2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selammmm güzel haziran anneleriiiiiii...

çok merak ettim hepinizi, okuyorm şimdi yavaş yavaşş..
yeni katılan arkadaşlar hoşgeldinizzz...
çocuğu hasta olanlar, kendisi hasta olanlar varmış aramızda geçmiş olsun , sizede, dikkat edin kendinize, havalar artık hastalık havasıı, aman üşütmeyinnn...
test sonuçlaarını alanlar var onlarada hayırlı olsunnnn.. atladıklarım olmamaıştır inşallah..

veee hepinizeeee mutlu sağlıklı boolll kahkahalı bir yıl olsun, iyi yıllar ve tabii iyi haftalar

Suzan suziiiii, hoşgeldin kız...
Annen gitti herhalde ha, geldiğine göre...Gittiyse Allah kavuştursun..

mrb cnm ben evlendıgımden berı mantardan cekıyorum ama belkı senınkısı hamılelıkten dolayıdır cunku hamılelıktede cok karsılasılıyormus. kesınlıkle vajınal duş yapılmıycakmıs, camasırların hepsı pamuklu ve utulenmesı gerekıyormus... ben bunların hepsını yapıyordum hatta gıtmedıgım doktor kalmadı herkes kesınlıkle esınden deıldır dedıler ama bu hafta anladımkı esımden mıs. esımın bas parmagı sıstı doktora gıttı doktor ılerı derecede mantar enfeksıyonu var demıs sımdı ılac kullanıyor.ona dıorumkı benden uzak dur bı hamılelık bıde mantarı cekemem:):):):)

canım senin de kan pıhtılaşması ile ilgili sorunun vardı dimi.. hoşgeldin bu topiğe, burası çok eğlenceli... bakalım senin kız mı, erkek mi bende merak ediyorum. ne zaman belli olcak ya.. Bu arada ben ilk gebelikte sorun yaşamıştım mantardan dolayı, ama fitil işe yaramıştı bende. Birde o zamanlar intim temizliği için bir şey vermişti doktorum onunla yıkanıyordum. hala da kullanırım onu zaman zaman. tavsiye edrim.

zaten mantar tedavisi için eşe de tedavi veriyorlar.. onunla çok alakası var, iyileşmeden sürekli bulaşıyor çünkü.. zaten hamilelikte benim doktor kesinlikle korunmasız ( anlarsınız) ilişki önermiyor...

zaten mantar tedavisi için eşe de tedavi veriyorlar.. onunla çok alakası var, iyileşmeden sürekli bulaşıyor çünkü.. zaten hamilelikte benim doktor kesinlikle korunmasız ( anlarsınız) ilişki önermiyor...

Aaaa ben bunu bilmiyordummm, iyi oldu öğrendiğimmm.. gerçi pek o taraklarda bezim kalmadı ama :)

Suzan suziiiii, hoşgeldin kız...
Annen gitti herhalde ha, geldiğine göre...Gittiyse Allah kavuştursun..

hoşbuldukk kuzumm.. nasılsın bakalımm.. nazlı öykü hanm nasıl? bence sen iki sim düşünürsen 2. isim nazlıda olabilir hee.. kuzunun nazlı kzıııııı...

annem 2 gün kaldı yılbaşından önce de gitti canmmm dün akşamda babamla geldiler yine, yakın deil evlerimiz ama uzakta deil, ben avrupa yakasındaym annem anadolu.. bunada şükürrr tatlıımmm

kızlar size bişey sorucam..ben 15.haftamın içine yeni girdim ama hala hiçbişey hissetmiyorum..nezman hissetmeye başlarım bi fikri olan varmı

nedenkiiii ? işallah erken olmasın.zamanında doğsun isterim..tabii herşeyin hayırlısı yinede..

İkiz gebelik yaşayan arkadaşlarım oldu da, tabi illa erke olcak diye bir durum yok ama genelde daha erken geliyorlar.. En fazla 38. haftayı gören oldu. şimdiye kadar duyduğum gebeliklerde..

kızlar size bişey sorucam..ben 15.haftamın içine yeni girdim ama hala hiçbişey hissetmiyorum..nezman hissetmeye başlarım bi fikri olan varmı

canmm sen ikiz bebiş annesisimisin, maşaallah sana, benmde ablamın var ikizleri, çok tatlı oluyorlar, birbirleriyle iletişimleri, giyimleriii, oyyy Allah kucağına almayı nasip etsinn..

ilk bebişlerinse hissetmemen çok normal canm, bende 16 dayım ama tık yok , keşke hissetsem diye öle bekliyorum ama nerdeeee.. dr um 20. hafta diyor..

Valla iyi olmaya çalışıyorum, yine bulantılar başladı gerçekten de kızım çok nazlı teyzesi...
İyi yakınmışsınız, hiç olmazsa aynı şehirdesiniz...Biz ne yapalım, en son temmuzda gördüm anacığımı..

canım sen gelmiycektin hanii..
Ya yok kuzu bilmiyorum burada ki haksızlıkla beni çok geriyor. Bugun çok gıcığım buraya.. Mesela izin kağıdı veriyoruz dışarı çıkarken müdürün yandaşları vermiyor bizim bi sürü kağıdımız oldu onlar sanki burada gibi hissettirmiyorlar izin aldıkalrını .. Bu gibi şeyler beni soğuttu..
Başımın ağrısıda gerginlikten ..aman sıkmıyım seni. Ne yaptın eşyamı aldın kız anlatasanaa...:)))

ben bile 2.çocuğum olmasına rağmen arada hisssediyorumm

Ya anlıyorum ben seni..Herkese eşit muamele yapılmaması insanı deli ediyor...Yine de takmamaya çalış, hamilesin zaten sinirler bozuluyor...
Beni hele hiç sorma, günısıcı gelecekti takacaktı, otobüse bindim gittim, geldi adam tam takıyo, dedim bu benim günısı değil...Olurmu hanfendi dedi..Hayır dedim değil...Aradık adamı, gerçekten de değilmiş...
Ben pahalısını almıştım, bunlar ucuzunu getirmişler..Cumartesi gelin dedim artık..İyiki eşim değil de ben vardım başlarında, o kesinlikle anlamazdı....Sinir oldum, anlamasam ucuzunu kakalıyacaklar bana....

aaa iyiki sen gitmişsin erkek ler daha dikkatsiz. Bu arada cahilliğime ver günısı dediğin ne dir. Buralarda yok ta

ben yerim oo nazlı kızııı...
ayyy canm yaa geçecek bunlar, sabredelim, nazlı kızın güçlü annesisin sen.. benimde buralar mide bulantım geliyo ara ara, ama ben kullandığım ilaçlara demir ve elevite bağlıyorm. ama hatırladığım kadarıyla sen hiçbi ilaç kulllanmıyodn dimi.. senin bünyenden demek ki canm yaa.. inşallah püff der gider bulantın..
anneciğin inşallah yakında gelir canm, sizde kavusursunuz inşallah tez zamanda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…