15 haftadasın we 2 haftadır hisssediosun:26:
bu pek mümkün değil cnm 2. bebekte dahi hareketler 15, 16 haftada hissedilmeye ancak başlıyor..
senin ilk bebekmi?
hamilelikte çok fazla gaz dolaşımı oluyor içerde, barsak hareketleri tawan yapıyo büyük ihtimal onlardır
öyliyse gözün aydın cnm ne mutlu sana:)evet bende çok araştırdım hissetmek pek mümkün değilmiş ama ben hissediyorum hiç kilo almadım ondan diye düşünüyorum gaz hareketi de oluyo ikisini ayırabiliyorum bu konuda çok düşündüm ama gaz hareketi genekllikle gezer ama bu genellikle aynı yerlerde oluyor ve kalp atışı gibi pıt pıt atıyor.ve ilk bebiş:)
sen memurmuusun cnm ıyıaksamlarr
evet bende çok araştırdım hissetmek pek mümkün değilmiş ama ben hissediyorum hiç kilo almadım ondan diye düşünüyorum gaz hareketi de oluyo ikisini ayırabiliyorum bu konuda çok düşündüm ama gaz hareketi genekllikle gezer ama bu genellikle aynı yerlerde oluyor ve kalp atışı gibi pıt pıt atıyor.ve ilk bebiş:)
selammmm yarın 4. ayımız bitiyor çok şükür bende hala göbek möbek yok :) ben 5. aydanda umudu kestim heralde 6 aylıkken çıkacak benim göbüş anlamadığım bu haftanın sonunda 16 cm. oluyomuş bebik dümdüz karnın içinde nereye saklanıyoki bu koca sıpa
selam biz de 20. haftamıza giriyoruz.. benim göbeğim 2 haftada hop diye büyüyüverdi... sanki hergün biraz daha büyüyo... iştahım da açıldı... ben bu gidişten korkuyorum walla
hoşgeldin...merhaba kızlar...bende yeni sayılırım. bi ara selam yazmıştım ama sonra fırsatım olmadı.ben şu anda 16+3 deyim.benim mide bulantım ara ara geliyor ama kusmam geçti şükür.ama baş ağrım çok oluyor.beni çok zorluyor.
bide greyfurt yemem sakıncalı mı faydalı mı.bilgisi olan var mı acaba.çok sağlıklı ilgi bulamadım.
merhaba kızlar...bende yeni sayılırım. bi ara selam yazmıştım ama sonra fırsatım olmadı.ben şu anda 16+3 deyim.benim mide bulantım ara ara geliyor ama kusmam geçti şükür.ama baş ağrım çok oluyor.beni çok zorluyor.
bide greyfurt yemem sakıncalı mı faydalı mı.bilgisi olan var mı acaba.çok sağlıklı ilgi bulamadım.
Kızlaaaar günaydınnnn :) Bana salak demeyin ama ben anlamıyorum şu an 15+6 dayım, yarın 16+0 olacağım, soranlara 16. haftadayım mı diyeceğim yarın, 15. hafta mı :) ay bi türlü çözemiyorum ben bu işi .. hala 3.5 aylık diyorum geçiyorum , yoksa gerçekten 3.5 aylık mı???
fındıklar, fıstıklar, kaymak şekerleri, bal küpleriii, pamuk şekerleri günaydııııııııııııııııııın hepinize göbeğimi koydum göbüş resimlerine
Günaydın canım...
Gördüm göbüşü, maşallahAllah nazardan saklasın, çıkıyor artık....
Sen bomba gibisin bugün herhalde, sabah sabah şekerleri saymışsın tek tek...
fındıklar, fıstıklar, kaymak şekerleri, bal küpleriii, pamuk şekerleri günaydııııııııııııııııııın hepinize göbeğimi koydum göbüş resimlerine
Gördm canımmm süper olmuşşş çıkmışş :)
eveeeeeeeet artık biz kocaman oluyoruz demekki
evet nedense bugünlerde öle geçmez ,inş. bu durum..büyüyoruz biz teyzesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
1 ay sonra tamm hamile olucaz :) iple çekiyorum o günlerriii :) bi göbişlerimiz büyüsün bi de tekmeleri hissedelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?