakma doktora gitmediğime birazda korkudan gitmiyorum her gün acaba iyimi gidince ya kalbinin atmadıgını görürsem naparım düşünceleri beynimi kemiriyor :26: gittiğimde doktor hareketlerini gösteriyor ben salak gibi kalbi atıyomu diye soruyorum hala hareket eden bebeğin kalbi nasıl atmıycaksa kendimi kalp atışına endekslemişim direk ona bakıyorum hepimizde var o düşünceler malesef zamanla azalır galiba hareketlerini hissetmeye başlayınca anlarız artık iyi olduklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…