ama amaa aa çok mutlu oldummmm saol tatlım öptm seniii..
yap kız yemeğini..goncanı aç bırakma...
Ben yapmıyom gerçi de sen bana bakma..Çıkıcam birazdan...
sağolasın canım.eşim inş. 17 mayısta geliyor.var mı benim gibi .hem bebiş hem eş yolu gözleyen
eevet tatlımmm yaaa bende ufak ufak kaçayım dimi ama .. bi yemek yapaym, yazık valla ...
hadi şekerlerim şekerlerrrrr kendinizee ve meleklerinize iyi bakın...
seviyorumm siziiiii yaaaaaaaa
Canım yiğidi öldür hakkını yeme..Benim herif de öyle dese, o da en düşünceli olurdu...
Tebriklerimi ilet kendisine..Kuzu seni tebrik ediyo de...Adam der artık kuzu kim ?
akşam gelsin dicem zaten... ehehehe kuzum seni en düşünceli gonca ilan etti diye.. sevinsin goncam dimi ama.. bu arada biliyo ben hep anlatıyom sizi, hepinizi.. şaşırmayacak kuzu deyince...
bu sefer gerçekten gittik biz, iyice karanlık oldu, zaten otobüsle gidiyoz, geç kaldım...
Hadi kızlar,yarın görüşürük...
arkadaşlar dünden beri kayıttı aktivasyondu sonuda üye oldum :)
maşallah ama sizede yetişilmiyor bir kaç saat içinde onlarca sayfa:)
bende 14+6 hamileyim doğum 30 haziranda inşallah allah yardımcımız olsun....
he bu arada eşim askerde
görüşürüz canım kendine iyi bak..bu sefer gerçekten gittik biz, iyice karanlık oldu, zaten otobüsle gidiyoz, geç kaldım...
Hadi kızlar,yarın görüşürük...
Ayy, eşine ne güzel hediye olacak, eşin gelecek, sen 1 ay sonra doğum yapacaksın....
Gerçi hamişken eşin yanında olsa iyiydi ama, kısmet...
Sevinsin tabi hakkıdır...Ben de anlatıyom sizi...eşim oralarda da mı kendini belli ediyon, oturaklı şeyler yaz bari diyo...
ayy sonunda benle aynı gün birini gördüm :)))) canım benim de 30 haziran görünüyor ama 2-3 gün geriden gidiyoruz geç döllenme olabilir şeysinden :)
Allah eşine kavuştursun ne güzel tam hediye olacak kocana..
ben de doğumdan sonra göndermeyi düşünüyorum :) o askere gitsin ben de bebişimi alıp anamın yanına gideyim diyorum ama bakalım
evet insan ilk gün olunca baya yalnız hissediyo kendini.sende hayırlısıyla bebişini kucağına alır eşini yollarsın askere kısa dönemmi gidecek? benden demesi çok zor oluyo iyi yönleride yok değil ama değer kıymet biliniyor
gündüz giremedim,30 sayfa ilerlemiş:)) zor geldi okumak. önemli bir şey var mı ki?
birce senle aynı haftadayız sende de böle bişi oluyor mu bebek mi bu gaz mı anlamadım
selam kızlar ya birşey sorucam
sabahtan beri içimde bişi var
bir göbeğimin altında bir üstünde gaz dönüyor gibi ama galiba bebeğim olabilir mi
bu mu o his
yani basına gelen varsa aydınlatabilir mi
15 haftadasın we 2 haftadır hisssediosun:26:kaç haftalıksın canım ?
benim ki 14+6 ama ben iki haftadır kıpraşmalar hissediyorum ilk zaman acaba bağırsaklar mı dedim ama
bağırsak hareketi içten dışa doğru olmaz ddim sonra bak sen bi kaç gün takip et şöle sırt üstü yat elini çıplak tenine biraz bastır bekle pıt pıt içten dışa doğru baskı varsa bence kıpraşıyo demektir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?