2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

tmm iste doktor dedi zaten 12 haftalik diye dedim ben bilmiyorum diye amann dogsundaa neysee kafa sisirdimm ben kaciyorumm herkeze iyi gecelrr

Günaydınnn bu arada herkeseee, şimdiden iyi seneleeerrr :) Yeni sene bize bebişlerimizi getirecek o yüzden çok seviyorum yeni yılııı :)

Günaydınnn bu arada herkeseee, şimdiden iyi seneleeerrr :) Yeni sene bize bebişlerimizi getirecek o yüzden çok seviyorum yeni yılııı :)

Günaydı arkadaşlar... yeni yılın hepimize uğur getirmesi dileğiyle... göbeğimizdeki uğurlarımıza Allah uzun ömürler versin 40 haftayı göstersin,sağlıklı doğumlar nasip etsin, uyuyan,huzurlu, sağlıklı, iştahlı bebekler olsunlar inşallah.. Allah bebeklerimizi nazarlardan korusun .

Mutlu Yıllar

Aminnnn Öyküm inşallaaah :)))) Bir dahaki yılbaşında kuzularımız da kucağımızda olacak hayırlısıylaa hem de kocaman olmuş olacaklar :)

Aminnnn Öyküm inşallaaah :)))) Bir dahaki yılbaşında kuzularımız da kucağımızda olacak hayırlısıylaa hem de kocaman olmuş olacaklar :)

Ay evet 6 aylık falan olcaklar, en bıcırık en şeker zamaları.. ikinci bebek olmasına rağmen ben de eşimde çok heyecanlıyız. ilkinde pek birşey anlamamışız yaa. Bu bizim ustalık eserimiz oldu ondan herhalde

günaydın canlarımm...
ne güzel dileklerle başlamışsınız günee..
herkese mutlu sağlıklı huzurlu ve bol kazançlı yıllar dilerim...

:)))) Ustalık eseri süpermiş :))) Bu arada kimsecikler yok herkesyılbaşı hazırlığında demek ki..

:)))) Ustalık eseri süpermiş :))) Bu arada kimsecikler yok herkesyılbaşı hazırlığında demek ki..

Hoşgeldin ege gözümüz yollarda kaldı bugün kimsecikler yok herhalde.. malum yılbaşı hazırlıkları falan.. Bende sabah girim dedim öğleden sonra benimde işlerim var.

Çilekçilek tabi güzelim ustalık eseri, herkese tavsiye ederim.

günaydınn en güzel anneler
yep yeni yılınız sağlık,mutluluk,huzur ve istediğiniz herşeyi beraberinde getirsinn
2011 bizim yılımız olacak inşallahh minişlerimizi kucağımıza alacağımız günü iple çekiyoruz

kızlar dün bebişimin hediyeleri geldi patik hırka beyaz don:)) eylül nasıl kıskandı benimde aynısından vardı demi anne diye:)) allah dedim napacaz

günaydın arkadaşlarrr hepinize hayırlı cumalar ve mutlu yıllar inşallah bir sonraki yılbaşında bebişlerimiz de sağlıkla kucaklarımızda olur...
kayınvalidem sağolsun, kızıma pembe-beyaz renkli uğur böcekli yelek patik takımı örmüştü, onun üstüne şimdi minicik bi pembe yelek ve çift taraflı kapşonlu hırka örüyor...Allah razı olsun ondan valla...hamile değilken de bana örerdi sürekli...maşallah trikotaj gibi kadın 2 günde şipşak...bi kere örneğe bakması yetiyo hemen çıkartıyo valla
akşam olsa da arkadaşlarımız gelseee, sohbet edip eğlensekkk

Günaydın kızlar.
2011 bolluk, bereket, mutluluk, huzur, para ve en önemlisi sağlıklı bebişlerle gelsin inşallah.
Herkese şimdiden mutlu güzel seneler...

Günaydın kızlar.
2011 bolluk, bereket, mutluluk, huzur, para ve en önemlisi sağlıklı bebişlerle gelsin inşallah.
Herkese şimdiden mutlu güzel seneler...

günaydın canım....
yeni sene yeni umutlarla başlıyor ve inşallah çok güzel bir sene olacak . bebişlerimiz bize mutluluk getirecek..
nasılsın cnmm. bebişin nasıl

dün akşam odama kedi girmiş
muzur hayvan yaa her yer pati iziydi.
sabah sabah çamaşırsuyuyla giriştim valla yoruldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…