2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hemşom iyiyiz işte pazartesi nasıl olalım ki..
Sinirliyim valla bugun .. Eve gitmek istiyorum .. Ay ben akşam edene kadar böyle mutsuzum yaa

noldu canım senin de mi canını sıktılar?
benim de çömez yardımcı sinirimi bozdu. toplantıya gitti gelince ben de onun ağzından burnundan getircem :)
çok dengesiz tipler var valla son jenerasyondan. ne konuşmayı biliyorlar ne saygıyı. bilmiyorlarsa ben öğretirim sorun değil

Anammm, ben biletime de bakmadım...Kız belki de zenginim şu an..Bi bakayım bari...

ya eskiden çocuk yoktu yapacak bişey yoktu ev kirlenmiyordu sıkılmıştım. Ama şimdi kızı okula yolla bebeği uyut yedir evi topla yemek yap kız okuldan gelsin bebk ağladı acıktı uyudu derkennnnnn akşam olur yaaa. Yok yok bir an önce benim parlanmam lazım. 3 sene bi borcumuz var bir bitse zaten hayırlısıyla hemen çıkıcam.. Artık sıkılmam vakit kalmaz zaten

hoşgeldiiiiiin nasılsın

Hoşbulduk canım iyi olmaya çalışıyorum. Sen nasılsın?

günaydın geçmiş olsun

Günaydın sağol canım.

Ahhh Egecim sağlık olmayınca evde yatmak işkence oldu valla. Sıkıldım yatmaktan. hiç tadım yok. işe gitmeyi tercih ederdim inan bana.

hoşgeldin canım. geçmiş olsun..

gunaydınnn hısgeldın fmg geçmişolsunnnn

Hoşbulduk kızlar sağolun.

Sizi merakta bıraktığıma çok üzüldüm. Kahvaltımı edip girerim diyordum geç kaldım :)
Sağolsun egecim aradı. nasıl tatlı sesin canım egem benim yaa.

eşim de evde ikimizde hastayız. ev revire döndü. biran önce iyileşmek istiyorum.

Son düzenleme:

ben de ücretsiz izin alıp gitsem mi diyorum valla ne bu elalemin derdini çekiyoruz işyerinde..yazık valla bize erkenden yaşlanıcam diye endişeleniyorum bazen:26: gerçi evde oturmak da bana göre değil alışmışım deli bi tempoya. belki akademisyenlik olabilir. ne güzel makale oku yayın çıkar. ohh..

Ah sorma, bizim de 3 sene borcumuz var..Bitsin ben de çıkıcam hemen işten....Piyango da çıkmamış zaten, çıksa bugünden kaçacaktım...

bende iyiym akrnımın agrısı hafiften geçti gibi.):):) yaa birileri de beni arasın hahahahah :90::90::90:

slm kızlar bende ara ara takip ediyorum ama çok yoğun çalıştığım için yazma fırsatım olmuyor 16 haftalık benim minik te .kısmet olursa kız olucak.1 tanede 22 aylık oğlum var .valla ilk çoçuğu olucak olanlar fırsatı iyi değrelendirin uyku ve dinlenme konusunda ben şu an istesemde dinlenemiyorum ama ilk hamileliğimde deli gibi uyuyodum 36 haftada doğum iznine çıktım 40 haftada doğum yapptım doğana kadar paso uyudum iikide uyumuşum şimdi hayal gibi bana uyumak .ama dünyanın en güzel varlığı onlar uykusuzluğuda herşeyede değer ler

hoşgeldin sende hayırlı ugurlu olsun bende 16 haftalıgım )):):):

bende iyiym akrnımın agrısı hafiften geçti gibi.):):) yaa birileri de beni arasın hahahahah :90::90::90:

Kızım senin geldiğin saat belli olmuyo ki...
Biz ege,ben,fmg,cilekcilek,oykum genelde 8.30 burda oluyoruz saati bildiğimizden merak ediyoruz...Yoksa sürekli girmeyen çok var, mesela comely,bebekpoyraz falan...Ama iyidirler diye merak etmiyoruz...

sorma canım bizim burda tabiri caizse hepsi varoşşşşş kimseyi asla küçümsemem ama varoşun allahı burdakiler.. Hepsinin allah bela... Versin.. Krolar konuşmaktan acizler. Abla diyorlar abi diyorlar müşterilere:)))))))))
mecburum ama işyerimi sevmiyorum son 6-7 aydır..eski müdürüm gitti herşey bitti.

canım keyfini çıkar bugunun .. Senin sesinde süper yumuşak tatlı sevecen:))) iyi ol yarın işe gidersin..

ah sorma, bizim de 3 sene borcumuz var..bitsin ben de çıkıcam hemen işten....piyango da çıkmamış zaten, çıksa bugünden kaçacaktım...

banada çıkmadı ya:) şansmı var bu konuda(

var ya şöyle isim sıralıyorsunuz ya bi kere bile beni yazan olmadı
kendimi çok mu önemsiyorum nedir

Allah bağışlasın ikisini de.ne güzel olmuş bir kız, bir erkek... küçük çocuğu olan bütün arkadaşlarım şimdi bol bol uyu diyor. uykuya da düşkünümdür korkmaya başladım valla:))

banane banane banane kıskandım işde banane

egeee bunlar senın ıyı gunlerın valla:):):):):) daha ooo yandın 2 tane olunca allahtan ıksıde kız daha uslu olurlarr.....

bu bizim yardımcı daha yeni işe başladı hayatında ilk memuriyeti. salak kendince kendini ortaya koyuyor ezdirmiyor, ben onu bi ezerim de haberi yok ne olduğumdan :))) nelerle mücadele ettim 3 yıldır görmediğim denyo çeşidi kalmadı :) ama napalım heryerde böyle. iyi insanlara bakıp idare etcez. profesyonel hayat mecbur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…