2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

iyiyim canım mide yanması bende de oluyor ara ara çok rahatsız ederse rennie içiyorum
yafenayım ağzımaçıkıyor artık alevler

değişik bişey yemedim bazen oluyor böyle peynir ekmek yedim çay içtim.. Ben akşam döktürcemm

kızlar yanma arada bende de oluyor. Annem bebek saçlanırken olur diyo ama ne derece doğru bilemedim.
evet annemde der. Ama benim ki kök salacak herhalde yada kıllı bişey olacak gerçi eylülde kıllı doğdu kıpkırmızı doğdu 1-2 aya beyazlaştı :))

selda girdi mi dün nete..bugün yok ama, belki dün girmiştir...
yok cnm selda yok . Acayip endişeliyim..

Saçlanırken mi oluyormş...Benimki kel doğacak herhalde...Öyle yanma falan olmuyor hiç...
Ya seldayı ben de çok merak ediyorum..İnşallah kimsede kötü bişey yoktur ya...Endişeleniyorum ama keşke telefonu olsaydı birimizde...

egecim , benimde mide yanmam cok oluyor diye rennie duo verdi doktor içiyorum günde 3 kez limitim var ama ihtiyacım olunca içince 1 ya da 2 kez yetiyor

bu telefon olayı süper oldu en azından merakte kalmıyoruz:)) aslında b,r kişide herkesin tel olacak.

günaydın herkese...

güzel Allah'ım inşallah yeni yılda bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla, hayırlarla, mutlulukla, huzurla, almamızı nasip eder...

içinde bulundugumuz haftalar minik bıdıklarımızın sacları cıkıyorrrrr
cok heyecanlı
bir sitede okumustum
Pregnancy and Baby Information - Conceive Fetus Pregnant Labor Birth Timeline diye bir site var cok güzel ama ingilizce
o haftaki ultrason fotoları falanda oluyor

bu telefon olayı süper oldu en azından merakte kalmıyoruz:)) aslında b,r kişide herkesin tel olacak.

Evet ,ama o kişi de hergün uğryan biri olacak ki, olaylardan habeeri olsun...
Aslında comelyy, benim şirket hattım var,aramam sorun olmaz sürekli ararım bile demişti ama, o da haftada 1 kez ancak giriyor nete...

Bacım ben bi türkiş biliyom,bi de azıcık kürdiş o kadar...
İngilizceyse anlamam..Demek kızımın saçları çıkıyor ha...İnşallah rapunzel gibi olur,simsiyah gür saçları olur öykümün...

ya seldayı bende merak ediyorum yarın bir hafta olacak gelmeyeli ama bir sıkıntısı yoktu di mi hamileliği ile ilgili

iyidir umarım
kızlar ben cıkıyorum herkes kendisine iyi baksın

Evet ,ama o kişi de hergün uğryan biri olacak ki, olaylardan habeeri olsun...
Aslında comelyy, benim şirket hattım var,aramam sorun olmaz sürekli ararım bile demişti ama, o da haftada 1 kez ancak giriyor nete...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…