var ya şöyle isim sıralıyorsunuz ya bi kere bile beni yazan olmadı
kendimi çok mu önemsiyorum nedir
noldu canım senin de mi canını sıktılar?
benim de çömez yardımcı sinirimi bozdu. toplantıya gitti gelince ben de onun ağzından burnundan getircem :)
çok dengesiz tipler var valla son jenerasyondan. ne konuşmayı biliyorlar ne saygıyı. bilmiyorlarsa ben öğretirim sorun değil
banane banane banane kıskandım işde banane
Kıskanma kız, delüüüüü........
Senin yerin her zaman ayrı...
anam ben sen anneni arıcağında, sırf meraktan cumartesi işe geldim kız....
Allah bağışlasın ikisini de.ne güzel olmuş bir kız, bir erkek... küçük çocuğu olan bütün arkadaşlarım şimdi bol bol uyu diyor. uykuya da düşkünümdür korkmaya başladım valla:))
slm ben geldim kızlar giremedim yine ama iyiyim merak etmeyin
iş konusunda benımde morelım cok bozukkkkkkkkkkkkk haksızlık yapıyolar valla bu gun konusucam fırsat bulursam ters bısey derse cıkar gıderım ben uye yapayım onlar çakallık peşinde koşsunlar 10,000 satıs yapınca prım alıyoruz zaten maaş 600sırf hamıleyım dıye spor yapıcam dıye gırdım ama 10,000 yapınca maaş 2 ye katlanıyo ben o0cak ayını 8 kişi ile nerden baksan 6 bınle açıyorum ama hanfendı 5 uyemı kesmeye calışıyooooo
ayyyyyyyyyyyyyykafanızı şişirdim morelım sıfır valla rüyama gırdı sözleşmelerın arkasına ismimi yazıyodum ınatlaaaaaaaaaa ite kaka gönül hanımı :95:
aynen banada doğumdan önce bu günlerin kıymetini bil derlerdi aman deyip geçerdim meğeresem ne kadar hakılılarmış .valla biz eşimle inan doğumdan önce çok kavga eden insanlar değildik ama bebek olduktan sonra değişiyor sebebide uykusuzluk insanı sterse bağlıyor resmen bakıyorum da kavgalar hep bu yüzdentabiki her çoçuk bir olmaz bazıları gece uykusu iiidir ama benim sıpa sevmiyor halbuki hem ben hem eşim acayip uykucuuyuz ama çekmemiş bize .bakalım kızım nasıl olucak oğlumda çok uyudum uykucu olur sandım tam tersi oldu .kızdada hiç uyumuyoyorum işallah düşkün olur
Kızım senin geldiğin saat belli olmuyo ki...
Biz ege,ben,fmg,cilekcilek,oykum genelde 8.30 burda oluyoruz saati bildiğimizden merak ediyoruz...Yoksa sürekli girmeyen çok var, mesela comely,bebekpoyraz falan...Ama iyidirler diye merak etmiyoruz...
kuzuuu sabahcı kadrosundan oykum yokkk o nerdeee???:)
yer,m seni ben yaaa:) sen nasıl önemsenmezsin. Bizlerin saatleri belli o yüzden sen girip çıkıyorsun bazen giremiyorsun yaa.. Ben hepinizi önemsiyorum aşkımmvar ya şöyle isim sıralıyorsunuz ya bi kere bile beni yazan olmadı
Kendimi çok mu önemsiyorum nedir
egeee bunlar senın ıyı gunlerın valla:):):):):) daha ooo yandın 2 tane olunca allahtan ıksıde kız daha uslu olurlarr.....
canım benım bak benı unutmamışşşş
Bacım senin de saat belli değil anacım, bazen öğlene dğru falan giriyorsun ya ondan...
Yoksa herkes herkesi merak ediyor...Kimsenin bi ayrıcalığı yok ki, hepimiz de burda tanıştık...
Benim saydığım grup sabah kuşları...
Mesela yakamoz da gece kuşu..Hep geceleri giriyor....
canım özelde de böyle sıkıntılar var malesef. her yerin kendine göre derdi ayrı. insanlarla uğraşmak zor vesselam..slm ben geldim kızlar giremedim yine ama iyiyim merak etmeyin
iş konusunda benımde morelım cok bozukkkkkkkkkkkkk haksızlık yapıyolar valla bu gun konusucam fırsat bulursam ters bısey derse cıkar gıderım ben uye yapayım onlar çakallık peşinde koşsunlar 10,000 satıs yapınca prım alıyoruz zaten maaş 600sırf hamıleyım dıye spor yapıcam dıye gırdım ama 10,000 yapınca maaş 2 ye katlanıyo ben o0cak ayını 8 kişi ile nerden baksan 6 bınle açıyorum ama hanfendı 5 uyemı kesmeye calışıyooooo
canım geçmiş olsun hamilelikte hastalık neymiş geçen hafta gördüm ben de. kendine dikkat et bol bol meyve ye..
bende iyiym akrnımın agrısı hafiften geçti gibi.):):) yaa birileri de beni arasın hahahahah :90::90::90:
sorma canım bizim burda tabiri caizse hepsi varoşşşşş kimseyi asla küçümsemem ama varoşun allahı burdakiler.. Hepsinin allah bela... Versin.. Krolar konuşmaktan acizler. Abla diyorlar abi diyorlar müşterilere:)))))))))
mecburum ama işyerimi sevmiyorum son 6-7 aydır..eski müdürüm gitti herşey bitti.
canım keyfini çıkar bugunun .. Senin sesinde süper yumuşak tatlı sevecen:))) iyi ol yarın işe gidersin..
banada çıkmadı ya:) şansmı var bu konuda(
haydi yavrukuşlar ben öğlen yemeğine kaçar evde kociş bekler öğleden sonra görüşürüüüüüüüüüüüz öptüm
aynen banada doğumdan önce bu günlerin kıymetini bil derlerdi aman deyip geçerdim meğeresem ne kadar hakılılarmış .valla biz eşimle inan doğumdan önce çok kavga eden insanlar değildik ama bebek olduktan sonra değişiyor sebebide uykusuzluk insanı sterse bağlıyor resmen bakıyorum da kavgalar hep bu yüzdentabiki her çoçuk bir olmaz bazıları gece uykusu iiidir ama benim sıpa sevmiyor halbuki hem ben hem eşim acayip uykucuuyuz ama çekmemiş bize .bakalım kızım nasıl olucak oğlumda çok uyudum uykucu olur sandım tam tersi oldu .kızdada hiç uyumuyoyorum işallah düşkün olur
ya ben cok sıkıldım artık dogurmak istiyorummmmmm
dün iki yere gittik bebek görmeye biri 30 biri 20 günlük uff ya bende istiyom yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?