2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

var ya şöyle isim sıralıyorsunuz ya bi kere bile beni yazan olmadı
kendimi çok mu önemsiyorum nedir

Bacım senin de saat belli değil anacım, bazen öğlene dğru falan giriyorsun ya ondan...
Yoksa herkes herkesi merak ediyor...Kimsenin bi ayrıcalığı yok ki, hepimiz de burda tanıştık...
Benim saydığım grup sabah kuşları...
Mesela yakamoz da gece kuşu..Hep geceleri giriyor....

haydi yavrukuşlar ben öğlen yemeğine kaçar evde kociş bekler öğleden sonra görüşürüüüüüüüüüüüz öptüm

slm ben geldim kızlar giremedim yine ama iyiyim merak etmeyin

iş konusunda benımde morelım cok bozukkkkkkkkkkkkk haksızlık yapıyolar valla bu gun konusucam fırsat bulursam ters bısey derse cıkar gıderım ben uye yapayım onlar çakallık peşinde koşsunlar 10,000 satıs yapınca prım alıyoruz zaten maaş 600 sırf hamıleyım dıye spor yapıcam dıye gırdım ama 10,000 yapınca maaş 2 ye katlanıyo ben o0cak ayını 8 kişi ile nerden baksan 6 bınle açıyorum ama hanfendı 5 uyemı kesmeye calışıyooooo

ayyyyyyyyyyyyyy kafanızı şişirdim morelım sıfır valla rüyama gırdı sözleşmelerın arkasına ismimi yazıyodum ınatlaaaaaaaaaa ite kaka gönül hanımı :95:

Kıskanma kız, delüüüüü........
Senin yerin her zaman ayrı...
anam ben sen anneni arıcağında, sırf meraktan cumartesi işe geldim kız....

oyy kıyamam size beeeeeeeeeeeeeeeeeeen öperim senide kaçtım ben geldiğimde burdan başlarım okumaya çok çeneniz düşmesin haaa zor oluyo

Allah bağışlasın ikisini de.ne güzel olmuş bir kız, bir erkek... küçük çocuğu olan bütün arkadaşlarım şimdi bol bol uyu diyor. uykuya da düşkünümdür korkmaya başladım valla:))

aynen banada doğumdan önce bu günlerin kıymetini bil derlerdi aman deyip geçerdim meğeresem ne kadar hakılılarmış .valla biz eşimle inan doğumdan önce çok kavga eden insanlar değildik ama bebek olduktan sonra değişiyor sebebide uykusuzluk insanı sterse bağlıyor resmen bakıyorum da kavgalar hep bu yüzden tabiki her çoçuk bir olmaz bazıları gece uykusu iiidir ama benim sıpa sevmiyor halbuki hem ben hem eşim acayip uykucuuyuz ama çekmemiş bize .bakalım kızım nasıl olucak oğlumda çok uyudum uykucu olur sandım tam tersi oldu .kızdada hiç uyumuyoyorum işallah düşkün olur

Hiç kimse işinden memun değil ya..Allah yardımcın olsun canım...
Valla ben memnunum, ben miyim patron, başımdaki 3 patron mu işçi belli değil...

Ay, inşallah bu uykuya düşkün olur da azıcık rahat edersin...

var ya şöyle isim sıralıyorsunuz ya bi kere bile beni yazan olmadı
Kendimi çok mu önemsiyorum nedir
yer,m seni ben yaaa:) sen nasıl önemsenmezsin. Bizlerin saatleri belli o yüzden sen girip çıkıyorsun bazen giremiyorsun yaa.. Ben hepinizi önemsiyorum aşkımm

egeee bunlar senın ıyı gunlerın valla:):):):):) daha ooo yandın 2 tane olunca allahtan ıksıde kız daha uslu olurlarr.....

yaa çok uslu kıızım var sorma inanılmaz uslu..
Kafamı buluyorsun kız benim kızım cin
adamı bir çarpar ki sorma

kızlar bu arada o kadar uykum varkııı kızım dun cok rahatsızlandı gece 4 de uyandı 8,30 da ancak uyudu mahvoldum burnu tıkandı öksürük elvina emziksiz uyuyamaz ağzına emzık alıyo burnumdan nefes alamıyo içim parçalandı 4 de kalktıkya uyutmaya calısmak yerıne ağlamasın dıye sabah 8,30 a kadar oyun oynadım kendını bıraz ıyı hıssetsın dıye aklım hep evde bu gun

yok canım ayrıcalık yok tabi, ama samimiyet farkı olabilir yani insanın aklına ilk birileri gelir birileri gelmez, o da normaldir yapacak bişey yok :))
ben bi ara giremiyordum da bu ara nolduysa bağlantıda sıkıntı olmuyor giriyorum..

canım özelde de böyle sıkıntılar var malesef. her yerin kendine göre derdi ayrı. insanlarla uğraşmak zor vesselam..

canım geçmiş olsun hamilelikte hastalık neymiş geçen hafta gördüm ben de. kendine dikkat et bol bol meyve ye..

Teşekkür ederim gerçekten çok zormuş yaa insan iyileşemiyor bir türlü.
içim dışım meyve oldu. ilaçta kullanamıyorum.
bebiş etkilenmez inşallah.

bende iyiym akrnımın agrısı hafiften geçti gibi.):):) yaa birileri de beni arasın hahahahah :90::90::90:

Sana da geçmiş olsun canım.

Valla her işyerinde aynı tipler mevcut bence. Numune bulunuyor mutlaka. hele abi abla muhabbetlerine ben de gıcığım. Gereksiz samimiyet hemde müşterilerle. Allah sabır versin ne diyim.
Egecim sesim şuan dönmelere benziyor. ilk önce sesin değişiyor hastalanınca.
Bu arada sabah mesaj atamamamın ve numaranı kaydedemememin sebebi telefonum bozuldu. tuşları basmıyo. msj atamıyorum no kaydedemiyorum 456 tuşları basmıyor :))) miyadı doldu galiba 7 senelik telefon. hatırası var üzülüyorum bozuldu diye.

haydi yavrukuşlar ben öğlen yemeğine kaçar evde kociş bekler öğleden sonra görüşürüüüüüüüüüüüz öptüm

Afiyet olsun canım.

Comely canım kimse sevmiyor işini ama mecburuz anacım. çocuklar rahat büyüsünler diye bu gerizeklaı tipleri çekiyoruz işte..

ya ben cok sıkıldım artık dogurmak istiyorummmmmm
dün iki yere gittik bebek görmeye biri 30 biri 20 günlük uff ya bende istiyom yaa

erkek çocukları daha gazlı oluyormuş, daha da yaramaz oluyorlar zaten. kızın benzemez inşallah abisine:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…