16+3 teyim ben canım aramız azmış seninle dörtlü testimi yaptırıcam hatta bu hafta sonuna doğru ikili üçlü yapmadı benim doktor inş bi problem çıkmaz :26:evet ya ben de yazdıktan sonra fark ettim:) 23ü görünce gerisine bakmamıştım. sonra baktım dediğin gibiymiş.
cnm benim öyle sürekli kullandığım ilaç yok olmasında zaten.. Ben ateş harici asla ilaç vermem antiyobitikte zorunlu olmadıkça kullanmam.benimkininde hemen öksüürk başlıyor sonra geceleri bizi mahvediyor.. Pekmez veriyorum günde bir tatlı kaşığı ne biliyim doğal yolla geçsin istiyorumm
aslında sistitin en iyi ilacı proteinmiş, bana da yıllar önce bir doktor söylemişti. bol bol kırmızı et ye geçer canım, ama tabi mutlaka dı-oktora git, hamilelikte idrar yolu enfeksiyonları çok önemli. Benim doktorum 16.haftada akıntıyı kontrolr-etti, bişey yok dedi ama tedbir olarak, bir ilaç verdi, fitil gibi birşey haftada bir gün kullan florayı düzenler dedi. Beni inanılmaz rahatlattı. nfeksiyonları da engelliyormuş.
öyküm geçmiş olsun canım çocuklar hasta olunca bir başka onlar olmasınlar biz olalım diye bakıyoruz gözlerine bi an evvel iyileşir inşallah okullrda hastalık çok kolay geçiriyor dediğin gibi en güzeli bağışıklık güçlendirici yiyecekler pekmez arı poleni arı sütü bunlar çok faydalı
aaa öğrendiğim ii oldu teşekkür ederim bu ara benim bulantılar hafif hafif yine başladı öğlende proteinli bi gıda vardı yiyemedim ama yumurtada vardı sanırım protein en azından oradan temin etmiştir
ilaç mükemmelmiş akıntıdan dolayı aslında heran açığız enfeksiyonu hamilelik kategorisi nasıl peki ilacın keşke burda yazabilsen ama yazamıyoruz sanırım
teşekkür ederim sen nasıl oldun grip mi? sende dikkat et canım bol bol mandalina takviyesi yap
hayırlısı olsun canım inşallah en içine sinen olur
bodrumda da yağmur varmı bu arada:)))
teşekkür ederim öyküm not ettim gidince sorayım
kıslar ben yavaş yavaş çıkayım bi arkadaşımın da adeti 8 gün falan geçti onada kan testi yaptıracağız inşallah teyze olurumm bende onun için dua edermisiniz rica etsem:)))))
öptüm herkesi
biz büyüklerde hasta oluyruz bu havalarda pis bir hava var. Kar yağacakki temiz bir hava olsun. Ama baya mikroplu bir hava
selam kızlar
aranıza yeni katıldım..bende haziran annesi olcam işallah..doktorum 24 haziran dedi :))
bu arada benim ikiz bebeklerim olcak..ikiside erkekmiş ..öğrendik cinsiyetlerini..
15.haftanın içindeyim..hepinizi öpüyorummm
selam kızlar
aranıza yeni katıldım..bende haziran annesi olcam işallah..doktorum 24 haziran dedi :))
bu arada benim ikiz bebeklerim olcak..ikiside erkekmiş ..öğrendik cinsiyetlerini..
15.haftanın içindeyim..hepinizi öpüyorummm
selam herkese ben geldiiiiiiiiiiiiiiiim.. Yeni gelen anne adaylarımıza hoşgeldin diliyoruuuuuuuuuuuuum
hoşgeldin fıstıkım
ya başım fena ağrıyor gözümü açamıyorum ..
Bugun geçmeli geçmeli yarın olmalı hemen
kötüyüm bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ya son zamanlarda hep problemli olduğumun farkındaym kızlar sizide bunaltıyorum ama beni azad etsinler istiyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?