2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

vitamin eksikliği ve demir eksikliğinden kaynaklanıyo diye biliyorum ama sen yinede dr söylede bekli vitamin ve demir hapları yeterli gelmiyo olabilir dozunu arttırır gerekirse

alır alır mereak etme. benimki de aldığında oğlum 20 günlüktü. erkekler hem ağırdan alıyorlar,hem hatırlatmadıkça yapmıyorlar. sen arada hatırlat gene de

valla bilemicem ben hatırlatıp işimi garantiye alıyım hem çiçek hem hediye diyim ikisinide unutmaın

bende eşime sürekli işliorum hediye konusunu ..bebeğin ihtiyaçları için
liste yaptım geçen gün oku bakalım listede ne var diyo okudum okudum sonunada
adana burması ekledim gülüyo

bırı bana demıstıkı dudakların catlaması kıza ısarettır ama ben ınanmıyorum pek rıvayettırr...

bende eşime sürekli işliorum hediye konusunu ..bebeğin ihtiyaçları için
liste yaptım geçen gün oku bakalım listede ne var diyo okudum okudum sonunada
adana burması ekledim gülüyo

bu ne demedimi ben olsam çocugun anasına lazımmış dogum da derim hastanede bunu sormadan dogurtmuyorlarmış derdim

hamilelikte ciltte kuruluk artıyor. ondan oluyor olabilir.banada oluyor.

yaaa bende öle dün soru hazırlıyo çöktüm tepesine en son bi nefes alıyım az rahat bırak dedi küstüm yattım yattıgım yerde uyuyakalmışım

Ahahahaha hepimiz çıldırmışız demek ki tek değilimm mutlu oldumm :) Dudak çatlama işi de eminim soğuktandır ve cilt hassas diyedir, yine de c.tesi doktora gidince sorayım yazarım size burdaann :)

aaa nasıl yani asosun ki gerçek pırlanta deilmiiii kızlarrrrr galiba kocam tarafından kandırıldımmm
ama asosun kartı felan da var içinde meri

Yok seninki gerçektir kartı varsaa:))) panik yapmaaa :))) benim eşim pırlantalı olanını almamış bilerek

ya cıcege verılen paraya hastane zıyaretınde acıyorum ben ya dunyanın parasını verıosun odaya bıle sokmuyolarr asgıda tutuyolar cıceklerii

eşim bazen ben böle isteyince yaaa sen önceden böle değildin evlenmeden önce falan diyo bende lafı yapıştırıyorum herşey evlenene kadardı diyorum imzayı attın iş bitti gıcık oluyooooooo

demedi anladı arsızlığımı geçenlerde dedimki her ay 50 lira 100 lira koysan bi köşeye
rahat rahat güzel bi hediye alırsın iyice arsızlığa vurdum işi

benim adam derdi kesin bu arada bu odadan nefret ediyorum yaaaa :84:

eşim bazen ben böle isteyince yaaa sen önceden böle değildin evlenmeden önce falan diyo bende lafı yapıştırıyorum herşey evlenene kadardı diyorum imzayı attın iş bitti gıcık oluyooooooo

hepimizde aynı konular oluyo demek bende evlenirken bişey isteyemedim
hiç değilse doğururken isteyim dedim

hepimizde aynı konular oluyo demek bende evlenirken bişey isteyemedim
hiç değilse doğururken isteyim dedim

tabii iste. ben gene söylüyorum o doğursun ben ona hediye alayım razıyım ben. kolay işmi kızlar ya........... 9 ay taşı, doğur , büyüt. ama dünyanın en keyifli ve gizel duygusu annelik . herşeye değer. ama yinede hediye istiyorum:84::84::84:

demedi anladı arsızlığımı Geçenlerde dedimki her ay 50 lira 100 lira koysan bi köşeye
rahat rahat güzel bi hediye alırsın iyice arsızlığa vurdum işi
hhihihihih alemsin yaa..

anacım, ne güzel unuttuydum,ne diye aklıma soktunuz...

bak kuzu yeminlen bunu yazrken aklıma geldi kuzu hemen cevap verir diye:))))))))))))))))
senden başka ilgisini çeken olmadı azgın kardeşim benim:)))

SUDEN: peygamber efendimizin cennette en çok sevdiği ağacın ismi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…