2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aaa iyiki sen gitmişsin erkek ler daha dikkatsiz. Bu arada cahilliğime ver günısı dediğin ne dir. Buralarda yok ta

valla ege saol , iyiki sordun canm .. bende öleeee düşünüyodm ne bu diyee... gülmeyin sakın bişi dicemmm ..antalyada görmüştm, şu çatılardaki şezlonga benzer şeyler mii

Evet ben ilaç kullanmıyorum...Ama ilk doktorum vücudun bebeği reddediyor demişti...Bilmiyorum ondan mı ki...Sonra bıraktım zaten o doktoru...
2-3 gündür var da bugün iyice arttı, belki de üşüttüm tam bilmiyorum...
Annem ancak doğumda gelecek çalışıyo çünkü...Sen anneni görünce benim yerime de öpüver bol bol...

valla ege saol , iyiki sordun canm .. bende öleeee düşünüyodm ne bu diyee... gülmeyin sakın bişi dicemmm ..antalyada görmüştm, şu çatılardaki şezlonga benzer şeyler mii

Anacım ciddi mi diyorsunuz ya, burda her eve takarlar mutlaka...Evet antalyadaki çatıdaki şeyler canım...Onlar oluyo da, bilmemeniz de bana çok tuhaf geldi...
Kız bizim kira evlerinde bile oluyor mutlaka...Daha eve oturmadan ilk o taktırılır..

Kızlar size doyum olmaz ben çıkıyorum, kızıma yemek yapayım bari, fazla kaynatmayın ya sonra okuması zor oluyor

iyi olmuş canm o dr u bıraktığın, bende böle olumsuz konusanlara sinir olurum, bak hanii redetme bişi yok işte.. Allaha şükür.
dr. un senin ihtiyacın yok diye vermedi bence.. onlar kandan anlıyolar herşeyi.. bak mesela benm dr. balık yağına başlattı beni, belkide hiç balık yemiyorum ondandır ben öle düşünüyormm..

balık yağını kullanan başka varmıı kızlar aranızda..

kız güneş enerjisi...çatıya takıyorlar ya,sıcak su için...
Burda hep günısı diyoruz biz,ağız alışkanlığı..

valla ege saol , iyiki sordun canm .. Bende öleeee düşünüyodm ne bu diyee... Gülmeyin sakın bişi dicemmm ..antalyada görmüştm, şu çatılardaki şezlonga benzer şeyler mii

allah allah burda nerde görelim ne gülüyon kıızm. Peki kışın ne işe yarıyor. Yazın sıcaksu içinde kışın????

buarada kuzucum unutmusum.. annemi öpcem senin içinde sözz.. canm benm.. doğuma gelicek annecin seninde, hem öyküne kavusursun hem anneciğine iştee

ay ne kadar da güzel herkes burda bende geldim artık paylaşalım duygularımızı ...
Birde şu mantar geçse herşey dahada güzel olacak ama :..

allah allah burda nerde görelim ne gülüyon kıızm. Peki kışın ne işe yarıyor. Yazın sıcaksu içinde kışın????

Valla burda kışın da oluyo sıcak su..Günde 1 saat güneş görse koca kazan ısınıyor, sürekli sıcak su oluyor...Bir de elektrik takıyorlar zaten, hiç güneş olmayan günlerde hava kapalıysa, elektrik düğmesine basıyorsun, yarım saatte ısınıyor, termosifon gibi..Sonra kapatıyorsun, sıcak suyun yine hazır...Sıcak suya para vermiyoruz yani biz..Termosifon, şofben falan kullanmıyoruz, sürekli sıcak su..

ay ne kadar da güzel herkes burda bende geldim artık paylaşalım duygularımızı ...
Birde şu mantar geçse herşey dahada güzel olacak ama :..

geçer cnm normaldir mantar olması. Fitil verdi banada dr 2 kutu haftada 2 kere koydum tek kullanımlık birtane var. şimdi geçti... Sorun etme o kadar.. Dr kontrolünde ol ama muhakkak...

ne kadar güzel bişey bizim burda :) olamaz ki burada ne yaz belli ne kış allahaşkına yazlar kurak ve sıcak kışlar soğuk yine kurak geçmeye başladı. Iklim değişti.. Yazında nemden başka bişey yok... Bu yaz side deydik. Keşke seni ozaman tanısaydım görüşürüdük

Görüşürdük valla..Olsun kız, yine gelirsiniz...
Belli olmaz, biz oralara geliriz...Bütün herkesi toplarız kuzu geldi diye, buluşma yaparız..
Dediğin gibi iklim değişti, hangi mevsimin nasıl olacağı belli olmuoyr...Bi bakıyorum yağmur yağıyor, 1 haftta dinmiyor, bi bakıyorum kış günü öyle bi hava varki neredeyse kısa kollularla gezilecek...
Zaten buralarda çok vardır kışın tişört giyen..Azıcık güneş gördü mü, millet yaz geldi sanıyor...

Paylaşırız tabi canım..Ama mantarı ihmal etme, git doktoruna...İnşallah biran önce geçer.

sağol canımmm
gittim de canım önce krem verdi geçmedi sonrada top şeklinde fitil verdi kullandım yine geçmeyince aradım tekrar al o fitilden dedi ama yine geçmedi....aradım gel dedi alttan bakacak diye gitmedim ..
ama bi arkadaşım var ebe hemşirr o bana papatya suyuyla yıka dedi onu deniyorum bakalım iyi geldi sanki zaten cuma günü kontrolüm var gidince artık geçmemiş olursa doktora söyliyecem baksın bir çok korkuyorum alttan muayene olmaktan

ege koptm valla.. ''yazlar kurak ve sıcak kışlar soğuk yine kurak'' alemsin valla.. ama bi taraftanda doru yani... lapa lapa kar göremicez artık eskisi gibi.. 4 mevsim yaşanıyormuş güyaa peaahh... 3 yapalım biz onu...:)) antalyadaki bu sistemde süpermiş hanii.. tasarruff harika..

bu arada bende sidediydim bu yazz..barutta.. demeden geçemedim :))))

Bu yaz yaz tatili rüya olur bize di mi :)) Yaa bu bebekler en erken ne zaman denize sokulurlar acabaa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…