günaydın kızlar
herkes iyi mi bakalım
günaydın kızlar
herkes iyi mi bakalım
yafenayım ağzımaçıkıyor artık alevleriyiyim canım mide yanması bende de oluyor ara ara çok rahatsız ederse rennie içiyorum
değişik bişey yemedim bazen oluyor böyle peynir ekmek yedim çay içtim.. Ben akşam döktürcemmdeğişik bişey mii yedin...ben dün akşam hamile olduğumdan beri yemediğim bişey yedim...mahvoldum...kusmaktan helak oldum, hatta eşim korktu, hastaneye falan mı gitsek diye...
Imkanın varsa azıcık kalk dolaş kız, iyi geliyor...
Iki döktürüver yandan yandan...geçer o zaman...
evet annemde der. Ama benim ki kök salacak herhalde yada kıllı bişey olacak gerçi eylülde kıllı doğdu kıpkırmızı doğdu 1-2 aya beyazlaştı :))kızlar yanma arada bende de oluyor. Annem bebek saçlanırken olur diyo ama ne derece doğru bilemedim.
yok cnm selda yok . Acayip endişeliyim..selda girdi mi dün nete..bugün yok ama, belki dün girmiştir...
ayy maşallahhhhhh kuzuya içeride yeni kuzu geliyor :))
doktoruna sorsaydın vickste ilaç deriden emilip kana karışıyor yani grip ilacından farksız
değişik bişey yemedim bazen oluyor böyle peynir ekmek yedim çay içtim.. Ben akşam döktürcemm
evet annemde der. Ama benim ki kök salacak herhalde yada kıllı bişey olacak gerçi eylülde kıllı doğdu kıpkırmızı doğdu 1-2 aya beyazlaştı :))
yok cnm selda yok . Acayip endişeliyim..
saçlanırken mi oluyormş...benimki kel doğacak herhalde...öyle yanma falan olmuyor hiç...
Ya seldayı ben de çok merak ediyorum..inşallah kimsede kötü bişey yoktur ya...endişeleniyorum ama keşke telefonu olsaydı birimizde...
Saçlanırken mi oluyormş...Benimki kel doğacak herhalde...Öyle yanma falan olmuyor hiç...
Ya seldayı ben de çok merak ediyorum..İnşallah kimsede kötü bişey yoktur ya...Endişeleniyorum ama keşke telefonu olsaydı birimizde...
bu telefon olayı süper oldu en azından merakte kalmıyoruz:)) aslında b,r kişide herkesin tel olacak.
günaydın herkese...
güzel Allah'ım inşallah yeni yılda bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla, hayırlarla, mutlulukla, huzurla, almamızı nasip eder...
evet ,ama o kişi de hergün uğryan biri olacak ki, olaylardan habeeri olsun...
Aslında comelyy, benim şirket hattım var,aramam sorun olmaz sürekli ararım bile demişti ama, o da haftada 1 kez ancak giriyor nete...
içinde bulundugumuz haftalar minik bıdıklarımızın sacları cıkıyorrrrr
cok heyecanlı
bir sitede okumustum
Pregnancy and Baby Information - Conceive Fetus Pregnant Labor Birth Timeline diye bir site var cok güzel ama ingilizce
o haftaki ultrason fotoları falanda oluyor
günaydın canım...ben sana hiç denk gelmedim herhalde, hoşgeldin...
Evet ,ama o kişi de hergün uğryan biri olacak ki, olaylardan habeeri olsun...
Aslında comelyy, benim şirket hattım var,aramam sorun olmaz sürekli ararım bile demişti ama, o da haftada 1 kez ancak giriyor nete...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?