2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bizim ailede adettr ama .. mesela çocuk doğurunca sanki düğündeymiş gibi takı olur, tabi yakın cevreden.. bazen deriz takı töreni yapalım diye.. ama şimdi eşimin ailesi bizim adetleri bi,lmiyolar yaa ben de hatırlatma yaptım canm azıcık .. gerdanlık seti eşimden bilezikler kayınvalidelerden.. (bende 2 tane varda) tabi bebişede ...

bizim ailede adettr ama .. mesela çocuk doğurunca sanki düğündeymiş gibi takı olur, tabi yakın cevreden.. bazen deriz takı töreni yapalım diye.. ama şimdi eşimin ailesi bizim adetleri bi,lmiyolar yaa ben de hatırlatma yaptım canm azıcık .. gerdanlık seti eşimden bilezikler kayınvalidelerden.. (bende 2 tane varda) tabi bebişede ...

valla benım bısı ıstememe gerek yok kayınvalıdem zaten benım yerıme ıstıo. 5 tas alması lazımmıs dogumda:):):)

yok valla benim kayınvaldem ilk doğumda oğluma incecik bir künye (zaten bebeğe ilk taktığımızda burnunu çizmişti , aylarca izi gitmemişti) ve küçüğün büyüğü altın. bana birşey yok. bundada olacağını zannetmiyorum

hepinize iyi akşamlar

Güzel anneler ben kaçıyorummmm, malum 5de bitiyor mesai, ancak toparlanırım. sizi okumaktan doğru düzgün iş yapamadım zati :) İçinizdeki pırlantalara çoook iyi bakınnn..
iyi akşamlar bayanlarr... öpüyoruz sizi

vermem...............büyük konuşmayayım da, vermem...Veremem kuzumu kimselere ben...

aman verme yaa vermeeeeeeeeeeeeee. evde kalmış kız kurusu olsun :))
tuz alcam ona

benim arkadaşımın 3 tane erkek çocuğu vardı.. onlarda isimleri gayet temalı seçmişlerdi.. doğadan esinlenmişlerdi.. toprak; rüzgar;deniz

Sizin adetler de iyiymiş haa...Adam batıran cinsten...Düşünsene 5-6 çocuğun olduğunu, köşeyi dönersiniz valla...

ay sonunda gelebildim :) valla arada okumadığım bi sürü sayfa oldu.. bugün doktora giden yoktu değil mi?

hemen kaynatmışlar altınlara burma bileziklere geçmiş bizim kızlar benim eşime illa ki söylemem lazım kendi düşünmez, e söyleseydin der almadın dersem o nedenle sölicem bana şunu şunu al dicem önceden..

bunların 3nunde ıslerı zor sen sımdıden oykuyu cıceklere alıstırdınn:):):)
Alsın sıpalar, öykü nazlı kız ne de olsa :)
iste valla :)
düşünseniz ya ilerde bizden habersiz bizim çocuklar birbirlerine aşık olurlarmış istemeye geldiklerinde konu açılmış bizler şoktaa valal türk filmi gibi olur
bencede :))
valla benım bısı ıstememe gerek yok kayınvalıdem zaten benım yerıme ıstıo. 5 tas alması lazımmıs dogumda:):):)
helal kaynanaya :))
Evet,inancın öyküsü kulağa da hoş geliyo....

Bacım kız evi naz evi...Dua etsinler zorlamadan veriyom, candaş olmasa başkasına vermem yani kızımı, o derece...
canım dünürüğm ya :))
hepinize iyi akşamlar
iyi akşamlar canım :)
vermem...............büyük konuşmayayım da, vermem...Veremem kuzumu kimselere ben...
vermez çünkü biz kerttik :))
ınsallah canım hayırlısıyla gelsınde :)))):)
inş canım :)
iyi akşamlar bayanlarr... öpüyoruz sizi

aman verme yaa vermeeeeeeeeeeeeee. evde kalmış kız kurusu olsun :))
tuz alcam ona
ben aldım onu ondan veremiyo :))
benim arkadaşımın 3 tane erkek çocuğu vardı.. onlarda isimleri gayet temalı seçmişlerdi.. doğadan esinlenmişlerdi.. toprak; rüzgar;deniz
onlarda güzel benimkiler nasıl ama :))
Vermem anacım vermem...
Ben candasın oğlunu içgüvey alıcam....
iç güveysini bende bi tek sana veririm şeker:))
yok canım,bebişin ismine de karışmayalım...Hepsi de hoş..Sağ salim gelsin de..Hangisi olursa olsun..
düşünceli kaynana :))

Söyle tabi, erkekler düşünmüyo illa birinin hatırlatması gerekiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…