2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım....
yeni sene yeni umutlarla başlıyor ve inşallah çok güzel bir sene olacak . bebişlerimiz bize mutluluk getirecek..
nasılsın cnmm. bebişin nasıl

Çok iyiyim akşam erken yattım. güzelce dinlendim. Bebişim de çok iyi maşallah. kendimi iyi hissediyorum. sen nasılsın?

kızlar hamileliğimin en güzel günleri galiba. halsizliğim yorgunluğum yok
fazla ağırlaşmadım ohhhh böyle devam eder inşallah.

Valla bomba gibiyim. kırmızı ojelerimi sürdüm süslendim.
yeni yıla hazırım
sen nasılsın?

Ohhh, ohhhhh....Maşallah....
Bizim valla yılbaşına hazırlık akşama olacak...Ben de mini bi elbise aldım,kırmızı...Üzerine de beyaz bi pelerin...Bi de uykumuz gelmezse akşam yılbaşı kutluycaz kızımla...Ama babası çalışıyo....Biraz buruğuz...

ayyy en korktuğum şey kedi dir. hiç sevmem ve tiksinirim..
hayvanlardan nefret ederim. civciv haricinde herşeyden korkarım:))

Günaydın canım,nasılsın....
Kız niye sevmiyon kedileri bakayım...Benim beslediğim bi sokak kedim bile var...Çok severim kedileri...
Hatta şimdi besliyorum diye eşim kızıyo, bebeğe bişey olacak diye, bişey olmaz diyorum ben de...

Valla bomba gibiyim. kırmızı ojelerimi sürdüm süslendim.
yeni yıla hazırım
sen nasılsın?

ayyyy sevsinler senin kırmızı ojelerinini.. bende kırmızı xxxx giyindim:)))))))))
kızımaıada aldım ailecenek giydik:)))))
akşam evde olamayacağımız için erken giyindik:))
ammaaçıklama yaptım heee

ben bacak bacak üstüne zor atıyorum biliyormusun ..
öyle onuncada bebiş kığırdıor sıkışıyor galiba. öyle hoşuma gidiyorki bilerek atıyorum hareket etsin diye:))) sadist miyim neyim ya

ayyy en korktuğum şey kedi dir. hiç sevmem ve tiksinirim..
hayvanlardan nefret ederim. civciv haricinde herşeyden korkarım:))

Tiksinmeyi, korkmayı geçtim Egecim toksoplazmam negatif çıktı. doktor özellikle kedilerden uzak dur dedi.
pis hayvan inat yapar gibi gezmedik yer bırakmamış patileride pis çamurlu. kafayı yedim sabah.
bebek için endişelenmesem bu kadar takılmam.

Eşin ne iş yapıyordu canım. yılbaşı çalışması kötüymüş ama napalım. üzülme sen. telafi edersiniz.

aaaa sen neden geldin dayanamadın mı delii
kırmızı elbise vavvvvvv diyorumm sexsii kadın vamp kadın

Çocuğu sıkıştırma kız. yazık valla. Ben rahat atabiliyorum hala bacak bacak üstüne.
Ailecek donanırsınız inşallah yeni yılda :)
Bende sabah giyindim eve uğramam artık iş çıkışı teyzeme gidicem doğumgününü kutlarız. sonrada eşimin ağabeyine gideriz. program böyle işte.

Yok kız, bu koca göbekle ne seksiliği....
Kim kaybetmiş de ben bulayım...
İşlerim bitti...Dün günısı ve ankastrelerle uğraştım, çok yoruldum yaa...
Allah nasip ederse 15-20 gün içinde yeni evimde olacağım....

Barmen...Eskiden olsa, çalıştığı otele ben de giderdim ama, bu halimle gitmeye mecalim yok,arkadaşlarda olucam ben, o da işte...

Olsun yaa napıcan bebiş iş önemli. Allah sağlık versin de çalışalım.

Sorma yaa bu hatun valla süper :))))

eeee ben demiştim size 4-6 süperrr sonra şişmeler ağırlık uyuyamama ( ama olsun geçici yaaaa

Evet gerçekten de süpermiş. ilk 3 ay işkence gibiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…