hepinize iyi akşamlar
vermem...............büyük konuşmayayım da, vermem...Veremem kuzumu kimselere ben...
Direncin Öyküsü olma ihtimali yüksek :)Bacım bunların hangisi benim damat oluyo...
İnançın öyküsü...
Dirençin öyküsü....
Övünçün öyküsü...
Hangisi ? . . .
inancın olsun bence kuuzuu::):):)
Valla ben bişeycik istemiom...
Hediye halı yıkama makinesi aldı hamiş olduğumu öğrenince, bi de ev aldık üzerime yaptı..
Başka da bişey istemiyom...
Ama kaynanamdan bana da kızıma da bilennnziiiikkkk istedim....Oğlan olsaydı adana burması isticektim...Kız oldu 2 tane diye düz istiyom artık...
:):)))) valla bnm annem eskıden hem kımseyı uygun gormezdı sonrada mıllete evde kalmadan evlense dıe dert yanarmıss
Valla ben bişeycik istemiom...
Hediye halı yıkama makinesi aldı hamiş olduğumu öğrenince, bi de ev aldık üzerime yaptı..
Ama kaynanamdan bana da kızıma da bilennnziiiikkkk istedim....Oğlan olsaydı adana burması isticektim...Kız oldu 2 tane diye düz istiyom artık...
valla benım bısı ıstememe gerek yok kayınvalıdem zaten benım yerıme ıstıo. 5 tas alması lazımmıs dogumda:):):)
Direncin Öyküsü olma ihtimali yüksek :)
Sen seç kaynanası , sana güzellik yapabilrim yani :))
o da olur :)) sağlam olur :)
hepinize iyi akşamlar
iyi akşamlar bayanlarr... öpüyoruz siziGüzel anneler ben kaçıyorummmm, malum 5de bitiyor mesai, ancak toparlanırım. sizi okumaktan doğru düzgün iş yapamadım zati :) İçinizdeki pırlantalara çoook iyi bakınnn..
vermem...............büyük konuşmayayım da, vermem...Veremem kuzumu kimselere ben...
Şimdi ben size 3 isim yazayım bide siz dalga geçin :) kime desem kızım naptın böyle isim konur mu diye? Bu arada ben 3 çocuğum olsun istiyorum.Kız erkek farketmeen değişmezse eğer bu isimleri koycam.
İNANÇ
DİRENÇ
ÖVÜNÇ
aslında 4. yüde isterimde ona cesaret edemem es kaz 4 olsa, araya bide BAŞAR sıkıştırırsak tamam :)
hakikaten doğru ya.
verirsin veriri kız düşünsene senin gibi birini seviyo ayy kız verilmez yaaa :81:
Direncin Öyküsü olma ihtimali yüksek :)
Sen seç kaynanası , sana güzellik yapabilrim yani :))
o da olur :)) sağlam olur :)
Güzel anneler ben kaçıyorummmm, malum 5de bitiyor mesai, ancak toparlanırım. sizi okumaktan doğru düzgün iş yapamadım zati :) İçinizdeki pırlantalara çoook iyi bakınnn..
hepinize iyi akşamlar
bizim ailede adettr ama .. mesela çocuk doğurunca sanki düğündeymiş gibi takı olur, tabi yakın cevreden.. bazen deriz takı töreni yapalım diye.. ama şimdi eşimin ailesi bizim adetleri bi,lmiyolar yaa ben de hatırlatma yaptım canm azıcık ..gerdanlık seti eşimden bilezikler kayınvalidelerden.. (bende 2 tane varda) tabi bebişede ...
aman verme yaa vermeeeeeeeeeeeeee. evde kalmış kız kurusu olsun :))
tuz alcam ona
Alsın sıpalar, öykü nazlı kız ne de olsa :)bunların 3nunde ıslerı zor sen sımdıden oykuyu cıceklere alıstırdınn:):):)
iste valla :)Valla ben bişeycik istemiom...
bencede :))düşünseniz ya ilerde bizden habersiz bizim çocuklar birbirlerine aşık olurlarmış istemeye geldiklerinde konu açılmış bizler şoktaa valal türk filmi gibi olur
helal kaynanaya :))valla benım bısı ıstememe gerek yok kayınvalıdem zaten benım yerıme ıstıo. 5 tas alması lazımmıs dogumda:):):)
canım dünürüğm ya :))Evet,inancın öyküsü kulağa da hoş geliyo....
Bacım kız evi naz evi...Dua etsinler zorlamadan veriyom, candaş olmasa başkasına vermem yani kızımı, o derece...
iyi akşamlar canım :)hepinize iyi akşamlar
vermez çünkü biz kerttik :))vermem...............büyük konuşmayayım da, vermem...Veremem kuzumu kimselere ben...
inş canım :)ınsallah canım hayırlısıyla gelsınde :)))):)
ben aldım onu ondan veremiyo :))iyi akşamlar bayanlarr... öpüyoruz sizi
aman verme yaa vermeeeeeeeeeeeeee. evde kalmış kız kurusu olsun :))
tuz alcam ona
onlarda güzel benimkiler nasıl ama :))benim arkadaşımın 3 tane erkek çocuğu vardı.. onlarda isimleri gayet temalı seçmişlerdi.. doğadan esinlenmişlerdi.. toprak; rüzgar;deniz
iç güveysini bende bi tek sana veririm şeker:))Vermem anacım vermem...
Ben candasın oğlunu içgüvey alıcam....
düşünceli kaynana :))yok canım,bebişin ismine de karışmayalım...Hepsi de hoş..Sağ salim gelsin de..Hangisi olursa olsun..
ay sonunda gelebildim :) valla arada okumadığım bi sürü sayfa oldu.. bugün doktora giden yoktu değil mi?
hemen kaynatmışlar altınlara burma bileziklere geçmiş bizim kızlarbenim eşime illa ki söylemem lazım kendi düşünmez, e söyleseydin der almadın dersem o nedenle sölicem bana şunu şunu al dicem önceden..
Sizin adetler de iyiymiş haa...Adam batıran cinsten...Düşünsene 5-6 çocuğun olduğunu, köşeyi dönersiniz valla...
Beni de vermediler, ben de inat ettim başkasına varmadım, evde kalacak diye verdiler en sonunda istemeye istemeye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?