2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ama cnm ya eskıden barmen deyınce gercekten zor olurdu.anneyıde anlamak lazım sanırımm....annede olcaz ya oyuzden hmen saf degıstırıyoruz bakkk

Evet, hem barmen, hem de gurbettee.
Kadın bana da güvenemedi, bu adamı boşar gelir diyee...
Sonra baktı olmuo verdi zorla....Şimdi damadından iyisi yok ama...

Valla bak ben de, fatma yaşadğı sıkıntıları anlattıkça içim buruluyo, vermem diyorum da işin şakası tabi..Allah hepsinin bahtını güzel etsin, hepsini de hayırlı göğsü merhametli insanlarla karşılaştırsın inşallah...

ok tatlımmm .. düşünmeleri yeter gerçekten yaaa .. saolsunlar..Allah başımızdan eksik etmesin.. yaa bide benm goncam ne dedi biliyomusun .. ozaman daha cinsiyet belli deildi.. kız olursa ilerde hamile kaldığında erkek olursa da gelinine takarsın dersin ben sana hamile iken baban bunu almıstı diye .. ayy çok duygulanmıstm ..

Çok güzel fikirmiş gerçekten...dediğin gibi düşünmeleri yeter...

Son düzenleme:
sen kızı kimseye verme kızda hissetsin içerde sıkıntıya girsin yüzde göstermez tekmikte atmaz. Verecem kızımı herkese de bak nasıl içerde kıpraşcak:)) onunda hormonları var annesi..

hormonu varsa koca alıyoz kız,daha ne istiyo....Kerttik işte, başı bağlandı....
Hem verecem kızımı herkese olur mu kız, 1 kişiye diyeyim bari...

arkadaşlar dünden beri kayıttı aktivasyondu sonuda üye oldum :)

maşallah ama sizede yetişilmiyor bir kaç saat içinde onlarca sayfa:)

bende 14+6 hamileyim doğum 30 haziranda inşallah allah yardımcımız olsun....

he bu arada eşim askerde

Goncanı topiğin en düşünceli goncası seçiyorum kendimce...Ben de duygulandım valla okuyunca...Ne hoş bi hatıra olur..

Candasın oğlunu alıyom kız...Oğlum gibi bakacam....İkisi de oturcaklar, ben onlara hizmet edicem...
ya işte gelde iç güveysi verme :)) dünür hizmete hazır, benden iyi bakarsın valla :))
kız kaynanaları biraz kötü oluyo ya ::)) sen de kalmaları sağlık açısından iyi :)
her ne kadar öylü göz bebeğimzde olsa oğlumu kıskanmaya fırsat klmsın :))
sen kızı kimseye verme kızda hissetsin içerde sıkıntıya girsin yüzde göstermez tekmikte atmaz. Verecem kızımı herkese de bak nasıl içerde kıpraşcak:)) onunda hormonları var annesi..
:)) alemsin :)) bide bizim oğlanı beğenmezse öykü o zaman yandık valla :))
ailenden uzaktasın dimi canım
hormonu varsa koca alıyoz kız,daha ne istiyo....Kerttik işte, başı bağlandı....
Hem verecem kızımı herkese olur mu kız, 1 kişiye diyeyim bari...
kız kuzu, bide bizimkiler istemeze birbirlerini.Hadi onu bi şekilde hallederizde ya benimkide kız olursa netcez sonra :) verdiğim sözü tutamam diye utanırım valla

hoşgeldin ve Allah kavuştursun hem bebeğine hem eşine.. eşin ne zaman geliyor?

Sizin adetler de iyiymiş haa...Adam batıran cinsten...Düşünsene 5-6 çocuğun olduğunu, köşeyi dönersiniz valla...

aşkkolsunnn kuzuuuuu.... okadar da deil ki kız..

adam batıran harbiden e sonra bunun geri takması yok mu yani görümcenin eltinin çocuğu olunca da onlara mı takılıyor

şöyleki canm.. mesela ablam hamişti doğurdu.. eşi gerdanlık seti alacak adı, kayınvalide ve annemler hem bebişe takı taktı (ama bu ceyrek olmaz genelde..) hem ablama hediyelerini verdiler, bilezik taktılar.. biz kardeşler sadece bebişlere takıyoruz olan kayınvalide ve eşlere oluyor anlayacağınız... geri dönüşüde olmuyor bu yüzden, tabi kayınvalide çocuk yapmazsa:))))

Üzülme kız, birer de oğlan doğururuz arkadan...Ben senin oğlanı alırım,sen benim kızıı....

Gurbetteyim canım,annem izmirde, babam kütahyada..
Ben antalyada...

Son düzenleme:
şekerler hepinize iyi akşamlar, hepinizi de meleklerinizi de öptüm.

kuzu gelinime ii bak :)

kızlarrr ıyıaksamlarr yrın gorusurukkkkkkk
iyi akşamlarrrrrrrr

kızlar çıkıyorum. Başıma çok pis bir ağrı girdi sonra görüşürüz
dinlen cnmm
iyi akşamlarr

anammmmmmmmmmm ne ara kızzzzzzz:)))))))
allah kurtarsın bacım ozaman
hayırlı olsun

benim mesai bitti şekerler,size doyum olmuyor ama kaçıyoruz kızımla..
Yarın görüşürüz..
görüşürüzzzzzzz

anacim nekdar düsük ceneniz var bi gittimmi yetisemiyorum size

ben korkumdan kapatamıyorum yokssa geçmiş okumaktan ne iş yapabiliyorum ne de topiğe yetişiyırum. Açık kalıyor 5 dk bir f5 yapıyorum:)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…