2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende ilaç sevmezdim ama gerekli oluyor, zaten bunlar bitkisel şeyler valla ben çok faydasını gördüm. Ben bademcikler iltihaplı olduğu için mecburen hep kullandım antibiyotik, çünkü iltihaplı olunca kalbe akma riski oluyor, iltihabın. 2 senedir antibiyotik bende kullanmadım Allah a şükür ama hastalanması da feci olur şimdilerde, okuldanda kalır. içinde ekinezya, çinko falan olan şeyler veriyorum zaten 3 şişe içiriyorum tüm kış boyunca, benimde doktorum pek sevmez bu tip şeyleri ama artık benim ısrarıma dayanamayıp vermişti. Ya nebileyim aslında sende haklısın ama hastalanıncada çok perişan oluyorlar, hasta olmalarındansa önlem almak benim işime geliyor. Öksürükte çok sinir bozucudur herhalde, benim kız hiç öksürmedi şimdiye kadar, hep burun tıkanıklığı, bademcik tarzı şeyler yaşadı. Aman onlar hasta olmasınlarda biz hasta olalım razıyım

aaa öğrendiğim ii oldu teşekkür ederim bu ara benim bulantılar hafif hafif yine başladı öğlende proteinli bi gıda vardı yiyemedim ama yumurtada vardı sanırım protein en azından oradan temin etmiştir
ilaç mükemmelmiş akıntıdan dolayı aslında heran açığız enfeksiyonu hamilelik kategorisi nasıl peki ilacın keşke burda yazabilsen ama yazamıyoruz sanırım

Sağol canım teşekkür edrim, ben çok kötü oluyorum o hastalanınca zaten, etrafında dört dönüyorum ama valla çok faydası oluyor bence vitaminlerin falan. En azından bizde işe yaradı. Bazı doktorlar çocuğun bağışıklık sistemiyle oynamayın diyorlar ama napalım, yedikleri içtikleri hep suni şeyler, onun için desteğe ihtiyaç var diye düşünüyorum.

slm haziran anneleri ben temmuz annelerindeyim ama büyük bi cogunlukla haziranda olabilir cunku 04/07/2010 veriyor sıcaklardan dolayı 38 yda 39 haftam 21 haziran la 28 haziran arası yani ya ikizler ya yengec hepinizin hamileligi ii gecer inş.öptüm sizi

İlaç Gynofit canım, sende gidince doktoruna bir sor bence. ben ilk hamilelikte iki kez idrar yolu enfeksiyonu geçirmiştim, antibiyotikte kullanmıştım, onun için bu ilaç içimi rahatlattı. benim doktor biraz fazla titiz zaten, hamilelikte mantar için falanda fitil gibi şeyler veriyorlar zaten. Tabi doktoruna danış istersen sende.

teşekkür ederim öyküm not ettim gidince sorayım
kıslar ben yavaş yavaş çıkayım bi arkadaşımın da adeti 8 gün falan geçti onada kan testi yaptıracağız inşallah teyze olurumm bende onun için dua edermisiniz rica etsem:)))))
öptüm herkesi

teşekkür ederim sen nasıl oldun grip mi? sende dikkat et canım bol bol mandalina takviyesi yap
hayırlısı olsun canım inşallah en içine sinen olur
bodrumda da yağmur varmı bu arada:)))

ay nette problemim var gec okuyom..evet var canım yagmur..öksürük oldum grip de degil de deli gibi öksürük var pekmez falan içiyorum gecer inşlhh.hadi hayırlı haberlerle gel öpüyorum seni..

selam kızlar

aranıza yeni katıldım..bende haziran annesi olcam işallah..doktorum 24 haziran dedi :))

bu arada benim ikiz bebeklerim olcak..ikiside erkekmiş ..öğrendik cinsiyetlerini..

15.haftanın içindeyim..hepinizi öpüyorummm

ayy inşlalhhh olmuşturrrrr hadi bakalım güzel haberlerle gelin

biz büyüklerde hasta oluyruz bu havalarda pis bir hava var. Kar yağacakki temiz bir hava olsun. Ama baya mikroplu bir hava

Evet havalardan bence de, ben 3 kez hastalandım zaten bu sene. Kolay kolay hasta olmazdım aslında. hep bu havalar mahfetti bizi.

selam herkese ben geldiiiiiiiiiiiiiiiim.. yeni gelen anne adaylarımıza hoşgeldin diliyoruuuuuuuuuuuuum

Hayırlı olsun canım bebişlerin, tek yumurta ikizimi? Senin ikizse daha bile erken doğabilir belki..

hoşgeldin cnmm hayırlı olsun cnm bebişlerin. Inş sağlıklıca kucağına alırsın

selam herkese ben geldiiiiiiiiiiiiiiiim.. Yeni gelen anne adaylarımıza hoşgeldin diliyoruuuuuuuuuuuuum

hoşgeldin fıstıkım

ya başım fena ağrıyor gözümü açamıyorum ..
Bugun geçmeli geçmeli yarın olmalı hemen
kötüyüm bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ya son zamanlarda hep problemli olduğumun farkındaym kızlar sizide bunaltıyorum ama beni azad etsinler istiyorummmm

merhabalar bende haziran annesi loucam rabbim nasib ederse beş buçuk yaşınada bir kızım var bu ikinci.cinsiyeti henüz belli değil çok merak ediyorum.öyküm bu topiktende merhabalar canım:80:bişiy sorcam arkadaşlar bende mantar var ve iyiyce azdı doktor iki tane fitil verdi ama malesef 1hafta faydasını gördüm tekrar başladı.sirkeyle yıkanıyorum ama malesef sonuç alamadım.bu sorunu yaşayan varmı eğer varsa nasıl iyileştiniz şimdiden teşekkürler

Canım ya, eylül hasta onun stresi sıkıntısı seni de etkiliyor..Bi de kendin de yeni yeni iyileşiyorsun, ondan böyle...Yarın seldanın kara salısı...Belki iyi haberlerle gelir de seviniriz...Hem sana da iyi gelir iyi haberlr..

fıstıklar selam öğlen haber vermeden çıkmak zorunda kaldım.
yemek yedik geldik bebişimle..çok acıkmışız :)) ama şimdi de midem bulanıyor.
demir hapına başladığımdan beri bulantı yaşıyorum.
biraz çalışmam lazım şimdi. tekrar gelirim inş.
öpüyorum herkesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…