2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet bende çok araştırdım hissetmek pek mümkün değilmiş ama ben hissediyorum hiç kilo almadım ondan diye düşünüyorum gaz hareketi de oluyo ikisini ayırabiliyorum bu konuda çok düşündüm ama gaz hareketi genekllikle gezer ama bu genellikle aynı yerlerde oluyor ve kalp atışı gibi pıt pıt atıyor.ve ilk bebiş:)

öyliyse gözün aydın cnm ne mutlu sana:)

ben kaçar kızım uyandı biri özetlesin günün olaylarını çok ilerlemiş 30 sayfa dan fazla okuyamıyoreeeeee

sen memurmuusun cnm ıyıaksamlarr

yok tatlım özel sektörde yönetici asistanıyım ben, maslakta iş yerim 8-5 çalışıyorum..

ben de dün bişeyler hissettim ama çok küçük daha diye gazdır dedim geçtim :)

selammmm yarın 4. ayımız bitiyor çok şükür bende hala göbek möbek yok :) ben 5. aydanda umudu kestim heralde 6 aylıkken çıkacak benim göbüş anlamadığım bu haftanın sonunda 16 cm. oluyomuş bebik dümdüz karnın içinde nereye saklanıyoki bu koca sıpa

Son düzenleme:

selam biz de 20. haftamıza giriyoruz.. benim göbeğim 2 haftada hop diye büyüyüverdi... sanki hergün biraz daha büyüyo... iştahım da açıldı... ben bu gidişten korkuyorum walla

selam biz de 20. haftamıza giriyoruz.. benim göbeğim 2 haftada hop diye büyüyüverdi... sanki hergün biraz daha büyüyo... iştahım da açıldı... ben bu gidişten korkuyorum walla

benimde bi anda büyüycek heralde, benim iştahımda eskiye göre daha iyi hatta gitgide açılıyor sanki ilk üç ayda verdiğim kiloların 3 ünü geri almışım bile, gidişattan korkuyorum bende

Merhaba kizlar,
Zaman ne cabuk geciyor. Bebisim bugun 18. haftasini bitirmis bile.. Yani 4,5 ay! Maashallah son 1.5 aydan beir mide sikayetim yok denecek kadar azaldi. Bazen yanma hissediyorum. Tek buyuk sorun, ayaklarim usuyunce kasiklarimda cok siddetli bir agri hissediyor olmam..
Foruma uzun zamandir gelememistim. Yeni anne adaylari hosgelmisler.
Herkese sevgiler

merhaba kızlar...bende yeni sayılırım. bi ara selam yazmıştım ama sonra fırsatım olmadı.ben şu anda 16+3 deyim.benim mide bulantım ara ara geliyor ama kusmam geçti şükür.ama baş ağrım çok oluyor.beni çok zorluyor.
bide greyfurt yemem sakıncalı mı faydalı mı.bilgisi olan var mı acaba.çok sağlıklı ilgi bulamadım.

hoşgeldin...
bi sakınca olduğunu sanmıyorum canım faydalı tabiiki ilk hamileiğimde ben hep portakal greyfurt suyu içtim hemen hemen her sabah.. cinsiyet belli mi?

canım bende yaklaşık 15 16. haftalarda başağrısı çekmiştm hergün ağrıyodu ama şimdi 19 bitiyor tahminim ohaftada çok oluyo normal bi durum yani

Kızlaaaar günaydınnnn :) Bana salak demeyin ama ben anlamıyorum şu an 15+6 dayım, yarın 16+0 olacağım, soranlara 16. haftadayım mı diyeceğim yarın, 15. hafta mı :) ay bi türlü çözemiyorum ben bu işi .. hala 3.5 aylık diyorum geçiyorum , yoksa gerçekten 3.5 aylık mı???

15+6 olunca 15 hafta bitmiş 16. haftadan 6 gün almış oluyorsun...Öyle diyorlar...
16+0 olduğunda da, 16 haftayı bitirmiş 17 den gün alacak oluyorsun...
Çok karışk ya..

fındıklar, fıstıklar, kaymak şekerleri, bal küpleriii, pamuk şekerleri günaydııııııııııııııııııın hepinize göbeğimi koydum göbüş resimlerine

fındıklar, fıstıklar, kaymak şekerleri, bal küpleriii, pamuk şekerleri günaydııııııııııııııııııın hepinize göbeğimi koydum göbüş resimlerine

Günaydın canım...
Gördüm göbüşü, maşallah Allah nazardan saklasın, çıkıyor artık....
Sen bomba gibisin bugün herhalde, sabah sabah şekerleri saymışsın tek tek...

Günaydın canım...
Gördüm göbüşü, maşallah Allah nazardan saklasın, çıkıyor artık....
Sen bomba gibisin bugün herhalde, sabah sabah şekerleri saymışsın tek tek...

evet nedense bugünlerde öle geçmez ,inş. bu durum..büyüyoruz biz teyzesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…