2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hhihihihih alemsin yaa..

bak kuzu yeminlen bunu yazrken aklıma geldi kuzu hemen cevap verir diye:))))))))))))))))
senden başka ilgisini çeken olmadı azgın kardeşim benim:)))

Eskisi gibi değilim ama ha, duruldum mudur nedir...Bi ara gücüme gidiyordu ağlıyordum,adamın tepesine oturup inmeyesim geliyordu....Yavaş yavaş alıştım, baktım alışmasam da adamın yanaşacağı yok, bari dedim kızım anasını azgın bellemesin...

valla bilemicem ben hatırlatıp işimi garantiye alıyım hem çiçek hem hediye diyim ikisinide unutmaın

hatırlat tabi kızz... doğurmam de hatta ahehehe.. ben neler neler isityorum duysanız yuh dersiniz, ee napalım bebiş var karnımda baba olacak mutlu etsin beni dimi ama ...ama benim goncam da çok düşüncelidir zaten kız... ayyy kıayamam ona ben, durduk yere eve çiçek bile gönderir, çok hediyeler alır , şımartır beni çok , ama bi kızdımı da Allah yaniiii... ayy bak benm de sevgim depreşti sayenizde

Yok seninki gerçektir kartı varsaa:))) panik yapmaaa :))) benim eşim pırlantalı olanını almamış bilerek
ok tatlımmm .. düşünmeleri yeter gerçekten yaaa .. saolsunlar..Allah başımızdan eksik etmesin.. yaa bide benm goncam ne dedi biliyomusun .. ozaman daha cinsiyet belli deildi.. kız olursa ilerde hamile kaldığında erkek olursa da gelinine takarsın dersin ben sana hamile iken baban bunu almıstı diye .. ayy çok duygulanmıstm ..

Hormonlardan kızlar bide şeyden:)
Artık galiba bizde de tavan yaptı

egeeeee ahahaaha anladım seniiiiii eheheh aynen aynennnnn

öyle canım ya, haklısın.Normalde her an düşüneceğimi sanmıyodum, ama öyle oluyomuş demekki :) Ama birazda dr. umutlandırdı ya o yüzden de benimki.Allahın izniyle olur inş.Zaten hemen omuyosada vardr bi hayrı.Hani birde bi laf var, DOĞUM,ÖLÜM,NİKAH bunların tarihi değişmzmiş.Bunada inanmak gerek galiba.allah istiyosa veriyo, yoksa ne yaparsan yap boş.Bizimkininde vardır vakti saati, belki bu ay belki 1 yıl sonra.Hayırlısı sağlıklıısı olsunda.
kızı olacak arkadaşlar. ceylin ismi nasıl? cennet kapısı anlamına geliyormuş. şarkıcı kutsinin kızının adı.duyunca benim hoşuma gitmişti ama benimki erkek olduğundan size tavsiye edeyim dedim
Ceylin cennet kapısı mı demekti.Fena değil ama daha güzel isimler var.Burada bi isim duymuştum çok ilginç gelmişti bana.Candan Nefes:) Ama beğenmiştim ben.

Şimdi ben size 3 isim yazayım bide siz dalga geçin :) kime desem kızım naptın böyle isim konur mu diye? Bu arada ben 3 çocuğum olsun istiyorum.Kız erkek farketmeen değişmezse eğer bu isimleri koycam.

İNANÇ
DİRENÇ
ÖVÜNÇ

aslında 4. yüde isterimde ona cesaret edemem es kaz 4 olsa, araya bide BAŞAR sıkıştırırsak tamam :)

ya cıcege verılen paraya hastane zıyaretınde acıyorum ben ya dunyanın parasını verıosun odaya bıle sokmuyolarr asgıda tutuyolar cıceklerii
hakikaten doğru ya.

Bacım bunların hangisi benim damat oluyo...
İnançın öyküsü...
Dirençin öyküsü....
Övünçün öyküsü...

Hangisi ? . . .

Valla ben bişeycik istemiom...
Hediye halı yıkama makinesi aldı hamiş olduğumu öğrenince, bi de ev aldık üzerime yaptı..
Başka da bişey istemiyom...
Ama kaynanamdan bana da kızıma da bilennnziiiikkkk istedim....Oğlan olsaydı adana burması isticektim...Kız oldu 2 tane diye düz istiyom artık...

düşünseniz ya ilerde bizden habersiz bizim çocuklar birbirlerine aşık olurlarmış istemeye geldiklerinde konu açılmış bizler şoktaa valal türk filmi gibi olur

iste anacım bilenziiiik iste sen

Güzel anneler ben kaçıyorummmm, malum 5de bitiyor mesai, ancak toparlanırım. sizi okumaktan doğru düzgün iş yapamadım zati :) İçinizdeki pırlantalara çoook iyi bakınnn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…