aaa iyiki sen gitmişsin erkek ler daha dikkatsiz. Bu arada cahilliğime ver günısı dediğin ne dir. Buralarda yok ta
Valla iyi olmaya çalışıyorum, yine bulantılar başladı gerçekten de kızım çok nazlı teyzesi...
İyi yakınmışsınız, hiç olmazsa aynı şehirdesiniz...Biz ne yapalım, en son temmuzda gördüm anacığımı..
aaa iyiki sen gitmişsin erkek ler daha dikkatsiz. Bu arada cahilliğime ver günısı dediğin ne dir. Buralarda yok ta
ben yerim oo nazlı kızııı...
ayyy canm yaa geçecek bunlar, sabredelim, nazlı kızın güçlü annesisin sen.. benimde buralar mide bulantım geliyo ara ara, ama ben kullandığım ilaçlara demir ve elevite bağlıyorm. ama hatırladığım kadarıyla sen hiçbi ilaç kulllanmıyodn dimi.. senin bünyenden demek ki canm yaa.. inşallah püff der gider bulantın..
anneciğin inşallah yakında gelir canm, sizde kavusursunuz inşallah tez zamanda...
valla ege saol , iyiki sordun canm .. bende öleeee düşünüyodm ne bu diyee... gülmeyin sakın bişi dicemmm ..antalyada görmüştm, şu çatılardaki şezlonga benzer şeyler mii
Evet ben ilaç kullanmıyorum...Ama ilk doktorum vücudun bebeği reddediyor demişti...Bilmiyorum ondan mı ki...Sonra bıraktım zaten o doktoru...
2-3 gündür var da bugün iyice arttı, belki de üşüttüm tam bilmiyorum...
Annem ancak doğumda gelecek çalışıyo çünkü...Sen anneni görünce benim yerime de öpüver bol bol...
Kızlar size doyum olmaz ben çıkıyorum, kızıma yemek yapayım bari, fazla kaynatmayın ya sonra okuması zor oluyor
kız güneş enerjisi...çatıya takıyorlar ya,sıcak su için...
Burda hep günısı diyoruz biz,ağız alışkanlığı..
valla ege saol , iyiki sordun canm .. Bende öleeee düşünüyodm ne bu diyee... Gülmeyin sakın bişi dicemmm ..antalyada görmüştm, şu çatılardaki şezlonga benzer şeyler mii
anacım ciddi mi diyorsunuz ya, burda her eve takarlar mutlaka...evet antalyadaki çatıdaki şeyler canım...onlar oluyo da, bilmemeniz de bana çok tuhaf geldi...
Kız bizim kira evlerinde bile oluyor mutlaka...daha eve oturmadan ilk o taktırılır..
Evet ben ilaç kullanmıyorum...Ama ilk doktorum vücudun bebeği reddediyor demişti...Bilmiyorum ondan mı ki...Sonra bıraktım zaten o doktoru...
2-3 gündür var da bugün iyice arttı, belki de üşüttüm tam bilmiyorum...
Annem ancak doğumda gelecek çalışıyo çünkü...Sen anneni görünce benim yerime de öpüver bol bol...
görüşürüz cnmmm. çabuk gelkızlar size doyum olmaz ben çıkıyorum, kızıma yemek yapayım bari, fazla kaynatmayın ya sonra okuması zor oluyor
allah allah burda nerde görelim ne gülüyon kıızm. Peki kışın ne işe yarıyor. Yazın sıcaksu içinde kışın????
ay ne kadar da güzel herkes burda bende geldim artık paylaşalım duygularımızı ...
Birde şu mantar geçse herşey dahada güzel olacak ama :..
buarada kuzucum unutmusum.. annemi öpcem senin içinde sözz.. canm benm.. doğuma gelicek annecin seninde, hem öyküne kavusursun hem anneciğine iştee
valla burda kışın da oluyo sıcak su..günde 1 saat güneş görse koca kazan ısınıyor, sürekli sıcak su oluyor...bir de elektrik takıyorlar zaten, hiç güneş olmayan günlerde hava kapalıysa, elektrik düğmesine basıyorsun, yarım saatte ısınıyor, termosifon gibi..sonra kapatıyorsun, sıcak suyun yine hazır...sıcak suya para vermiyoruz yani biz..termosifon, şofben falan kullanmıyoruz, sürekli sıcak su..
ay ne kadar da güzel herkes burda bende geldim artık paylaşalım duygularımızı ...
Birde şu mantar geçse herşey dahada güzel olacak ama :..
ne kadar güzel bişey bizim burda :) olamaz ki burada ne yaz belli ne kış allahaşkına yazlar kurak ve sıcak kışlar soğuk yine kurak geçmeye başladı. Iklim değişti.. Yazında nemden başka bişey yok... Bu yaz side deydik. Keşke seni ozaman tanısaydım görüşürüdük
Paylaşırız tabi canım..Ama mantarı ihmal etme, git doktoruna...İnşallah biran önce geçer.
ne kadar güzel bişey bizim burda :) olamaz ki burada ne yaz belli ne kış allahaşkına yazlar kurak ve sıcak kışlar soğuk yine kurak geçmeye başladı. Iklim değişti.. Yazında nemden başka bişey yok... Bu yaz side deydik. Keşke seni ozaman tanısaydım görüşürüdük
Görüşürdük valla..Olsun kız, yine gelirsiniz...
Belli olmaz, biz oralara geliriz...Bütün herkesi toplarız kuzu geldi diye, buluşma yaparız..
Dediğin gibi iklim değişti, hangi mevsimin nasıl olacağı belli olmuoyr...Bi bakıyorum yağmur yağıyor, 1 haftta dinmiyor, bi bakıyorum kış günü öyle bi hava varki neredeyse kısa kollularla gezilecek...
Zaten buralarda çok vardır kışın tişört giyen..Azıcık güneş gördü mü, millet yaz geldi sanıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?