2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bence de tahlil yaptırmadan ilaç kullanma. bana tam idrar tahlili yaptı, lökosit fazla çıktı sonuçlarda ona rağmen bir de idrar kültürü istedi, üreme var mı bakalım boşuna ilaç kullanmış olmayalım diye. üreme çıkmadı kültür sonucunda ilaç da vermedi.

tabi cnm tahlil yapacak ona göre. onlar ultrasonla yumurtalıklarına bakıyorlar akıntıyıo felan görüyorlar.. sen mutlaka git telefonda olmaz..

E tabii tahlil gerekiyor, ne biçim hemşire o öyle, bi alemmiş..

diil mi ya bence de aramazlarsa saat 1e kadar universala gideceğim orda bi baksınlar ozman
ben bi annemi arkadaşına bırakıp geleceğim kızlar görüşürüz:))))

oo kızlar sizin doktorlar doğumu konuşmaya başlamış bizde ne doktor ne de ben doğumun lafını bile etmiyoruz sanki hamileliğim hiç bitmeyecek

biz de etmiyoduk da eşim konuştu sonunda doktorla :) hangi hastanede yapalım vs diye.
bu arada ikili sonucumu öğrendim, 10.000'de 1'in altında dedi.
ilk aradığımda riskli grupta değilsin normal çıkmış sonucun dedi. oranı kaç diye ben sordum. sizin doktorlar da mı böyle kızlar? yani siz sorunca mı söylediler?

evet, sormadıktan sonra iyi diyorlar o kadar...
Ben iyice soruyom ama, anlatıyor o zaman...

oo kızlar sizin doktorlar doğumu konuşmaya başlamış bizde ne doktor ne de ben doğumun lafını bile etmiyoruz sanki hamileliğim hiç bitmeyecek
aynen bizde de hiç konuşulmuyor. bizde genelde kanama konuşulduğu için başka şeylere fırsat kalmıyor zaten:)) ama ben sorsam da bir şey söylemez kesin doktorum, daha erken der.

gözünaydın canım. güzel çıkmış sonucun.

bizde de öyle canım hiç konuşulmuyor herşey vakti geldiğinde konuşuluyor
doktorun huyunu öğrendiğim için sormuyorum zaten hayırlısı olsun hakkımızda hepimiz bi nefeste alalım bebeklerimizi kucağımıza

gözünaydın canım benim doktorum sonuçlara baktı sonucun gayet iyi herşey normal gözüküyo aynen devam ediyoruz dedi diğer arkadaşların söylediği gibi oran falan söylemedi bende sormadım benim için iyi demesi yeterli oluyo rakamsal değerlerden bi şey anlamadığım için bilip evham yapmak istemiyorum genel olraka bütün kontroller bu şekilde oluyo bizde

Günaydın, iyiyiz canım sen nasılsın...

günaydın iyidir sen nasılsın

sağolun fıstıklar ben de iyiyim..odamdaki yeni çömez sinirimi bozdu kendisinden 3 yıl tecrübeliyim yeni nesil hiç saygı maygı bilmiyor valla. bizim çocuklar da böyle olmaz umarım..

evet, sormadıktan sonra iyi diyorlar o kadar...
Ben iyice soruyom ama, anlatıyor o zaman...
iyi bari ya yoksa dedim benimki anlatmıyomu
demir hapını da sordum elevite dahil olarak demir kullanıyo arkadaşım dedim, ben de kullancakmıyım dedim. yok gerek yok arkadaşının anemisi vardır dedi. elevitte yeterli demir var zaten dedi. fazlası bağırsakları zorlar kabızlık yapar vs dedi. tatmin etti beni

bencede erken zaten bunları düşünmek için doğum konusunda sadece bizim isteğimiz değil bebişin isteği de önemli ne de olsa

ben sorsam da dr um bunları zamanı gelince konuşuruz şimdi bugünlerin tadını çıkar diyor ve bende katılıyorum ona

Ayy fmg bugun evinde yayıla yayıla oturacak yatacak ne güzell.
Piyangodan para da çıkmad ki evde oturayım. Bir umudum oydu:)
benide sanki zorla çalıştırıyorlar.. çalışmadığımda da canım sıkılıyor diye mızırdanıyorum:) sorunlu bi tipim ya

valla ege 15 gun evde yattım ıznım vardııı superdı.....
ıse gelmek olum geldı bıde bgn servıslerımız yokkkk ustelık odada da kımse yok ıkı kısıde ızınlı ne sıkıcı bır p.tesıymıs...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…