ben geldimm... dr um aradı az evvel enefeksiyon olabilir gel dedi ben oğluşu görmeye gideceğim çokta yoğunmuş randevuları bekleyeceğiz artık ne zaman alırlarsa
bodrum gelmişsin ben de bodruma şermin hanıma gidiyorum
dışarda olursan görüşebeliriz
hoşgeldin...
amin, inşallah hepimi sağ salim alırız kucağımıza. bu arada çizelgen 23 hafta gösteriyor. epey ilerdesin sen, ne güzel..
canım selam..noldu hastamı oldun sen??? hım iyi olurdu ama ben epey bi üşüttüm dışarı cıkmasam daha ii olcak..bide bugün ev işleri için kocam burda olcak canım..bidahakine görüşelim mutlkaa...öpüyorum senii..dikkat et kendine..
Yok bitanem 23 hafta sonra doğucam diyo sanırım :)))
geçmiş olsun sana da sistit oldum sanırım kasıklarda ağrı var ve çok sık tuvalete gidiyorum
tamam canım bihahakine görüşürüz zaten ben de şimdi aradım zelihayı 16:30 gibi gel dedi ben de 16:00 gibi çıkarım ozaman t.reisten netleştirdiniz mi ev olayını
bol bol su iç sistitin en iyi ilacı su canım geçmiş olsungeçmiş olsun sana da sistit oldum sanırım kasıklarda ağrı var ve çok sık tuvalete gidiyorum
tamam canım bihahakine görüşürüz zaten ben de şimdi aradım zelihayı 16:30 gibi gel dedi ben de 16:00 gibi çıkarım ozaman t.reisten netleştirdiniz mi ev olayını
merhaba kızlar, ben geldim... Herkes iyidir umarım.. Atamaları yapılan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun diyorum. Benimde kzı haftasonu hastaydı. Okula da gönderidim ama aklım kaldı. Sabah geldim, geçmişi okudum sonra arkadaşım aradı kahvaltıya gidelim dedi, havada çok kötü bende çıktım kahvaltıya gittim, geldim.. Havalar soğudu, hastalıklar başlamış, hasta olanlara acil şifalar... özledik kızımla sizi ..
inşallah önemsiz bir şeydir canım. bak bahaneyle oğluşu da göreceksin:))ben geldimm... dr um aradı az evvel enefeksiyon olabilir gel dedi ben oğluşu görmeye gideceğim çokta yoğunmuş randevuları bekleyeceğiz artık ne zaman alırlarsa
bodrum gelmişsin ben de bodruma şermin hanıma gidiyorum
dışarda olursan görüşebeliriz
slm kızlar. az önce dr dan geldik.3lü tarama için gittim.10 gün sonra sonucu alacam.oğluşum iyiymiş. ALLAH a şükürler olsun.keşke herr gün görebilsek onları
netleştirdik gibi ama bakalım..kısmet son ana kadar herşey degişebilir..bugün belli olur canım..cok cok gecmiş olsun cok kötü bişeydir sistir..ii bak kendine..öptüm
geçmiş olsun sana da sistit oldum sanırım kasıklarda ağrı var ve çok sık tuvalete gidiyorum
inşallah önemsiz bir şeydir canım. Bak bahaneyle oğluşu da göreceksin:))
gözünaydın. Gördüğüm gün ben de çok mutlu oluyorum, bütün gün ağzım açık dolaşıyorum:)
nbr cnm . Sabah gördümbi baktın girdin.. Bizde buralardayız. Kuzunun işi vardı çıktı. Benim yarın kontrolum var. Diğer kızlar brada zaten. Selda yine yok...
Kızına geçmiş olsun. öykümcüm vallahi inan olsun sana ben eylülü hiç iyleştiremedim bu sene tan iyileşiyor bir hafta sonra yine hasta.. Ne olcak bilmiyorumm
öyküm hoşgeldin kızına geçmiş olsun
çok sağol canım içiyorum sabahtan beri 2 lt. su içtim ama benim sıkıntım akşam eve gidince başlıyor bu sefer gece uykum ziyan oluyorbol bol su iç sistitin en iyi ilacı su canım geçmiş olsun
evettt aynennn:)))) bunun için aslında içten içe seviniyorum heheheinşallah önemsiz bir şeydir canım. bak bahaneyle oğluşu da göreceksin:))
aman git canım ihmale ne gerek var.. Evet bol bol su içmek lazım. Illaki herkes oluyor bu meleti. Hadi geçmiş olsun sanada...
aman git canım ihmale ne gerek var.. Evet bol bol su içmek lazım. Illaki herkes oluyor bu meleti. Hadi geçmiş olsun sanada...
okuldan kapıyorlar maalesef, benim kız ilk 6 sene bademcikten dolayı çok çekti okula başlamadan da aldırdım bademciklerini şimdilik rahatım, çok sık hastalanmadı, ilkokula başladı başlayalı ama iki senedirde çocuğa sürekli bağışıklık sistemini güçlendirici ilaç veriyorum bıktım çünkü hastalıklardan. Sen herhangi bir ilaç veriyor musun. Tavsiye ederim. Benim kızın hemen burnu tıkanıyor, hasta olunca, o da çok sıkıntılı valla. Seninki öksürüyormuş dimi.. Ay kıyamam çok zor ya bunların hastalıkları..
okuldan kapıyorlar maalesef, benim kız ilk 6 sene bademcikten dolayı çok çekti okula başlamadan da aldırdım bademciklerini şimdilik rahatım, çok sık hastalanmadı, ilkokula başladı başlayalı ama iki senedirde çocuğa sürekli bağışıklık sistemini güçlendirici ilaç veriyorum bıktım çünkü hastalıklardan. Sen herhangi bir ilaç veriyor musun. Tavsiye ederim. Benim kızın hemen burnu tıkanıyor, hasta olunca, o da çok sıkıntılı valla. Seninki öksürüyormuş dimi.. Ay kıyamam çok zor ya bunların hastalıkları..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?