günaydın kızlar nasılsınız :)
aynen bende sağ ayağım tutmadı az önce oturken kalkerken yaşlılar gibi ah çekip duruyorum oturduğumuz sandalyelerle ilgili bence direk aslında belimizin arkasına yastık vb koymak lazım
dr u aradım tabi ki hemşiresi çıktı bugün yoğun dedi arar dedi sistit isem bugün gelmem gerekmezmi dedim olmazsa telefondan bi ilaç söyler falan dedi bana makul gelmedi enfeksiyonsa tahlil yapması gerekmiyormu ki....
tabi cnm tahlil yapacak ona göre. onlar ultrasonla yumurtalıklarına bakıyorlar akıntıyıo felan görüyorlar.. sen mutlaka git telefonda olmaz..
E tabii tahlil gerekiyor, ne biçim hemşire o öyle, bi alemmiş..
bizde de öyle canım hiç konuşulmuyor herşey vakti geldiğinde konuşuluyoroo kızlar sizin doktorlar doğumu konuşmaya başlamış bizde ne doktor ne de ben doğumun lafını bile etmiyoruz sanki hamileliğim hiç bitmeyecek
oo kızlar sizin doktorlar doğumu konuşmaya başlamış bizde ne doktor ne de ben doğumun lafını bile etmiyoruz sanki hamileliğim hiç bitmeyecek
biz de etmiyoduk da eşim konuştu sonunda doktorla :) hangi hastanede yapalım vs diye.
bu arada ikili sonucumu öğrendim, 10.000'de 1'in altında dedi.
ilk aradığımda riskli grupta değilsin normal çıkmış sonucun dedi. oranı kaç diye ben sordum. sizin doktorlar da mı böyle kızlar? yani siz sorunca mı söylediler?
aynen bizde de hiç konuşulmuyor. bizde genelde kanama konuşulduğu için başka şeylere fırsat kalmıyor zaten:)) ama ben sorsam da bir şey söylemez kesin doktorum, daha erken der.oo kızlar sizin doktorlar doğumu konuşmaya başlamış bizde ne doktor ne de ben doğumun lafını bile etmiyoruz sanki hamileliğim hiç bitmeyecek
biz de etmiyoduk da eşim konuştu sonunda doktorla :) hangi hastanede yapalım vs diye.
ilk aradığımda riskli grupta değilsin normal çıkmış sonucun dedi. oranı kaç diye ben sordum. sizin doktorlar da mı böyle kızlar? yani siz sorunca mı söylediler?
doktorun huyunu öğrendiğim için sormuyorum zaten hayırlısı olsun hakkımızda hepimiz bi nefeste alalım bebeklerimizi kucağımızabizde de öyle canım hiç konuşulmuyor herşey vakti geldiğinde konuşuluyor
Günaydın, iyiyiz canım sen nasılsın...
günaydın iyidir sen nasılsın
iyi bari ya yoksa dedim benimki anlatmıyomuevet, sormadıktan sonra iyi diyorlar o kadar...
Ben iyice soruyom ama, anlatıyor o zaman...
günaydın kızlar.
ben geldim.
günaydın kızlar.
ben geldim.
Ayy fmg bugun evinde yayıla yayıla oturacak yatacak ne güzell.
Piyangodan para da çıkmad ki evde oturayım. Bir umudum oydu:)
benide sanki zorla çalıştırıyorlar.. çalışmadığımda da canım sıkılıyor diye mızırdanıyorum:) sorunlu bi tipim ya
günaydın kızlar.
ben geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?