kızlar bu arada benim dudaklarım çatır çatır çatladı, kırmızı kırmızı yarıklar var dudaklarımda, bi taraftan da soyuluyor. Yaz kış benim hiç böyle olmazdı. Ay olsun sorun değil de bişeyin işareti değildir di mi bu? Ne biliyim bilmem ne vitamini eksikliği dudakları bu hale getiriyordur falan, duyan var mı öyle bişey?
alır alır mereak etme. benimki de aldığında oğlum 20 günlüktü. erkekler hem ağırdan alıyorlar,hem hatırlatmadıkça yapmıyorlar. sen arada hatırlat gene de
yaa ben geçen laf söledima rtık dogum yapınca bişeyler alırsın dmiştim neeee dedi bide hedyemi alacam dedi evet dedim almadan gelme yanıma dedim çocugu falan göstermem diye biliyorum aklına gelmez bende zorla sokuorum 8. 9. aylarda bi daha aklına sokiyim.. dedim işde çiçek alırım falan demişti bende onu zaten alıcaksın başka bişide al dedim ama bakalım
kızlar bu arada benim dudaklarım çatır çatır çatladı, kırmızı kırmızı yarıklar var dudaklarımda, bi taraftan da soyuluyor. Yaz kış benim hiç böyle olmazdı. Ay olsun sorun değil de bişeyin işareti değildir di mi bu? Ne biliyim bilmem ne vitamini eksikliği dudakları bu hale getiriyordur falan, duyan var mı öyle bişey?
bende eşime sürekli işliorum hediye konusunu ..bebeğin ihtiyaçları için
liste yaptım geçen gün oku bakalım listede ne var diyo okudum okudum sonunada
adana burması ekledim gülüyo
hamilelikte ciltte kuruluk artıyor. ondan oluyor olabilir.banada oluyor.
yaaa bende öle dün soru hazırlıyo çöktüm tepesine en son bi nefes alıyım az rahat bırak dedi küstüm yattım yattıgım yerde uyuyakalmışım
söylediklerinin aynısları bende var şu anda.
1- kocam işten gelir elini yıkamaya gider bende yanında biterim gülerim sürekli ne oldu ya diyor oyyoyyyy diyorum dellendim galiba...
2- dudaklarım aynen canım çatlamazdı soğuktan olur diye düşündüm.
bende eşime sürekli işliorum hediye konusunu ..bebeğin ihtiyaçları için
liste yaptım geçen gün oku bakalım listede ne var diyo okudum okudum sonunada
adana burması ekledim gülüyo
aaa nasıl yani asosun ki gerçek pırlanta deilmiiii kızlarrrrr galiba kocam tarafından kandırıldımmm
ama asosun kartı felan da var içinde meri
hahaahaaa süperrrrrrrrr
bana bir çiçek gelmişti. Kırmızı güllerin içinde bir beyaz gül. Dünyanın en güzewl annesine yazıyordu.. Kocaman kadeh gibi fanus du beyaz incilerle süslenmişti. Hala aklımda bakın yalnız.. Parasını ben öğrenmiştim çiçekçiden ozamanın altın parası kaadardı.
Ama deli ona kadar para verdi de noldu soldu gitti.
şimdi diyorum yine çiçek yollada bide başka bişey isterim
bu ne demedimi ben olsam çocugun anasına lazımmış dogum da derimhastanede bunu sormadan dogurtmuyorlarmış derdim
demedi anladı arsızlığımıgeçenlerde dedimki her ay 50 lira 100 lira koysan bi köşeye
rahat rahat güzel bi hediye alırsın iyice arsızlığa vurdum işi
eşim bazen ben böle isteyince yaaa sen önceden böle değildin evlenmeden önce falan diyo bende lafı yapıştırıyorum herşey evlenene kadardı diyorum imzayı attın iş bitti gıcık oluyooooooo
Hormonlardan kızlar bide şeyden:)
Artık galiba bizde de tavan yaptı
hepimizde aynı konular oluyo demek bende evlenirken bişey isteyemedim
hiç değilse doğururken isteyim dedim
hhihihihih alemsin yaa..demedi anladı arsızlığımıGeçenlerde dedimki her ay 50 lira 100 lira koysan bi köşeye
rahat rahat güzel bi hediye alırsın iyice arsızlığa vurdum işi
anacım, ne güzel unuttuydum,ne diye aklıma soktunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?