seydam gelmişşşşşşş hoşgeldin canımmm nasılsın toparlanabildinmi biraz?
reyhan senin iş karışık biraz :)) olmadı doktora söylersin son adet tarihimi bilmiyorum doğum tarihini neye göre belirliycez diye onlar bilir
Bugün ben giremedim ya ondan az ilerlemiştir :76:
Dün çok fena kaynatmıştık burayı
Kaç yıllık evlisiniz daha yeni evliyseniz olur böyle teraneler, yok geldiniz gelmediniz
Günaydınnn bu arada herkeseee, şimdiden iyi seneleeerrr :) Yeni sene bize bebişlerimizi getirecek o yüzden çok seviyorum yeni yılııı :)
Günaydı arkadaşlar... yeni yılın hepimize uğur getirmesi dileğiyle... göbeğimizdeki uğurlarımıza Allah uzun ömürler versin 40 haftayı göstersin,sağlıklı doğumlar nasip etsin, uyuyan,huzurlu, sağlıklı, iştahlı bebekler olsunlar inşallah.. Allah bebeklerimizi nazarlardan korusun .
Mutlu Yıllar
Aminnnn Öyküm inşallaaah :)))) Bir dahaki yılbaşında kuzularımız da kucağımızda olacak hayırlısıylaa hem de kocaman olmuş olacaklar :)
Günaydınnn bu arada herkeseee, şimdiden iyi seneleeerrr :) Yeni sene bize bebişlerimizi getirecek o yüzden çok seviyorum yeni yılııı :)
Günaydı arkadaşlar... yeni yılın hepimize uğur getirmesi dileğiyle... göbeğimizdeki uğurlarımıza Allah uzun ömürler versin 40 haftayı göstersin,sağlıklı doğumlar nasip etsin, uyuyan,huzurlu, sağlıklı, iştahlı bebekler olsunlar inşallah.. Allah bebeklerimizi nazarlardan korusun .
Mutlu Yıllar
Ay evet 6 aylık falan olcaklar, en bıcırık en şeker zamaları.. ikinci bebek olmasına rağmen ben de eşimde çok heyecanlıyız. ilkinde pek birşey anlamamışız yaa. Bu bizim ustalık eserimiz oldu ondan herhalde
:)))) Ustalık eseri süpermiş :))) Bu arada kimsecikler yok herkesyılbaşı hazırlığında demek ki..
günaydınn en güzel anneler
yep yeni yılınız sağlık,mutluluk,huzur ve istediğiniz herşeyi beraberinde getirsinn
2011 bizim yılımız olacak inşallahh minişlerimizi kucağımıza alacağımız günü iple çekiyoruz
canım o iş biraz zor, ama bi alışsınlar sonrası çok güzel olacak inşallah...kızlar dün bebişimin hediyeleri geldi patik hırka beyaz don:)) eylül nasıl kıskandı benimde aynısından vardı demi anne diye:)) allah dedim napacaz
canım o iş biraz zor, ama bi alışsınlar sonrası çok güzel olacak inşallah...
günaydın herkeseeeeeeeeeeee
Günaydın kızlar.
2011 bolluk, bereket, mutluluk, huzur, para ve en önemlisi sağlıklı bebişlerle gelsin inşallah.
Herkese şimdiden mutlu güzel seneler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?