Valla sabah burdaydı, geçmişi okuordu, selam vermeden kaçtı ama...
ayy eylülde gece öküsrmeye başladfı. Ben bu kızı bu sene iyileştiremedim. Tam iyileşiyor okuldan kapıyor tekrar başlıyor.. 2 ye kadar öksürdü valla aklında olsun buğusptil yap odaya koy açıyor burnunu..kızlar bu arada o kadar uykum varkııı kızım dun cok rahatsızlandı gece 4 de uyandı 8,30 da ancak uyudu mahvoldum burnu tıkandı öksürük elvina emziksiz uyuyamaz ağzına emzık alıyo burnumdan nefes alamıyo içim parçalandı 4 de kalktıkya uyutmaya calısmak yerıne ağlamasın dıye sabah 8,30 a kadar oyun oynadım kendını bıraz ıyı hıssetsın dıye aklım hep evde bu gun
canm önemli değil cnm biz meraklanınca ararız zaten sıkma kendini..teşekkür ederim gerçekten çok zormuş yaa insan iyileşemiyor bir türlü.
Içim dışım meyve oldu. Ilaçta kullanamıyorum.
Bebiş etkilenmez inşallah.
Sana da geçmiş olsun canım.
Valla her işyerinde aynı tipler mevcut bence. Numune bulunuyor mutlaka. Hele abi abla muhabbetlerine ben de gıcığım. Gereksiz samimiyet hemde müşterilerle. Allah sabır versin ne diyim.
Egecim sesim şuan dönmelere benziyor. Ilk önce sesin değişiyor hastalanınca.
Bu arada sabah mesaj atamamamın ve numaranı kaydedemememin sebebi telefonum bozuldu. Tuşları basmıyo. Msj atamıyorum no kaydedemiyorum 456 tuşları basmıyor :))) miyadı doldu galiba 7 senelik telefon. Hatırası var üzülüyorum bozuldu diye.
Afiyet olsun canım.
yer,m seni ben yaaa:) sen nasıl önemsenmezsin. Bizlerin saatleri belli o yüzden sen girip çıkıyorsun bazen giremiyorsun yaa.. Ben hepinizi önemsiyorum aşkımm
ya ben cok sıkıldım artık dogurmak istiyorummmmmm
dün iki yere gittik bebek görmeye biri 30 biri 20 günlük uff ya bende istiyom yaa
Comely canım kimse sevmiyor işini ama mecburuz anacım. çocuklar rahat büyüsünler diye bu gerizeklaı tipleri çekiyoruz işte..
dün iki yere gittik bebek görmeye biri 30 biri 20 günlük uff ya bende istiyom yaa
kızlar bu arada o kadar uykum varkııı kızım dun cok rahatsızlandı gece 4 de uyandı 8,30 da ancak uyudu mahvoldum burnu tıkandı öksürük elvina emziksiz uyuyamaz ağzına emzık alıyo burnumdan nefes alamıyo içim parçalandı 4 de kalktıkya uyutmaya calısmak yerıne ağlamasın dıye sabah 8,30 a kadar oyun oynadım kendını bıraz ıyı hıssetsın dıye aklım hep evde bu gun
ya kuzu alttakıredemı bakıonnn:)))
buranın muhtarı kesın sensın yaaa:)))
sen varya patronlarını bıle susturursun cnm yaaa
bende sıkıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bu hamilelik beni sıktı. Eylülde sıkılmamıştım ama daha var yaaaaaaaaaa
offfffffffff
Naber kız...
Ben de doğurmak istiyorum artık ya..Yapılan hastalıklı karı muamelesinden bıktım...
bende sıkıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bu hamilelik beni sıktı. Eylülde sıkılmamıştım ama daha var yaaaaaaaaaa
offfffffffff
hoş geldin cnm emıon ol rahat günler bu günler yanı hamişken doğunca okadar cok derdı oluyokmı ağlar nıye ağlıyo derdını anlatamıyo of neyı var ağlamaz neden ağlamıyo sağlıklı bebek ağlar altını üstüne falan filan okadar cok kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kız daha yeni başlıyor hamilelik :)) daha göbüşler bile yeni çıkıyor daha durun :)
bana çok sevimli geliyor bu dönem yaa, gerçi ilk bebiş ondan heralde. şöyle birazcık karnım çıksa, artık hamile olduğum anlaşılsa diye bekliyorum. ha tabi bir de tekmeleri bekliyorum heyecanla :))
ayy eylülde gece öküsrmeye başladfı. Ben bu kızı bu sene iyileştiremedim. Tam iyileşiyor okuldan kapıyor tekrar başlıyor.. 2 ye kadar öksürdü valla aklında olsun buğusptil yap odaya koy açıyor burnunu..
canm önemli değil cnm biz meraklanınca ararız zaten sıkma kendini..
kızlar günaydın..nasılsınızzzzz.....sizleri çok özledim..ama evde pc bpzuk oldundan gelemedim..sizleri hep merak ettim....
ben 6 gündür hastaydım fena halde.yattım.. raporluydum...boğazda enfeksiyon nezle...çok kötüydüm...hemen doktora gittim bebeğime zarar olmaması için..tabi doktor hamiş oldum için ilaç yazamadı.sadece pastil ve boğaz spreyi..ve 5 günlük rapor...kendi doktoruma da göründüm..onayladı...bide parol yazmıştı onu ilk günler içmemiştim..ama 3 gün kulandım.bıraktım.daha iyiym..malesef işteyim tam atlatamadım..ofis buz gibi..ayaklarım donuyor..ısıtıcı kar etmiyor...karnım deli gibi büyüyor bi yandan gerginlikler...ama mutluyum tabi..bebeğim büyüsün..ona bişey olamsın die dua ettim..ama boğazım yüüznden çok acı çektim...çok ağrı çektim...şimdi iyiyim..az kaldı ağrım nezlem..ama dirençsizim..:84:
bu arada 3 lü tarama testimiz temiz çıktı.....
yılbaşınada yetişemedim..geçte olsa iyi yıllarr arkadşlar..bu yık hepimiz için en güzel hediyeler sunuldu..alahım hepimize sağlıkla kavuşturmayı nasip etsin...
bu arada bişey anlatacağım..;
geçen ay gecenin bi vakti eşimi seyreden bi melek gördüm ama aynadan ..kafamı çevirdiğimde yoktu bişey...korkmadım ve uyumaya devam ettim..ama rüya değildi çok eminim..ama gerçekmi rüyamı bilemedim.....ama hamilelerin dua kapıları açık olduğu için böyle şeyler görürlermiş..bol bol dua edin kızlar...
öpüyorum sizi..bende yem eğe geçiyorum...gelriim sonra kendinize iyi bakın benim gibi perişan olmayın..[/B]
ben biraz aceleciyim galiba hemen olsun bitsin istiyorum
göbüş cıkdıkca mutlu oluyorum hep öle kalsın istiyorum ama
öpmek kooklamakda istiyorum ayyy ne güzel duygular bunlar
herseyı güzel ya
kızlar günaydın..nasılsınızzzzz.....sizleri çok özledim..ama evde pc bpzuk oldundan gelemedim..sizleri hep merak ettim....
ben 6 gündür hastaydım fena halde.yattım.. raporluydum...boğazda enfeksiyon nezle...çok kötüydüm...hemen doktora gittim bebeğime zarar olmaması için..tabi doktor hamiş oldum için ilaç yazamadı.sadece pastil ve boğaz spreyi..ve 5 günlük rapor...kendi doktoruma da göründüm..onayladı...bide parol yazmıştı onu ilk günler içmemiştim..ama 3 gün kulandım.bıraktım.daha iyiym..malesef işteyim tam atlatamadım..ofis buz gibi..ayaklarım donuyor..ısıtıcı kar etmiyor...karnım deli gibi büyüyor bi yandan gerginlikler...ama mutluyum tabi..bebeğim büyüsün..ona bişey olamsın die dua ettim..ama boğazım yüüznden çok acı çektim...çok ağrı çektim...şimdi iyiyim..az kaldı ağrım nezlem..ama dirençsizim..:84:
bu arada 3 lü tarama testimiz temiz çıktı.....
yılbaşınada yetişemedim..geçte olsa iyi yıllarr arkadşlar..bu yık hepimiz için en güzel hediyeler sunuldu..alahım hepimize sağlıkla kavuşturmayı nasip etsin...
bu arada bişey anlatacağım..;
geçen ay gecenin bi vakti eşimi seyreden bi melek gördüm ama aynadan ..kafamı çevirdiğimde yoktu bişey...korkmadım ve uyumaya devam ettim..ama rüya değildi çok eminim..ama gerçekmi rüyamı bilemedim.....ama hamilelerin dua kapıları açık olduğu için böyle şeyler görürlermiş..bol bol dua edin kızlar...
öpüyorum sizi..bende yem eğe geçiyorum...gelriim sonra kendinize iyi bakın benim gibi perişan olmayın..[/B]
Bugun maşallahımız var topik kalabalık.
Ben bi yemek yiyim başım fena pazartesi sendromu yaşıyorum..
Bi de gerginim ki niyedir bilinmez..
Haydeee görüşürüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?