2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canım yiğidi öldür hakkını yeme..Benim herif de öyle dese, o da en düşünceli olurdu...
Tebriklerimi ilet kendisine..Kuzu seni tebrik ediyo de... Adam der artık kuzu kim ?

akşam gelsin dicem zaten... ehehehe kuzum seni en düşünceli gonca ilan etti diye.. sevinsin goncam dimi ama.. bu arada biliyo ben hep anlatıyom sizi, hepinizi.. şaşırmayacak kuzu deyince...

akşam gelsin dicem zaten... ehehehe kuzum seni en düşünceli gonca ilan etti diye.. sevinsin goncam dimi ama.. bu arada biliyo ben hep anlatıyom sizi, hepinizi.. şaşırmayacak kuzu deyince...

Sevinsin tabi hakkıdır...Ben de anlatıyom sizi...eşim oralarda da mı kendini belli ediyon, oturaklı şeyler yaz bari diyo...

Bende kaçıyorum Mesai bitmek üzere....Toparlanmam lazımm..çok hoş sohbetlerdii..iyi akşamlar...:79:

ayy sonunda benle aynı gün birini gördüm :)))) canım benim de 30 haziran görünüyor ama 2-3 gün geriden gidiyoruz geç döllenme olabilir şeysinden :)
Allah eşine kavuştursun ne güzel tam hediye olacak kocana..
ben de doğumdan sonra göndermeyi düşünüyorum :) o askere gitsin ben de bebişimi alıp anamın yanına gideyim diyorum ama bakalım

bu sefer gerçekten gittik biz, iyice karanlık oldu, zaten otobüsle gidiyoz, geç kaldım...
Hadi kızlar,yarın görüşürük...
görüşürüz canım kendine iyi bak..

Ayy, eşine ne güzel hediye olacak, eşin gelecek, sen 1 ay sonra doğum yapacaksın....
Gerçi hamişken eşin yanında olsa iyiydi ama, kısmet...

evet aynen öyle olacak bakalım gerçi ben hiç istemiyordum ilk zamanlar hamileyken yanımda olsun istiyordum ama nasiip 10 ay olmadı tam askere gidecekken hamile kaldım ama şimdi çok mutluyum ondan bi parça içimde ve yalnız değilim:) içimde kıpır kıpır ettikçe göz yaşlarıma engel olamıyorum keşke yanımda olsa bu heycanı mutluluğu oda yaşasa diyorum.

bu arada tek başına doktora gitmek çok zor

selam kızlar ya birşey sorucam
sabahtan beri içimde bişi var
bir göbeğimin altında bir üstünde gaz dönüyor gibi ama galiba bebeğim olabilir mi
bu mu o his
yani basına gelen varsa aydınlatabilir mi

birce senle aynı haftadayız sende de böle bişi oluyor mu bebek mi bu gaz mı anlamadım

valla bazen karnımda hareketlilik hissediyorum. bazen gıdıklanma gibi bazen bağırsak hareketi gibi bazen tanımlayamadığım şeyler:)) ben de çok merak ediyorum bebek mi diye. kendimi dinlediğim zamanlarda oluyor genelde. bebek değilse de kendimi iyi hissediyorum ama öyle anlarda, eşime diyorum bizimki kıpır kıpır, o da heyecanlanıyor yazık

selam kızlar ya birşey sorucam
sabahtan beri içimde bişi var
bir göbeğimin altında bir üstünde gaz dönüyor gibi ama galiba bebeğim olabilir mi
bu mu o his
yani basına gelen varsa aydınlatabilir mi

kaç haftalıksın canım ?

benim ki 14+6 ama ben iki haftadır kıpraşmalar hissediyorum ilk zaman acaba bağırsaklar mı dedim ama
bağırsak hareketi içten dışa doğru olmaz ddim sonra bak sen bi kaç gün takip et şöle sırt üstü yat elini çıplak tenine biraz bastır bekle pıt pıt içten dışa doğru baskı varsa bence kıpraşıyo demektir:)

kızı we babasını uyuttum sizlere bakiim dedim uff dükkandaki pc tamirde laptopumda dükkanda..
yoksa ewden giricem gerçi ceren laptopu gördüğü anda tüm ilgisi ona yoğunlaşıyo tuşlarını tek tek sökmek en büyük hobisi birde ekranı kırana kadar açıp kapatmak
herkesler iyimi bebişlerden haber war mı geçmişe gidemeyeceğim bu akşam.. kızım uyanır, kaçıcam hemen..

15 haftadasın we 2 haftadır hisssediosun:26:
bu pek mümkün değil cnm 2. bebekte dahi hareketler 15, 16 haftada hissedilmeye ancak başlıyor..
senin ilk bebekmi?
hamilelikte çok fazla gaz dolaşımı oluyor içerde, barsak hareketleri tawan yapıyo büyük ihtimal onlardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…