selammmm güzel haziran anneleriiiiiii...
çok merak ettim hepinizi, okuyorm şimdi yavaş yavaşş..
yeni katılan arkadaşlar hoşgeldinizzz...
çocuğu hasta olanlar, kendisi hasta olanlar varmış aramızda geçmiş olsun , sizede, dikkat edin kendinize, havalar artık hastalık havasıı, aman üşütmeyinnn...
test sonuçlaarını alanlar var onlarada hayırlı olsunnnn.. atladıklarım olmamaıştır inşallah..
veee hepinizeeee mutlu sağlıklı boolll kahkahalı bir yıl olsun, iyi yıllar ve tabii iyi haftalar
merhabalar bende haziran annesi loucam rabbim nasib ederse beş buçuk yaşınada bir kızım var bu ikinci.cinsiyeti henüz belli değil çok merak ediyorum.öyküm bu topiktende merhabalar canım:80:bişiy sorcam arkadaşlar bende mantar var ve iyiyce azdı doktor iki tane fitil verdi ama malesef 1hafta faydasını gördüm tekrar başladı.sirkeyle yıkanıyorum ama malesef sonuç alamadım.bu sorunu yaşayan varmı eğer varsa nasıl iyileştiniz şimdiden teşekkürler
merhabalar bende haziran annesi loucam rabbim nasib ederse beş buçuk yaşınada bir kızım var bu ikinci.cinsiyeti henüz belli değil çok merak ediyorum.öyküm bu topiktende merhabalar canım:80:bişiy sorcam arkadaşlar bende mantar var ve iyiyce azdı doktor iki tane fitil verdi ama malesef 1hafta faydasını gördüm tekrar başladı.sirkeyle yıkanıyorum ama malesef sonuç alamadım.bu sorunu yaşayan varmı eğer varsa nasıl iyileştiniz şimdiden teşekkürler
mrb cnm ben evlendıgımden berı mantardan cekıyorum ama belkı senınkısı hamılelıkten dolayıdır cunku hamılelıktede cok karsılasılıyormus. kesınlıkle vajınal duş yapılmıycakmıs, camasırların hepsı pamuklu ve utulenmesı gerekıyormus... ben bunların hepsını yapıyordum hatta gıtmedıgım doktor kalmadı herkes kesınlıkle esınden deıldır dedıler ama bu hafta anladımkı esımden mıs. esımın bas parmagı sıstı doktora gıttı doktor ılerı derecede mantar enfeksıyonu var demıs sımdı ılac kullanıyor.ona dıorumkı benden uzak dur bı hamılelık bıde mantarı cekemem:):):):)
zaten mantar tedavisi için eşe de tedavi veriyorlar.. onunla çok alakası var, iyileşmeden sürekli bulaşıyor çünkü.. zaten hamilelikte benim doktor kesinlikle korunmasız ( anlarsınız) ilişki önermiyor...
Suzan suziiiii, hoşgeldin kız...
Annen gitti herhalde ha, geldiğine göre...Gittiyse Allah kavuştursun..
Hayırlı olsun canım bebişlerin, tek yumurta ikizimi? Senin ikizse daha bile erken doğabilir belki..
nedenkiiii ? işallah erken olmasın.zamanında doğsun isterim..tabii herşeyin hayırlısı yinede..
nedenkiiii ? işallah erken olmasın.zamanında doğsun isterim..tabii herşeyin hayırlısı yinede..
Aaaa ben bunu bilmiyordummm, iyi oldu öğrendiğimmm.. gerçi pek o taraklarda bezim kalmadı ama :)
kızlar size bişey sorucam..ben 15.haftamın içine yeni girdim ama hala hiçbişey hissetmiyorum..nezman hissetmeye başlarım bi fikri olan varmı
İkizler birkaç hafta erken doğuyor ya genellikle onu kastediyor Öyküm sanırım.. Hatta ikiz olunca doğum izni bile daha farklı değil mi?
hoşbuldukk kuzumm.. nasılsın bakalımm.. nazlı öykü hanm nasıl? bence sen iki sim düşünürsen 2. isim nazlıda olabilir hee.. kuzunun nazlı kzıııııı...
annem 2 gün kaldı yılbaşından önce de gitti canmmmdün akşamda babamla geldiler yine, yakın deil evlerimiz ama uzakta deil, ben avrupa yakasındaym annem anadolu.. bunada şükürrr tatlıımmm
canım sen gelmiycektin hanii..canım ya, eylül hasta onun stresi sıkıntısı seni de etkiliyor..bi de kendin de yeni yeni iyileşiyorsun, ondan böyle...yarın seldanın kara salısı...belki iyi haberlerle gelir de seviniriz...hem sana da iyi gelir iyi haberlr..
kızlar size bişey sorucam..ben 15.haftamın içine yeni girdim ama hala hiçbişey hissetmiyorum..nezman hissetmeye başlarım bi fikri olan varmı
canım sen gelmiycektin hanii..
Ya yok kuzu bilmiyorum burada ki haksızlıkla beni çok geriyor. Bugun çok gıcığım buraya.. Mesela izin kağıdı veriyoruz dışarı çıkarken müdürün yandaşları vermiyor bizim bi sürü kağıdımız oldu onlar sanki burada gibi hissettirmiyorlar izin aldıkalrını .. Bu gibi şeyler beni soğuttu..
Başımın ağrısıda gerginlikten ..aman sıkmıyım seni. Ne yaptın eşyamı aldın kız anlatasanaa...:)))
ya anlıyorum ben seni..herkese eşit muamele yapılmaması insanı deli ediyor...yine de takmamaya çalış, hamilesin zaten sinirler bozuluyor...
Beni hele hiç sorma, günısıcı gelecekti takacaktı, otobüse bindim gittim, geldi adam tam takıyo, dedim bu benim günısı değil...olurmu hanfendi dedi..hayır dedim değil...aradık adamı, gerçekten de değilmiş...
Ben pahalısını almıştım, bunlar ucuzunu getirmişler..cumartesi gelin dedim artık..iyiki eşim değil de ben vardım başlarında, o kesinlikle anlamazdı....sinir oldum, anlamasam ucuzunu kakalıyacaklar bana....
Valla iyi olmaya çalışıyorum, yine bulantılar başladı gerçekten de kızım çok nazlı teyzesi...
İyi yakınmışsınız, hiç olmazsa aynı şehirdesiniz...Biz ne yapalım, en son temmuzda gördüm anacığımı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?