2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

1 ay sonra tamm hamile olucaz :) iple çekiyorum o günlerriii :) bi göbişlerimiz büyüsün bi de tekmeleri hissedelim :)

Valla ben yarı hamile oldum, göbek gayet büyüdü de...
Tekme yok benim sıpada...Baktım olmuyo en son ben onu tekmelicem o olacak, arada elimi bastırıyorum belki kıpırdanır diye, yok...Gayet rahat hanfendi...

Valla ben yarı hamile oldum, göbek gayet büyüdü de...
Tekme yok benim sıpada...Baktım olmuyo en son ben onu tekmelicem o olacak, arada elimi bastırıyorum belki kıpırdanır diye, yok...Gayet rahat hanfendi...

yaaa ne karısın sen yaa bırak yavrucak rahat etsinüyüyünce sana çektirecek gör bak beni durmadan nasıl dürterin sen diye

gunaydınnn kızlarrr herkes super baslasmıs gune neguzel...
ya gobekler okde gogusler ne alemde???

çok büyümedi yaaa ben aynı iç çamaşırlarına devam normalde 80 takıyordum ama içinde boşluklar kalıyordu şimdide doldu bi sıkıntı yok

ya benımkıler uctu gıdıo anneme donucem ben galıbaa:):)
bukadar buyumeye ınsallah sut cıkarrr

ayyyy inş. valla sütümüzde olur bebiklerimizde emmer inş. yoksa 3 müzde çok sıkıntı çekeriz ( ben-bebek- ve eşim) gece kalk mama yap valla gözüm kesmiyo)

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlarımmmmmmmmmmmmmm
göbüüşlerinize yerleştiriyorum. maşallahhhhhhhh
çok güzel enerjik su gibi akan bir gün diliyorummmm..
akşam olsun hemen:))))))))))))))))

kızlar size dün bi isim yazmıştım buraya SUDEN diye asıl anlamı neymiş biliyormusun hemen kopyalıyorum yanlış bilgilendirme olmasın
Internetteki isim sözlüklerinde isimlerin genelde yanlış bir anlamla yer alması büyük bir sorun. Anne ve baba adaylarına yardımcı olmak için, isimlerin anlamları hakkında yazılar yazıyorum. Bu yazıda Suden ismini araştırdım.

Bazı insanlar yaratıcılıkta sınır tanımıyor. Suden’in anlamı bazı sitelerde ‘Peygamber efendimizin Cennetteki en çok sevdiği ağaç’ olarak belirtilmiş. Fakat Suden kesinlikle Hz. Peygamberimiz’in Cennetteki en sevdiği ağaç değil!

Kuran’da her geçen kelimenin isim olarak konulmaması gerektiğinin en iyi örneklerden biri Suden kelimesidir. Evet, Suden Kuran’da geçiyor, ama ‘başıboş, sorumsuz’ gibi kötü bir anlam taşıyor. Bu yüzden Suden önerilmeyen bir isim.

Suden’in geçtigi bir ayet: أَيَحْسَبُ الْإِنْسَانُ أَنْ يُتْرَكَ سُدًى (E yahsebul’insânu en yutreke suden)
Türkçe’de anlamı: İnsan başıboş bırakılacağını mı sanır?

ayyy ınsallah sut olmassa kalk mama yap zor ıs valla ama otekı turlu daya memeyı olduda bıttı:)

evet yaaa valla sütüm olsun bebikimde emsin diye dua ediyorum yoksa vallaha zor yaa kalk mama yap istenilen ısıya getirdi çocuğa emzir ufffffffffffff

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlarımmmmmmmmmmmmmm
göbüüşlerinize yerleştiriyorum. maşallahhhhhhhh
çok güzel enerjik su gibi akan bir gün diliyorummmm..
akşam olsun hemen:))))))))))))))))

Günaydın canım...
Ne güzel dilekler onlar öyle...Su gibi akan bir gün....
İnşallah güzel geçer, güzel başladık topikte bi pozitif enerji var bugün...

sudem koydu arkadaş sudeni ilk defa duydumm

sudem koydu arkadaş sudeni ilk defa duydumm

evet bende dün burda görmüştüm hatta hilmiyede dedim oda fena değil falan diyince kafama yerleştirmeden bi daha araştırayım dedim bu bilgileri buldum malum burayada yazmış olunca diğer arkadaşlarıda bilgilendireyim dedim

Benim de hem isim hem anlam olarak hoşuma gitmişti dün burda okuyunca...Meğer anlamı o değilmiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…